Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Οταν με το καλο γυρισεις, βρες ενα φιλο με την ιδια, και τραβηξτε ταυτοχρονα το ιδιο καδρο.
Συγκρινετε τα, παρτα μαζι σου και πηγαινε Intersys !!!
Καταλαβαινεις τη συνεχεια... :violent-smiley-030:

Τοχω κανει Ηλια. Και περιμενω την απαντηση οχι της Intersys αλλα της olympus-global. ;)

Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Που κολλάει ρε παιδιά η Ιntersys ? θέμα Olympus ειναι οχι αντιπροσωπείας ...

τα μηχανάκια φεύγουν αμεςα Πορτογαλία και ελέγχονται εκεί απο την Olympus , γιαυτο περιμένεις, εδώ ενας χονδρικος έλεγχος γίνεται για κατι που εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί και ειναι σε DOA το οποίο εχει μειωθεί απο τον μήνα που ηταν αρχικά, αν και αυτο ακομη το εχουν στην ουσία τραμπαρει στους Πορτογάλους...

Π.χ. Ο 45αρης μου που είχε θέμα με το μοτέρ αλαχθηκε αμεςα απο INTERSYS μεςα σε DOA,
η ΕΜ10 μου που είχε θέμα με την μια ροδέλα και ηταν μεςα στις πρώτες 10 ημέρες DOA αλλαχθηκε αμεςα χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς να φύγει Πορτογαλία , καμία παρέμβαση απο μέρους μου, κανένα μέσον, η μονη επικοινωνία έγινε απο τον τεχνικό για τον φακό για να του δώσω τηλεφωνικά περισσότερες εξηγήσεις πότε παρουσίαζε το πρόβλημα του ΘΟΡΥΒΟΥ , το έκανε στο βιντεο κυρίως όπου ζοριζόταν

βεβαια ια απο την αλλη οσο προβληματικό και να εχει γίνει το ΣΕΡΒΙΣ της Olympus με βάση αυτα που γράψατε και ειδικά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού όπου δεν δουλεύουν ταχύτατα να πούμε και τα θετικά οτι ειναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που καλύπτει με διετή εγγυηςη σωμΑτα και φακους ακομη και τις compact.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Που κολλάει ρε παιδιά η Ιntersys ? θέμα Olympus ειναι οχι αντιπροσωπείας ...

τα μηχανάκια φεύγουν αμεςα Πορτογαλία και ελέγχονται εκεί απο την Olympus , γιαυτο περιμένεις , εδώ ενας χονδρικος έλεγχος γίνεται για κατι που εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί και ειναι σε DOA , αν και αυτο ακομη το εχουν στην ουσία τραμπαρει στους Πορτογάλους...

Κολλαει κ η intersys. Με πηραν οτι της καθαρισαν τον φακο κ ειναι οκ τις πρωτες μερες. Επεμεινα, πηγε Πορταγαλια οπως ειχα ανεφερει αλλωστε, κ την γυρισαν σαν φυσιολογικο γνωστο προβλημα.

Και βεβαια με βαση την πρωτη λυση του καθαρισμου του φακου απο την Intersys, δε ξερω με τι περιγραφη σταλθηκε στη Πορτογαλια αφου επεμεινα. Εχω στειλει προβληματικα δειγματα δικα μου κ για τα 2 προβληματα στην olympus-global αλλα κ δειγματα απο αλλη XZ-2 χωρις flare, το ελεγχουν κ θα με ενημερωσουν.

-1 μεχρι τωρα απο μενα στο service της Olympus

*και τωρα που το σκεφτομαι μαζι με τα 2 προβληματα λεω να προσθεσω και το προβλημα του ηχου με το ζουμ στο βιντεο, ετσι για να δω τι απαντηση θα παρω...

Last edited:
Καπως ετσι Ηλια, ενθουσιασμος που μετατρεπεται σε πληρη απογοητευση, θα γινει βεβαια κ ενα τελευταιο τεστ στις κυκλαδες, γιατι με το 5s δε λεει...

Περιμενω να δω την fuji x30!

Ελα ντε. Καμια lx7, καμια lumix, καμια φθηνοτερη sony απο την rx100, καμια fuji x10 ισως; Ακομη και xz1.

Πολύ κακός έλεγχος ποιότητας παραγωγής και δεν σου λένε αν πήγε Πορτογαλία και τι επισκευή έγινε, απλά σου επιστρέφουν την μηχανή ή τον φακό.

Οντως το χαρτι εγραφε μονο Intersys. Και τους λεω γιατι δε λεει Πορτογαλια; Και μου λενε ετσι μας τα στελνουν. Μπορει κ να ισχυει βεβαια, αλλα μαλλον αυριο ειμαι για συνταξη και αλλου mail προς olympus...

Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Κακώς και δεν επιμένεις αμεςα με την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ, αν η μηχανή εχει όντως θέμα πρεπει να την ξανάεπιστρέψεις αμεςα έστω και αν δεν την εχεις στις διακοπές,

Η μηχανή εχει πουλήσει στην τιμή αυτη εκατοντάδες κομμάτια, θα ηθελα να ξερω το συγκεκριμένο πρόβλημα τι ποσοστό καλύπτει στατιστικά , εκτός απο εδώ που αναφέρθηκε δεν το εχω δει αλλού , μια αλλη αναφέρθηκε οτι τα παίξε στις διακοπές απο αλλο θέμα , τίποτε αλλο....

Για τις FujiX10 μπες και διάβασε λίγο για το θέμα των λευκών δίσκων, όλες οι πρώτες μπήκαν ΣΕΡΒΙΣ για αλλαγή αιςθητηρα.

Ας βαλω και μια φωτο μετα το καθαρισμα του φακου απο την Intersys.

Φαινεται ναχει λυθει το προβλημα, μπραβο τους. :P

Θα την παω μετα τις διακοπες, απλα ηλιοβασιλεματα με το iPhone.

ImageUploadedByTapatalk1407920487.037784.jpg

H ιστορία δηλώνει αδυναμία επισκευής.
Επιστροφή η μηχανή και πιστωτικό στο μαγαζί που την αγόρασες για νέα αγορά.
Και δεν κάνω τον μάγκα, σε ηχοσύστημα lg που είχα μου λένε η επισκευή μπορεί να πάρει 2 μήνες ή και περισσότερο και τους λέω και 2 μήνες από τι θα ακούω,
πιστωτικό από την lg στο multirama και αγορά ότι θέλω και όλοι αγαπημένοι.

Το θεωρεις να γινεται αυτο ?
μετα απο 4 μηνες χρησης (με 1 μηνα στα συνεργεια) και χωρις καποιο αποδεικτικο στα χερια του οτι κατι εχει η μηχανη

θα δεχθει ο εμπορος απο οπου την αγορασε να του κοψει πιστωτικο ?

εσενα τουλαχιστον βρηκαν βλαβη

Από την αντιπροσωπεία θα ζητήσει το πιστωτικό.
Ο έμπορος εννοείται ότι δεν φταίει, αλλά να αγοράζω ακριβότερα από Ελλάδα με το δήθεν καπέλο της αντιπροσωπείας και να μην εξυπηρετούμε πάει πολύ.

Δυστυχώς η LG ανήκει στις εξαιρέσεις. Παράδειγμα προς μίμηση είναι το service της

Ισως κινηθω μονο μεσω του καταστηματος (απο Σεπτέμβρη), μιας και τωρα την ειχα στειλει απευθειας Intersys. Απο αυτους την αγορασα, σε αυτους την πληρωσα, αυτοι θα πρεπει να βρουνε λύση.

Εν τω μεταξυ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα απαντησει η Olympus στα παραπανω δειγματα που τους εστειλα. Φοβαμαι οτι, για να μην εκθεσει Πορτογαλους-Intersys, θα κανει οτι δε βλεπει το προβλημα. Εκει θαρχισω το κανονικο "στολισμα", τωρα κρατιεμαι.:furious3::music-smiley-005:

το περιεργο ειναι οτι αν γκουγκλαρεις xz-2 & flare δε βγαζει τιποτα
παρα μονο αναφορα στο site της olympus για τον φακο της xz2 για reduced ghosting & lens flare ,
μηπως εισαι ο μόνος ή αυτο ειναι το reduced lens flare κατα olympus ?

o γκουγκλις για προβληματα της xz-2 βγαζει σχετικα με το AF , και τον ηχο στο zoom