Μουσική Εκδήλωση - Pagliacci Electric Clown

Ο Θέμης εν ώρα δουλειάς

P2090001.jpg

P2090002.jpg

Εξαιρετική δουλειά μπράβο !
Μιχάλη τα Ιταλικά σου τα άκουσα όλα του Μοδινού όχι γιατί μπούκωσε το μικρόφωνο !
Εκπαιδευμένες φωνές για μεγάλα θέατρα βλέπεις...

Καλημέρα σε όλους,

τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά. Εχω μείνει εντυπωσιασμένος τόσο από την παράσταση αλλά και από τις φωνητικές ικανότητες αυτών που τραγουδάνε όπερα. Είχα ξανακούσει ελάχιστες φορές όπερα από CD αλλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ αυτό το οποίο βίωσα στην παράσταση. Και δεν μπορεί να έχει καμία σχέση από κάνενα CD, από κάνένα σύστημα, ποτέ!!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα την παράσταση, και κυρίως στον κόσμο που πάντα ήθελε αλλά ποτέ δεν έτυχε/τόλμησε να παρακολουθήσει κάποια παράσταση όπερας (η περίπτωση μου ακριβώς).

Χθες όλη ημέρα στην δουλειά πέρναγε πολύ συχνά από τις σκέψεις μου η παράσταση και το βράδυ ενώ έτρωγα με την σύντροφο (ήταν και αυτή στην παράσταση) είπαμε ότι αν ξανακουσουμε για κάποια παράσταση να πάμε.
Για εμένα η παράσταση είναι πετυχημένη και έχει εκπληρωσει τον σκοπό της.

Και πάλι τα θερμά μου συγχρητήρια στα παιδιά.

TIP: αν πάτε (να πάτε) προτειμήστε να κάτσετε στα τραπέζια που είναι κοντά στην έξοδο (ακούγετε αστείο το ξέρω). Ο λόγος που το προτείνω έχει να κάνει με την θέαση των υπέρτιτλων

Παιδιά αν και δεν μπόρεσα να παραστώ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων πραγματικά χαίρομαι και συγχαίρω και τους συντελεστές της παράστασης και τα παιδιά του forum που πραγματικά δημιουργούν νέους ορίζοντες με τις φανταστικές εκδηλώσεις που διωργανώνουν.

Πάντα τέτοια και πολλά συγχαρητήρια σε όλους και εγώ επιφυλάσσομαι..

Συγχαρητήρια στον Μιχάλη και στους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, όλοι πολλοί αξιόλογοι και "μαχητές" για την αγαπημένη τους όπερα.

Ελπίζω να έχετε την επιτυχία που σας αξίζει και αντίστοιχη συνέχεια.

Μπράβο και στον Ανδρέα για την οργάνωση και themiloc, sonus naturalis για το μεράκι τους να το ηχογραφήσουν και μπράβο στην ωραία παρέα που το κοινό χόμπυ ένωσε για μια βραδιά.:SFGSFGSF:

Κρίμα για τον τορπιλισμό μελλοντικών τέτοιων προσπαθειών....

Last edited by a moderator:
Κρίμα για τον τορπιλισμό μελλοντικών τέτοιων προσπαθειών....

Δεν παίζει κάτι τέτοιο..Κανείς δεν θα στείλει τορπίλες στη γαλέρα!

Θα συνεχίσουμε κανονικά τις προσπάθειες μας, όσο είμαστε στο
πόστο που αναλάβαμε...

... καταρχήν συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης, στους φίλους του κλαμπ που προσεφέρθησαν και ηχογράφησαν το γεγονός και στα παιδιά του κλαμπ για την διοργάνωση της επίσκεψης ....

τώρα βέβαια με τρώει να ρωτήσω : για τους άτυχους που οι αποστάσεις και οι υποχρεώσεις τους κρατούν μακρυά, υπάρχει κάποια σκέψη για την διανομή της ηχογράφησης ; είναι καταρχήν επιτρεπτό από τους συντελεστές της ;;;

ευχαριστώ και πάντα τέτοια ....

Συγχαρητήρια κι από μένα και την σύντροφο για την όλη προσπάθεια. Της αξίζει πολύ καλύτερος χώρος.

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και ειδικά την κα ΚΩΝΣΤΑ και τον κο ΜΟΔΙΝΟ για τις εκπληκτικές ερμηνείες που μας χάρισαν!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους .... και θα χαρουμε να δουμε και όποιους άλλους φίλους θέλουν να το δουν και στις επόμενες δυο παραστάσεις!! 16 & 24 Φεβρουαρίου!

Οσον αφορά στην ηχογράφηση δεν υπάρχει καμια αντίρρηση να δωθει αρκει πρώτα να την ακουσω ωστε να επιλέξω τα καλύτερα σημεια, μιας και δεν νομιζω οτι έχει νόημα να δοθεί όλο το έργο. Κανεις δεν πρόκειται να το ακουσει ολόκληρο σε αυτή την μορφή - άλλο το live...

Λίγα λόγια για το set-up της ηχογράφησης
(Έτσι για να σας φύγει η περιέργεια και για να 'βλογάμε τα γένεια μας!)

Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε ένα κορυφαίο αναλογικό σήμα πριν φτάσει για ψηφιοποίηση. Οι συνθήκες χώρου, χρόνου, εργασίας δεν ήταν και οι πιό βολικές, όμως ο πολύπειρος Θέμης Ζαφειρόπουλος δεν πτοείται από τέτοια...

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1. Ένα ζεύγος μικροφώνων DPA 4011 καρδιοειδή σε κλασσική Stereo semicoincident διάταξη (ορθή γωνία με απόσταση περίπου 25 cm, αν τα υπολόγισα σωστά, o Θέμις ας με διορθώσει αν κάνω λάθος)
  2. Καλώδια μικροφώνων Van den Hull.
  3. Προενισχυτής μικροφώνων Grace Design m201
  4. Καλώδιο ρεύματος προενισχυτή μικροφώνων Kimber PK 10
  5. Εγγραφέας Nagra V, 96 KHz/24 Bits Hard Disk Recorder, τροφοδοτούμενος από μπαταρίες.
Δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά σε παράλληλη εγγραφή ο εικονιζόμενος Korg MR 1000 DSD Recorder, δυστυχώς. Γιατί; Διότι δεν υπήρχε μία διαθέσιμη πρίζα ρεύματος εκεί κοντά, διότι έκανα τη βλακεία να μη φέρω ένα πολύπριζο και είχα ξεχάσει να τον εφοδιάσω με μπαταρίες!
Τα λάθη πληρώνονται... :violent-smiley-030:
Ελπίζω στο μέλλον θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες...

Τα αποτελέσματα;
Προσεχώς