Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !
Που κολλάει ρε παιδιά η Ιntersys ? θέμα Olympus ειναι οχι αντιπροσωπείας ...
τα μηχανάκια φεύγουν αμεςα Πορτογαλία και ελέγχονται εκεί απο την Olympus , γιαυτο περιμένεις, εδώ ενας χονδρικος έλεγχος γίνεται για κατι που εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί και ειναι σε DOA το οποίο εχει μειωθεί απο τον μήνα που ηταν αρχικά, αν και αυτο ακομη το εχουν στην ουσία τραμπαρει στους Πορτογάλους...
Π.χ. Ο 45αρης μου που είχε θέμα με το μοτέρ αλαχθηκε αμεςα απο INTERSYS μεςα σε DOA,
η ΕΜ10 μου που είχε θέμα με την μια ροδέλα και ηταν μεςα στις πρώτες 10 ημέρες DOA αλλαχθηκε αμεςα χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς να φύγει Πορτογαλία , καμία παρέμβαση απο μέρους μου, κανένα μέσον, η μονη επικοινωνία έγινε απο τον τεχνικό για τον φακό για να του δώσω τηλεφωνικά περισσότερες εξηγήσεις πότε παρουσίαζε το πρόβλημα του ΘΟΡΥΒΟΥ , το έκανε στο βιντεο κυρίως όπου ζοριζόταν
βεβαια ια απο την αλλη οσο προβληματικό και να εχει γίνει το ΣΕΡΒΙΣ της Olympus με βάση αυτα που γράψατε και ειδικά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού όπου δεν δουλεύουν ταχύτατα να πούμε και τα θετικά οτι ειναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που καλύπτει με διετή εγγυηςη σωμΑτα και φακους ακομη και τις compact.