MovieSheets Στο WD TV LIVE

Λοιπον εκανα ενα τεστ.. Εβαλα δυο απο τα αρχεια που δε μου παιζει σε στικακι και πηγα να δω αν θα τα παιξει και τα επαιξε απο το στικακι..

Αρα δεν εχει προβλημα το μηχανημα απλα δεν τα παιζει μεσω δικτυου.. Γιατι ομως? Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Σας ερχεται τιποτα?

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Πως παίζεις μέσω δικτύου?
Από ποια επιλογή του WD?
Πως είναι δομημένο το δίκτυό σου? (από που στριμάρεις δηλαδή? Από ΝΑS? Από το PC ? Ενσύρματα ?

Βλεπω μεσω network shares απ το PC μου ενσυρματα παντα..

Το καταφερα ευτυχως να το κανω να δουλεψει..

Εδωσα full control σε ολους τους shared φακελους απ'τα 7..

Οποτε τσαμπα κατηγορουσα τα unofficial οποτε υποθετω αν τα βαλω τωρα θα ειναι οκ..

Οποτε τωρα ειμαι ετοιμος για b-rad και για να αρχισω την αεναη και καταδικασμενη σε αποτυχια προσπαθεια μου (μιας και ειμαι ασχετος) να δω moviesheets..

Αλλα θα επιμενω μεχρι να μου ρθει να σπασω το κεφαλι μου..

Λοιπον ποια b-rad λετε να βαλω για moviesheets ωστε να αρχισω τις προσπαθειες?

Επισης εκανα δοκιμες με το thumbgen και εφτιαξα καποια moviesheets και αποθηκευτηκε ενα folder.jpg και ενα The Godfather (1972).mkv.tgmd στον φακελο της ταινιας μαζι με το αρχειο της ταινιας..

Αυτα τα τρια ειναι που πρεπει να υπαρχουν στο φακελο της καθε ταινιας για να εμφανιζονται τα moviesheets? Να αρχισω να το κανω και για τις υπολοιπες?

Λοιπον παιδες εβαλα την b-rad 1.03.49 wdlxtv 0.4.5.3 και εβαλα και το s00 αρχειο οπως το χει τροποποιησει ο sergiosK και εφτιαξα και 2 moviesheets στον υπολογιστη μου..

Οποτε στον φακελο της ταινιας υπαρχει αυτη η δομη:

Before Sunrise
Before Sunrise.avi.tgmd
folder

Aφου εβαλα το αρχειο s00 στο live και ειμαι σε thumbnail mode μου εμφανιζει μεν τα thumbails στο κατω μερος της οθονης οπως πρεπει το ενα διπλα στο αλλο αλλα απο πανω δεν δειχνει τα sheets..

Κανω κατι λαθος?

Δωστε μου τα φωτα σας νιωθω πως ειμαι κοντα..

King ξερεις εσυ τι να κανω?

εφτιαξα sheets και βγαινουν με τη μορφη που γραφεις μες στον φακελο αλλα δε μου τα εμφανιζει

Δοκίμασε με σκληρό να δείς αν δουλεύουν τα sheets
Εγώ είχα προβλήματα με την 4.5.3 με τα sheets γύρισα στην 4.5.1 που δεν είχα

Αφού στα δείχνει στο κάτω μέρος σωστά εχει καταλάβει το αρχείο

Το αρχείο που έχω ανεβάσει παίζει εγγυημένα μέχρι και την 4.5.1

Last edited:
Δοκίμασε με σκληρό να δείς αν δουλεύουν τα sheets
Εγώ είχα προβλήματα με την 4.5.3 με τα sheets γύρισα στην 4.5.1 που δεν είχα

Αφού στα δείχνει στο κάτω μέρος σωστά εχει καταλάβει το αρχείο

Το αρχείο που έχω ανεβάσει παίζει εγγυημένα μέχρι και την 4.5.1

Απο την 1.02.-4.5.3 η απο την 1.03-4.5.3 πηγες στην (1.02 ) 4.5.1 ? Που συναντησες το προβλημα ? Ρωταω και για μενα ..

