Μουσική Εκδήλωση - Pagliacci Electric Clown

Φίλε Μιχάλη (Sonus Naturalis) σε ευχαριστώ πολύ και για την δική σου προσφορά ηχογράφησης της παράστασης!!!
Οπως είπε και ο Κος Θέμης πιο πάνω καλό θα είναι νομίζω να μην στηθουν πολλά μικρόφωνα γιατί ο χώρος δεν προσφέρεται τόσο πολύ για πολλά stands καλωδια κλπ ... επίσης σε καμια περίπτωση δεν θα πρέπει να ενοχληθουν οι θεατές νομίζω...
Να πω επίσης οτι με χαροποιει ιδιαίτερα αυτή η σύμπραξη... :)

Επειδή με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι η ομάδα μεγαλώνει ξαναλέω προς όλους να επικοινωνήσετε εγκαίρως με το μαγαζί ωστε να γίνει κράτηση "καλών" θέσεων...

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!

Μιχάλη επικοινώνησα σήμερα και περιμένω να με πάρουν τηλ., αλλιώς θα ξαναπάρω το απόγευμα (θα κλείσω για περίπου 15 άτομα)

Μιχάλη επικοινώνησα σήμερα και περιμένω να με πάρουν τηλ., αλλιώς θα ξαναπάρω το απόγευμα (θα κλείσω για περίπου 15 άτομα)

ΟΚ... σημερα που εχω πρόβα θα τους το πω και εγω!!!

Μίλησα με το "Τσάϊ στη Σαχάρα" και έκλεισα για 15 άτομα για τις 9 Φεβρουαρίου και μπροστά στη σκηνή.

Αν τυχόν μέχρι τότε είμαστε περισσότεροι έχουμε συνεννοηθεί να τους ενημερώσω.

Μίλησα με το "Τσάϊ στη Σαχάρα" και έκλεισα για 15 άτομα για τις 9 Φεβρουαρίου και μπροστά στη σκηνή.

Αν τυχόν μέχρι τότε είμαστε περισσότεροι έχουμε συνεννοηθεί να τους ενημερώσω.
Εσυ δεν εισαι απλα συντονιστης κατηγοριας εισαι συντονιστης ολων

Ευγε νεε μου

Ευχαριστούμε... ήταν ενα πολύ καλό ξεκίνημα...
Ελπίζω στην επόμενη που θα έχουμε και τόσους εκλεκτους ακροατές να πάμε ακόμα πιο καλά...

Electric and...sexy clowns

attachment.php

Attachments

• Sexy clowns.jpg
    Sexy clowns.jpg
    63.5 KB · Views: 82
Last edited by a moderator:
Ο Θέμης πρέπει να αναλάβει εκτός της ηχοληψίας και την φωτογράφηση της παράστασης !
:grinning-smiley-043

Παρακαλώ αν κάποιος φίλος που έχει δηλώσει δεν θα έρθει ή κάποιος θέλει να έρθει και δεν έχει δηλώσει, να το κάνουν σήμερα μέχρι το απόγευμα, για να μπορέσω να συνεννοηθώ ξανά με το μαγαζί για την κράτηση θέσεων.

Ευχαριστώ -bye-

Παρακαλώ αν κάποιος φίλος που έχει δηλώσει δεν θα έρθει ή κάποιος θέλει να έρθει και δεν έχει δηλώσει, να το κάνουν σήμερα μέχρι το απόγευμα, για να μπορέσω να συνεννοηθώ ξανά με το μαγαζί για την κράτηση θέσεων.

Ευχαριστώ -bye-

Επικοινώνησα με την παρέα μας: Φραγκούλης, Thanpul κι εγώ σίγουρα μέσα. Ο modright δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει (θα το προσπαθήσει όμως!) :a0210: