Μόντες και όνειρα

Re: Μοντες και Ονειρα

Αντε εργοτελη να σου στειλω τον M2S να μου κοτσαρεις ενα τετοιο λεντ να δουμε ποσα θα πιασει.

Απάντηση: Μοντες και Ονειρα

μα δεν θα πιασει παραπανω απο sst-50 που εχεις ηδη. ο εργοτελης εβαλε το xm-l στην θεση του xp-g r5 , εσυ ομως φορας sst-50

Re: Απάντηση: Μοντες και Ονειρα

λογο μικροτερου πυρηνα ισως αυξηθoυν με xm-l μονο τα lux

Σε θερμικο φορτιο πιστευω οτι το xm-l θα συμπεριφερεται καλυτερα (ψυχροτερο), οπως επισης και στην διαχειριση ισχυος

Και να σας πω την αλήθεια εμπιστεύομαι περισσότερο την cree, κάτσε να δω τώρα αν μπορώ να βγάλω φωτό με τη βροχή έξω!

δυστυχώς μόνο μέσα έβγαλα φωτό στο 1 μέτρο, έξω βρέχει!

Οι υποψήφιοι με τη σειρά: dereelight cl1h neutral R4,quark mini Ti S3, yezl Z1, lumintop td15,ray x60+xm-l+2,45amp 7135 driver,mag 4x xp-g R5 1,2amp, olight M30
img0100rc.jpg

img0106p.jpg

img0107p.jpg

maglite 4 xp-g
4xxpg.jpg

cl1h
cl1hr4.jpg

m30
m30f.jpg

mini S3
minis3.jpg

ray x60 XM-L
rayx.jpg

TD15
td15.jpg

yezl Z1
yezl.jpg

Last edited:

Συγκριτικά με τον lumintop, που είναι 335 OTF, έχουμε με ceil bounce πάλι, κάπου στα 730 OTF για τον Ray x60...
Πάει θα τρελαθώ τελείως! Επαληθεύεται δεύτερη φορά η μέτρησή μου! Άρα φαίνεται να είναι σωστή!
Ενημερωτικά, τον 4x xp-g R5, τον βγάζω κάπου στα 1100 OTF, κάτι που στέκει, αν σκεφτούμε ότι 4 xp-g R5 στα 1 αμπέρ βγάζουν λογικά κάπου στα 1400 λούμεν μέγιστο. Τελικά τα λέντ παίρνουν μόνο 1 αμπέρ νόμιζα ότι ήτανε παραπάνω αλλά το μέτρησα.

Σε θερμικο φορτιο πιστευω οτι το xm-l θα συμπεριφερεται καλυτερα (ψυχροτερο), οπως επισης και στην διαχειριση ισχυος

Έγραψα πριν για εμπιστοσύνη, ωστόσο είναι και κάτι άλλο ,έχει μικρότερη θερμική αντίσταση το xm-l, σα του sst90( 2,5 φορές μικρότερη), που δεν είναι απλά άποψή σου, αλλά ισχύει βάσει του ότι ανακοινώσανε οι εταιρείες! Είναι σημαντική για να επιτυγχάνονται καλά νούμερα σε μεγάλα φορτία!

Last edited:

Συγκριτικά με τον lumintop, που είναι 335 OTF, έχουμε με ceil bounce πάλι, κάπου στα 730 OTF για τον Ray x60...
Πάει θα τρελαθώ τελείως! Επαληθεύεται δεύτερη φορά η μέτρησή μου! Άρα φαίνεται να είναι σωστή!
Ενημερωτικά, τον 4x xp-g R5, τον βγάζω κάπου στα 1100 OTF, κάτι που στέκει, αν σκεφτούμε ότι 4 xp-g R5 στα 1 αμπέρ βγάζουν λογικά κάπου στα 1400 λούμεν μέγιστο. Τελικά τα λέντ παίρνουν μόνο 1 αμπέρ νόμιζα ότι ήτανε παραπάνω αλλά το μέτρησα.

Έγραψα πριν για εμπιστοσύνη, ωστόσο είναι και κάτι άλλο ,έχει μικρότερη θερμική αντίσταση το xm-l, σα του sst90( 2,5 φορές μικρότερη), που δεν είναι απλά άποψή σου, αλλά ισχύει βάσει του ότι ανακοινώσανε οι εταιρείες! Είναι σημαντική για να επιτυγχάνονται καλά νούμερα σε μεγάλα φορτία!

Μπραβο πολυ καλη δουλεια δεν εχω τιποτα να πω. Μολις επεστρεψα και ειμαι για υπνο.

θα επανελθω με σχολια.

πολυ καλη και δυνατη δεσμη στο ray.
θελω εναν φακο σαν τον td-15 ( το πολυ 40mm το bezel ) με το xm-l :idea:

Δυστυχώς βλέπω πως τα beamshots σε λευκό τοίχο δεν είναι ό,τι καλύτερο!Συνεχίζει και βρέχει σήμερα οπότε και σήμερα αναβάλεται η εξωτερική φωτογράφηση!
Ο Ray είναι 45mm, αυτούς που έβγαλε η yezl Είναι 40μμ ο ένας και 45 ο άλλος.
Εντομεταξύ το lumintop δεν ανοίγει με τπτ! Πάνε οι μόντες για αυτό!

Τα λευκά o-ring βασικά είναι πολύ ανοικτό πράσινο, είναι δαχτυλίδια σιλικόνης που φωσφορίζουν από αυτόν εδώ:
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...quot-Glo-Rings-quot-)-Part-III&highlight=glow

Last edited:
Απάντηση: Re: Μοντες και Ονειρα

Δυστυχώς βλέπω πως τα beamshots σε λευκό τοίχο δεν είναι ό,τι καλύτερο!Συνεχίζει και βρέχει σήμερα οπότε και σήμερα αναβάλεται η εξωτερική φωτογράφηση!
Ο Ray είναι 45mm, αυτούς που έβγαλε η yezl Είναι 40μμ ο ένας και 45 ο άλλος.
Εντομεταξύ το lumintop δεν ανοίγει με τπτ! Πάνε οι μόντες για αυτό!

Τα λευκά o-ring βασικά είναι πολύ ανοικτό πράσινο, είναι δαχτυλίδια σιλικόνης που φωσφορίζουν από αυτόν εδώ:
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...quot-Glo-Rings-quot-)-Part-III&highlight=glow
ευχαριστω για το λινκ

Να διακόψω τις ωραίες περιγραφές για το XM-L (το οποίο θα παραγγείλω και γω μάλλον μόλις "στρώσουν" τα Ταχυδρομεία από HK-China (δηλαδή με το νέο έτος).

Σας ανακάλυψα πρόσφατα και σας παρακολουθώ συστηματικά μαζί με μερικά ξενογλωσσα FORA, τον τελευταίο μήνα...
Οι φακοί ήταν ανέκαθεν μια ευχάριστη "αδυναμία" από τα παιδικά χρόνια, η οποία επανήλθε με τις νέες τεχνολογίες (LED) τους τελευταίους μήνες

Ετσι, ξαφνικά, το τελευταίο διάστημα άρχισα να παραλαμβάνω (αναμένω τους περισσότερους...)
SKYRAY S5 (replica Seraph SP6)
TANK007 TK-703
YEZL Z1
Solarforce L2P
Solarforce L2i

και η ερώτηση (γι αυτό και στο σχετικό thread): εχετε να προτείνετε κάποιο forward clickie, γιατί το reverse που οι περισσότεροι φακοί (p60) παραπάνω έχουν (?) μάλλον δεν μου "ταιριάζει"...
Ευχαριστώ προκαταβολικα - καλώς σας βρήκα

καλως ορισες, forward clikie ειναι οι περισσοτεροι φακοι που συζηταμε εδω μεσα.

Ποσα διαθετεις? 40 50 60 70 80 90 100 200 ΕΥΡΩ????

Ευχαριστώ
Θα θελα πρόταση ΜΟΝΟ για clickie, για τοποθέτηση στους προ-αναφερθέντες φακούς
Προφανώς (απ τη λίστα) φαίνεται οτι οι φακοί είναι της τάξης των 20-30$, οπότε αναλογικά το clickie πρέπει να ναι (ας πούμε) της τάξης των 5-10$

θα κοιταξω και θα σου πω, γιατι τα χρηματα που διαθετεις για LED δεν αντιστοιχουν σε καποιο φακο καλο. Δηλαδη δεν θα σε βολεψει με λιγα λογια ενας φακος της ταξης κατω των 40 ευρω.

Ξερω ειναι πολλα αλλα μιλαμε για κατι που θα εχεις και θα το χαρεις.

θα σου ελεγα και παλι να πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα. θα εχουν.

Για δες την δουλεια μου (με τους ιδους διακοπτες που προτεινει ο Εργοτελης)

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=286114

Λυσεις
Solarforce L2P = Solarforce S-6 ή το δικο μου
SKYRAY S5 (replica Seraph SP6) = το εσωτερικο του Solarforce S-6 ή το δικο μου
TANK007 TK-703 = αγνωστο αν χωρα το διακοπτακι
YEZL Z1 = μετατροπη με το διακοπτακι μονο (εκτος και αν χρειστει πλακετιτσα)
Solarforce L2i = μετατροπη με το διακοπτακι μονο