Συμφωνώ με τον SERGIOSK, να δοκιμάσεις πρώτα τα MovieSheets σε κάποιο στικάκι, και μετά να δεις τι γίνεται και με το δίκτυο.

Απο την 1.02.-4.5.3 η απο την 1.03-4.5.3 πηγες στην (1.02 ) 4.5.1 ? Που συναντησες το προβλημα ? Ρωταω και για μενα ..

Είχα την 4.5.1 όλα δούλευαν ΟΚ . Αλλαξα σε 1.03 4.5.3 και δεν έβλεπα moviesheets
Διάβασα στο wdlxtv.com πως άλλαξε η λογική και θέλει μετατροπές στο s00 custom Δεν εχω προλάβει να το ψάξω και γύρισα στην επίσημη

Νομίζω θέλει επιπλέον αυτές τις γραμμές χωρίς να το έχω τσεκάρει
config_tool -c LINKSHEETS=ON
config_tool -c WDTVEXT=OFF

Είχα την 4.5.1 όλα δούλευαν ΟΚ . Αλλαξα σε 1.03 4.5.3 και δεν έβλεπα moviesheets
Διάβασα στο wdlxtv.com πως άλλαξε η λογική και θέλει μετατροπές στο s00 custom Δεν εχω προλάβει να το ψάξω και γύρισα στην επίσημη

Νομίζω θέλει επιπλέον αυτές τις γραμμές χωρίς να το έχω τσεκάρει
config_tool -c LINKSHEETS=ON
config_tool -c WDTVEXT=OFF

Ok .Ευχαριστω ! Για αυτο ρωτησα και εγω, επειδη εχω διαβασει οτι στην 1.03 διαφοροποιουμαστε ελαφρως με linksheets-moviesheets ,αλλα τα εχω διαβασει πολυ στα πεταχτα ειπα μηπως το εχεις ψαξει καλυτερα , και θα ζηταγα περισσοτερη βοηθεια .Μαλλον θα την δοκιμασω ελπιζοντας να μην συναντησω προβλημα αλλιως official για να εχουμε και το header.

Μολις δοκιμασα και με στικακι και δεν τα βλεπει παλι..

Μηπως ειναι η εκδοση? Επειδη ειχα γραψει ο social οτι παιζουν γι αυτο την εβαλα..

Ποια εκδοση παιζει καλα με moviesheets για να βαλω?

Μπορειτε να μου στειλετε οσοι σας δουλευουν αψογα τα moviesheets ενα screenshot με τον φακελο της ταινιας να δω αν κανω κατι λαθος?

Και οι 2 εκδόσεις (1.02/1.03) b-rad υποστηρίζουν moviesheets (οι τελευταίες τους εκδόσεις 0.4.5.3 δοκιμασμένες).
Επιπλέον η 1.03 υποστηρίζει και linksheets (ένας εναλλακτικός τρόπος αλλά εξαιρετικά αργός στο φόρτωμα τους).
Λοιπόν επειδή είχα κι εγώ πρόβλημα με την εμφάνιση των moviesheets έκανα το παρακάτω:
Reset όλες τις ρυθμίσεις !
Ξεχνάμε τα τροποποιημένα αρχεία S00custom-options.
Η τροποποίηση του θα γίνεται μόνο από την webfront δυνατότητα πληκτρολογώντας την ip του wd σε έναν browser και βάζοντας
user/password:wdlxtv
Aφού συνδεθούμε μπαίνουμε στην επιλογή
WDLXTV Config -->WDLXTV Configuration-->wdext features.
Τσεκάρουμε τα παρακάτω :
Enable WDTVext και όπως την παρακάτω φώτο.
Απλά στο εργαλείο ThumbGen όταν δημιουργείς χειροκίνητα τα moviesheets, έχεις τις επιλογές ανάλογα ποιο προφίλ θα χρησιμοποιήσεις να σου τα δείχνει ανάλογα σε standard/sheet/wall !
Οπότε στην επιλογή (MSHEETMODE -Movie sheet modes) βάζουμε ότι έχουμε επιλέξει αντίστοιχα στο ThumbGen.
'Οσο αφορά τα αρχεία που σου βγάζει το thumbgen εξαρτάται από το template που έχεις χρησιμοποιήσει π.χ σε σένα βγάζει 3 αρχεία ο φάκελος σε άλλους 5 ανάλογα τι έχουμε επιλέξει).
Καλό είναι στο thumbgen να βάλουμε την επιλογή όπως στην φώτο 2.
Στο wd live στα video settings-browser display θα βάλεις thumbnail mode.
Good luck

