Σε προσφατη κοντρα μεταξυ sony a55 kai του πρωταθλητη ταχυτητας nikon 1d στο περιοδιμο amateur photography, h sony τα πηγε πολυ καλα, δειχνοντας τα δοντια της και καταφερνοντας παραπλησια αποτελεσματα σε ακριβεια και ταχυτητα εστιασης στα 10 fps !
Εκει που εχασε ελαφρα, ειναι οι πολυ εξειδικευμενες ρυθμισεις που επιτρεπουν στη nikon να προσαρμοστει σε δυσκολες καταστασεις... Αλλα ακομη κι ετσι ειναι ενας μικρος αθλος της sony a55....
Φαντάζομαι ότι οι mirroless δεν έχουν τέτοια προβλήματα, έτσι δεν είναι;
O Τamron ναι ο ''καλος'' αυτοσ με το μοτεραλκι για γρηγορο καο αθορυβο focus αλλα χωρις stabilizer βεβαια για το σωμα Σονυ επειδη εχει το σωμα.....
Για τον SIGMA τωρα μου μπηκαν ιδεες μς αυτα που διαβασα.......Αμα ειναι να παρω τον 50αρη της SONY να εχω το κεφαλι μου ησυχο......Γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν εχω τη δυνατοτηα να δοκιμασω τους φακους πριν τους παρω.....Απλα θα επερνα τον SIGMA για καλυτερη αποδοση απο τον Σονυ αλλα αμα ειναι να το παιξω κορονα-γραμματα να μου ληπει......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.