Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

τελικά πρέπει να έχει μεγάλο θέμα ο φακός, που την πάω? 3 μέρες την έχω άτιμη olympus!

Attachments

• P6100229-2.jpg
    P6100229-2.jpg
    133.4 KB · Views: 135
την έχω 2-3 μέρες, να την πάω στο κατάστημα ? που την πάω άμεσα?

έχω βγάλει 1000-15000 φωτογραφίες, δεν το κάνει σε όλες,τώρα το πρόσεξα και εγώ λόγο του post

την μ@@ήσαμε, πρόβλημα σοβαρό. που είναι η αντιπροσωπεία? εάν ξαναπάρω εγώ olympus μην με λένε Λουκά

Last edited by a moderator:
Flare είναι .. τυπικό πρόβλημα με κόντρα φώς.

Λογικά πρέπει να είναι περισσότερο στα ανοιχτά διαφράγματα.

Αν το κάνει ασύμετρα (δηλ. πιο έντονα στο αριστερο ή δεξι ή πάνω vs κάτω ) παίζει να μην είναι καλά κεντραρισμένος ο φακός.

Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι πιο έντονο στο δικό σου κομματι .. δοκιμασε να βρείς καμμια αλλη ΧΖ2 και να συγκρίνεις .. αλλά φρόντισε οι ρυθμίσεις να είναι ίδιες.

την *γαμήσαμε, πρόβλημα σοβαρό. που είναι η αντιπροσωπεία? εάν ξαναπάρω εγώ olympus μην με λένε Λουκά

φιλε μου σε ευχαριστώ

η d5100 δεν το έχει κάνει σχεδόν ποτε.

έστειλα email στο κατάστημα , θα στυλο και στην olympus

Γιαυτο τον λογο υπαρχει η εγγυηση φιλε μου. Για να αντικαθιστουμε προβληματικα κομματια. Σε ολες τις μάρκες.

DOA έχει το καταστημα, ξαναρωταω;

Γιαυτο τον λογο υπαρχει η εγγυηση φιλε μου. Για να αντικαθιστουμε προβληματικα κομματια. Σε ολες τις μάρκες.

DOA έχει το καταστημα, ξαναρωταω;

δεν ξέρω , πήγα έναν φακό πίσω και πήρα την κάμερα αυτήν με διαφορα χρημάτων, η απόδειξη δεν αναγραφει την τιμή foul, και εξάλλου θα μου πει το κατάστημα να την πας για έλεγχο στην olympus

Attachments

• P6130031.jpg
    P6130031.jpg
    47.1 KB · Views: 110
δεν ξέρω , πήγα έναν φακό πίσω και πήρα την κάμερα αυτήν με διαφορα χρημάτων, η απόδειξη δεν αναγραφει την τιμή foul, και εξάλλου θα μου πει το κατάστημα να την πας για έλεγχο στην olympus

δεν ξέρει το παιδί στο τηλεφωνώ , να πάρω σε 10 λεπτά μου είπαν...ταλαιπωρία!

άλλος ειδικός? να μας πει εάν είναι λογικό να συμβαίνει

Στην τελευταια μου φαινεται φυσιολογικο, στις αλλες οχι τοσο.. Τουλαχιστον η δικια μου δεν τινει να μοβιζει μολις βλεπει φως.
Λογω των πολλων ελατοματικων xz-2, εγω θα την πηγαινα πισω στο καταστημα για τσεκ.

Εφοσον την πηρες απο ελλαδα, εχεις 28 μερες DOA.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=141

Στην τελευταια μου φαινεται φυσιολογικο, στις αλλες οχι τοσο.. Τουλαχιστον η δικια μου δεν τινει να μοβιζει μολις βλεπει φως.
Λογω των πολλων ελατοματικων xz-2, εγω θα την πηγαινα πισω στο καταστημα για τσεκ.

Εφοσον την πηρες απο ελλαδα, εχεις 28 μερες DOA.
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=141

θα μάθουμε αργότερα τι θα γίνει τους πήρα τηλ και περιμένουμε

Ενταξει, το quality testing της oly για την xz-2, ειναι τουλαχιστον τραγικο.. τα χω ξαναπει..
Μην το παιρνεις κατακαρδα ομως, γιατι τις αλλαζουν ευκολα.

Ενταξει, το quality testing της oly για την xz-2, ειναι τουλαχιστον τραγικο.. τα χω ξαναπει..
Μην το παιρνεις κατακαρδα ομως, γιατι τις αλλαζουν ευκολα.

ok ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ!!!

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

ΠΑΡΟΛΑ αυτά θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλους για τον χρόνο σας, αύριο που θα πάρουμε την νέα κάμερα θα δούμε, εάν το ξανακάνει πάει για άμεση πώληση

Last edited:
θα μάθουμε αργότερα τι θα γίνει τους πήρα τηλ και περιμένουμε

δεν το ήξερα αυτό, θυμάμαι πάντως και μια EPL 1 που είχα πάρει ήταν και αυτή τραγική, flare του κερατα είχε αίσχος, d5100 δεν έχει παρουσίαση κανένα πρόβλημα

Αυριο?? Συνηθως την στελνουν πισω στην intersys για check και μετα απο καποιες μερες σου δινουν αλλη.

δεν το ήξερα αυτό, θυμάμαι πάντως και μια EPL 1 που είχα πάρει ήταν και αυτή τραγική, flare του κερατα είχε αίσχος, d5100 δεν έχει παρουσίαση κανένα πρόβλημα

ναι αύριο θα μου δώσουν ολοκαίνουργια ήθελε χρόνο ο πωλητής...να μιλήσει με manager

Και στην καινουργια θα εχεις 28 μερες DOA, οποτε μην βιαζεσαι.. Τσεκαρε την με την ησυχια σου.

λες να με αφήσουν να κάνω κάτι τέτοιο ? δεν νομίζω.μακάρι να είναι καλο κορίτσι γιατί ποιοτικά βγάζει καλύτερα από d5100

Γιατι να μη σε αφησουν; Αλλα οπως και ναχει το πολυ πολυ να την ξαναπας, αν και δε νομιζω νασαι τοοοοσο ατυχος.