Attachments

• Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    53.8 KB · Views: 50
  • 2.JPG
    2.JPG
    8.5 KB · Views: 48
Λευτέρη τα moviesheets που είχαμε κάνει δεν θα τα δείχνει και πρέπει να κάνουμε αλλαγες στο ThumbGen για να τα βλέπουμε από δω και πέρα;

Re: Απάντηση: MovieSheets Στο WD TV LIVE

Λευτέρη τα moviesheets που είχαμε κάνει δεν θα τα δείχνει και πρέπει να κάνουμε αλλαγες στο ThumbGen για να τα βλέπουμε από δω και πέρα;

Θα τα βλέπει
(π.χ εγώ έχω κάνει moviesheets με διαφορετικά templates και τα βλέπω κανονικά με το δικό τους layout ! )

Λευτερη σ ευχαριστω πολυ ρε συ..

Παω να τα προσπαθησω τωρα.. Μια ερωτηση μονο, οταν λες reset ολες τις ρυθμισεις ποιες εννοεις?

Εγω για παραδειγμα που εχω βαλει το τροποποιημενο s00 αρχειο πρεπει να περασω παλι το b-rad 1.03.49 wdlxtv 0.4.5.3 για να το ξεχασει και να το κανω εκ νεου απ το webfront end? Η απλα να κανω αυτα που ειπες οπως ειμαι τωρα?

Τωρα το εχω το αρχειο βαλει οπως το ειχε διαμορφωσει ο sergiosK..

Να το αφησω οπως ειναι και να κανω ρυθμισεις μεσω webfront?

Μπηκα και δεν βρηκα το παρακατω: Enable WDTVext

Oταν μπηκα στο WDTVEXT Features οι ρυθμισεις ηταν ηδη οπως τις εδωσες, δεν ειχε κατι διαφορετικο

Έχω την 1.02.21-0.4.5.3 !
Αν θες την δοκιμάζεις, τι να σου πω!
Υπόψιν τα moviesheets παίζουν από usb ,μέσω δικτύου δεν δοκίμασα.
Γνώμη μου να διαβάσεις και λίγο.
Στην σελίδα που σου έχω δώσει έχει χίλιες-μια πληροφορίες.

Λευτέρη στην 1.03.49 - 0.4.5.3 τα δοκίμασες αυτά;
Και εγώ την 1.02.21-0.4.5.3 και δεν έχω πρόβλημα, με την 1.03.49 - 0.4.5.3 είχα τα προβλήματα με τα moviesheets και γύρισα στην 1.02.21-0.4.5.3.

Εχω διαβασει και το εδω θεμα και απο ξενα φορουμς, γι αυτο και εχω φτασει ως εδω αλλιως δε θα τα καταφερνα, τωρα τα βαζω σε εφαρμογη αυτα που εχω διαβασει αλλα επειδη στη θεωρια αυτα ειναι που εχω κανει και ειμαι κοντα στο τελος γι αυτο ρωταω μηπως εχω κανει κατι λαθος.. Προσπαθω τωρα με αυτα που μου πες.. Fingers crossed