λες να με αφήσουν να κάνω κάτι τέτοιο ? δεν νομίζω.μακάρι να είναι καλο κορίτσι γιατί ποιοτικά βγάζει καλύτερα από d5100
καλά 9 το πρωί δεν θα βρω ήλιο καν αλλα ok
θα την πάρο και ότι γίνει χάχα
λες να με αφήσουν να κάνω κάτι τέτοιο ? δεν νομίζω.μακάρι να είναι καλο κορίτσι γιατί ποιοτικά βγάζει καλύτερα από d5100
Και στην καινουργια θα εχεις 28 μερες DOA, οποτε μην βιαζεσαι.. Τσεκαρε την με την ησυχια σου.
δεν το ήξερα αυτό, θυμάμαι πάντως και μια EPL 1 που είχα πάρει ήταν και αυτή τραγική, flare του κερατα είχε αίσχος, d5100 δεν έχει παρουσίαση κανένα πρόβλημα
το flare οφείλεται φίλε μου στους φακους και όχι στην μηχανή, απλά στην ΧΖ2 φακος και μηχανη ειναι το ιδιο και το αυτο, ο αισθητήρας των Ολυ λόγω επιστρώσεων έχει την ταση να μωβιζει το flare κάποιων φακών ή αν το φώς είναι τεχνητό και δεν μετρήσει σωστά η μηχανή το WB αν την έχεις στο AWB.
Το θέμα είναι το flare της μηχανης φακου να είναι ελεγχομενο δηλαδή να παρουσιαζεται εκει που το περιμενεις και ετσι να μπορεις να το αποφυγεις ή να το περιορισεις υπο γωνια και οχι να πεταγεται σε σημεία απροβλεπτα απο αντικατοπτρισμους ή μη σωστής κεντρωσης των οπτικων.
Στις φωτο που παρέθεσες η τελευταια ειναι φυσιλογικη και απο αυτες που εβαλες με τους προβολεις στο γηπεδακι παροτι δεν εχουμε ακριβη εικονα που ειναι οι φωτεινες πηγες μονο μια που εχει αριστερά και απεναντι απο την φωτεινη πηγη μια μωβ μεγαλη κηλιδα μου δημιουργεί υποψιες οτι υπαρχει οντως θεμα.
Υ.Σ.
το DOA απο οσο ξερω έχει μικρυνει χρονικα καλυτερα ρωτα τους, ουτε τα καταστηματα δεν το ξερουν ολα.
Ωραία, αλλά μην κάνεις συνεχώς quote τα προηγούμενα post...
Μεγειές, περιμένουμε φωτογραφίες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.