Μουσική και Χρόνος

Απάντηση: Re: Μουσική και Χρόνος

οι scousers κράτησαν ψηλά την τιμή του Νησιού στη δεκαετία του 80.
έμπαιναν μέσα στο γήπεδο, και κήρυσσαν δικτατορία.
τους πέταξαν έξω οι χαρτογιακάδες της UEFA, με αφορμή το Χέϊζελ μπάς και πάρει το ευρωπαϊκό και κανένας άλλος.
γιατί όπως ήταν οι scousers τότε, δεν υπήρχε περίπτωση να τους το πάρει κανείς.

εγώ, αν και Mancunian, τους λάτρεψα.

:ernaehrung004:

Kαι οχι μονο Κωστα.Η Θατσερ βρηκε ευκαιρια και τους εθαψε για 8 χρονια.Τοτε το Λιβερπουλ στην Αγγλια ηταν το...χωριο του Αστεριξ.Μαζικες απεργιες,ξυλο,ειχε φτασει να απαγορευσει την εμφανιση των συντηριτικων βουλευτων στην περιοχη.Η Θατσερ ηταν κοκκινο πανι (και ειναι ακομα)..Αλλωστε αυτη η πολη βιωσε περισσοτερο,μαζι με τα midlands,τις βιαιες αλλαγες της κωλογριας.
Η Λιβερπουλ στο γηπεδο εξεφραζε την αντιθεση της πολης στη λαιλαπα των νεοσυντηριτικων.Ηταν το αποκουμπι του κοσμου.Αυτο που τους κρατουσε στη ζωη και τους εκανε περηφανους.
Και οι Echo & the Bunnymen στη μουσικη...:worshippy:

Η ομάδα που πλήγηκε περισσότερο με τον αποκλεισμό ήταν η Έβερτον. Μιλάμε για μια απ τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες ever.

@back door: Σημασία έχει που καταλήγει κάποιος. Και ο Χάμετ και οι Λεφτάλικα κατάντησαν.

Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

Η ομάδα που πλήγηκε περισσότερο με τον αποκλεισμό ήταν η Έβερτον. Μιλάμε για μια απ τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες ever.

@back door: Σημασία έχει που καταλήγει κάποιος. Και ο Χάμετ και οι Λεφτάλικα κατάντησαν.

Ο McCartney που κατήντησε? Οι Stones? Όλοι που είναι πάνω από 15- 20 χρόνια στο χώρο αυτής της μουσικής που κατήντησαν? Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

Ο McCartney που κατήντησε? Οι Stones? Όλοι που είναι πάνω από 15- 20 χρόνια στο χώρο αυτής της μουσικής που κατήντησαν? Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες...

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

Καλααααααα.....
Γιουναιτεντ και εσυ πουλακι μου?

Η United είναι για τους... στυλάτους. Τους σνομπ και τους οπαδούς καθαρής διαιτησίας - πάνω απ όλα.

But love hurts. Like a Cannonball...:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Μουσική και Χρόνος

Αλλωστε αυτη η πολη βιωσε περισσοτερο,μαζι με τα midlands,τις βιαιες αλλαγες της κωλογριας.
Η Λιβερπουλ στο γηπεδο εξεφραζε την αντιθεση της πολης στη λαιλαπα των νεοσυντηριτικων.Ηταν το αποκουμπι του κοσμου.Αυτο που τους κρατουσε στη ζωη και τους εκανε περηφανους.

Λάθος!
το πυρωμένο καρφί για την ...Κυρία, ήταν το Newcastle:
"Arthur Scargill walks on the water!"

:award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

Η United είναι για τους... στυλάτους. Τους σνομπ και τους οπαδούς καθαρής διαιτησίας - πάνω απ όλα.

Και συ τι εισαι παλικαρι μου,ετσι για να ξερω πως θα σου φερθω....:p

Είπαμε Chief μου. Να σε συγκλονίσει το Kill em all για να σου δώσει κίνητρο να μάθεις. Αλλά μάλλον δεν... Οι πληγές απ τον Paul MC είναι ακόμα νωπές...:damnyou:

Μα Νικόλα μου
ακόμα και το καλύτερο φαί μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον ή να μην το μπορεί απλώς.
Και μένα μου αρέσουν τα φασόλια, ιδίως οι γίγαντες, αλλά...πόσα να φάω....

και τα τσίλι καλά....αλλά....

Μα Νικόλα μου
ακόμα και το καλύτερο φαί μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον ή να μην το μπορεί απλώς.
Και μένα μου αρέσουν τα φασόλια, ιδίως οι γίγαντες, αλλά...πόσα να φάω....

και τα τσίλι καλά....αλλά....

Το ξέρω chief μου. Σε πειράζω απλά. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

I already told you... Fan of the 'Gunners'. :music-smiley-005:

Για ονομα! :flipout:

Βεβαια εχουν ενα οπαδο που μερικοι εδω μεσα (και εγω μαζι) θα θελαμε πολυ να γλυψουμε τις σολες των παπουτσιων του..:antlers:

Βtw το βιβλιο που αναφερω παραπανω καλο θα ειναι να το διαβασεις (για να μην σου πω οτι εισαι υποχρωμενος).Μιλαει πολυ για την ομαδα σου...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

I already told you... Fan of the 'Gunners'. :music-smiley-005:

είναι άμπαλοι.
και τέτοιοι ήταν πάντα.
αλλά ας όψεται ο El-Rayo
πρώτη φάτσα, κάτω

the-kinks.jpg

όπου αγάπησε αυτός, εγώ προσκυνάω.
εκτός από την Chrissie Hynde και τους Pretenders.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική και Χρόνος

Βεβαια εχουν ενα οπαδο που μερικοι εδω μεσα (και εγω μαζι) θα θελαμε πολυ να γλυψουμε τις σολες των παπουτσιων του..:antlers:

αλλά ας όψεται ο El-Rayo
πρώτη φάτσα, κάτω

Χα!:worshippy: