Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Παίζουν αρκετά θεματάκια αξιοπιστίας με τη συγκεκριμένη μηχανή. Λέτε να ήταν refurbished κάποιες από όσες πούλησε η εδώ αντιπροσωπεία;

Δε ξερω, εμενα παντως συμπληρωσε 3 βδομαδες στο service, η μηχανη ειναι στη Πορτογαλια, νεοτερα δε ξερουν στην Intersys και εχω αρχισει να τα παιρνω...

Να στειλω κανα mail στην olympus στο εξωτερικο; Τι λετε;

Ναι ε; Καλα με doa δεν υποτιθεται οτι γινεται ελεγχος και αλλαγη επιτοπου;

Τι , μόνο αυτό ;
Τι φως βγάζει , θέλω να πω τα χρώματα κατά την χρήση του βγαίνουν σωστά ; Έχει ειπωθεί πως με φθηνά φλας τέτοιου τύπου , το white balance δεν ρυθμίζεται σωστά , στο συγκεκριμένο τι γίνεται ;
Επίσης , πόσο και από που ;

αν ειναι κινεζικο μη περιμενεις σπουδαια πραγματα για σταθερο φως και σωστο λευκο.
Αλλα για φτηνη λυση μια χαρα ειναι... τα επωνυμα και ποιοτικα ειναι ακριβα.

ΥΓ... δεν ειναι φλας, προβολακι ειναι , σταθερο φως δηλ. κυριως για βιντεο.

Οπως τα λεει ο Γιαννης ειναι...

Απο ebay κανα 20ε. Ουτε αυτο ειναι δικο μου, οποτε δυστυχως δε ξερω κατι παραπανω. :(

Το φλας δεν ανάβει (είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω), έφυγε για το σερβις η μηχανή.

Ήρθε μετά από 20 περίπου ημέρες, το φλας ανάβει αλλά υπάρχει μια σκιά κάτω δεξιά σε κάθε φωτογραφία, ειδικά με φλας.

Θα ξαναφύγει πάλι!

Δεν την τεστάρανε πριν την παραδόσουν;

Σπουδαία η ΧΖ2 αλλά αν σου κάτσει στραβά, μπορεί να κάνεις ένα - δυό μήνες για να έχεις μηχανή πλήρως λειτουργική. Πολύ κακός έλεγχος ποιότητας παραγωγής...

Δε ξερω, εμενα παντως συμπληρωσε 3 βδομαδες στο service, η μηχανη ειναι στη Πορτογαλια, νεοτερα δε ξερουν στην Intersys και εχω αρχισει να τα παιρνω...

Να στειλω κανα mail στην olympus στο εξωτερικο; Τι λετε;

atari4 ηρθε τελικα ?

Σε λίγο θα καταλήξουμε σε "Διθυράμβους" για το Δαμκαλιδη μ'αυτά και μ'αυτά ...Ξέρετε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ...

atari4 ηρθε τελικα ?

Ηρθε δε βρηκαν προβλημα!

Τραγικο ναχει τετοιο flare και να λενε οτι ειναι φυσιολογικο.

Δε το συνεχισα γιατι την θελω για τις διακοπες, θα δω μετα τι θα κανω, αν θα κανω.

Καλη μηχανη αλλα ειναι λαχειο να σου κατσει σωστη, κατι που δικαιολογειται κ απο τα 250ε που στοιχιζει.

Οταν με το καλο γυρισεις, βρες ενα φιλο με την ιδια, και τραβηξτε ταυτοχρονα το ιδιο καδρο.
Συγκρινετε τα, παρτα μαζι σου και πηγαινε Intersys !!!
Καταλαβαινεις τη συνεχεια... :violent-smiley-030: