την έχω 2-3 μέρες, να την πάω στο κατάστημα ? που την πάω άμεσα?
έχω βγάλει 1000-15000 φωτογραφίες, δεν το κάνει σε όλες,τώρα το πρόσεξα και εγώ λόγο του post
την *γαμήσαμε, πρόβλημα σοβαρό. που είναι η αντιπροσωπεία? εάν ξαναπάρω εγώ olympus μην με λένε Λουκά
Γιαυτο τον λογο υπαρχει η εγγυηση φιλε μου. Για να αντικαθιστουμε προβληματικα κομματια. Σε ολες τις μάρκες.
DOA έχει το καταστημα, ξαναρωταω;
δεν ξέρω , πήγα έναν φακό πίσω και πήρα την κάμερα αυτήν με διαφορα χρημάτων, η απόδειξη δεν αναγραφει την τιμή foul, και εξάλλου θα μου πει το κατάστημα να την πας για έλεγχο στην olympus
φαντάσου τι πρόβλημα έχουν το κάνουν 28 μέρες τι να πω!
Στην τελευταια μου φαινεται φυσιολογικο, στις αλλες οχι τοσο.. Τουλαχιστον η δικια μου δεν τινει να μοβιζει μολις βλεπει φως.
Λογω των πολλων ελατοματικων xz-2, εγω θα την πηγαινα πισω στο καταστημα για τσεκ.
Εφοσον την πηρες απο ελλαδα, εχεις 28 μερες DOA.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=141
Ενταξει, το quality testing της oly για την xz-2, ειναι τουλαχιστον τραγικο.. τα χω ξαναπει..
Μην το παιρνεις κατακαρδα ομως, γιατι τις αλλαζουν ευκολα.
θα μάθουμε αργότερα τι θα γίνει τους πήρα τηλ και περιμένουμε
δεν το ήξερα αυτό, θυμάμαι πάντως και μια EPL 1 που είχα πάρει ήταν και αυτή τραγική, flare του κερατα είχε αίσχος, d5100 δεν έχει παρουσίαση κανένα πρόβλημα
λες να με αφήσουν να κάνω κάτι τέτοιο ? δεν νομίζω.μακάρι να είναι καλο κορίτσι γιατί ποιοτικά βγάζει καλύτερα από d5100
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.