Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Re: Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Αυτά που γράφεις απο την κάμψη και μετά, περιμένω να τα κάνεις λιανά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.

Αστο Γιωργη ,δεν βγαινει τιποτα με το να δινει ο καθενας την δικη του εξηγηση.
Και φυσικα τεραστο λαθος να θεωρουμε τους ανθρωπους που ΔΕΝ γραφουν για μουσικη σνομπ και μικροψυχους.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να κοινωνεις την μουσικη.
Συναντησεις για κουβεντουλα ,ακροασεις στα σπιτια, ανταλλαγή υλικου,εξοδοι σε κλαμπακια με καλη μουσικη(Τικι),συναυλιες,παιξιμο μουσικης σε σπιτια και ταβερνακια(Μπακαλα ,ξερεις εσυ!!)......καλα δεν ειναι και αυτα καλε μου φιλε????:ernaehrung004:

Σέβομαι τον Νίκο και τις αγωνίες του. Το μουσικό πάθος του είναι εφόδιο για την κατηγορία.
Δεν θα επαναλάβω όμως τα ήδη γνωστά. Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές.
Την άποψη μου την ξέρετε.

Ελπίζω ν´αλλάξει δομή η κατηγορία, ν´αυξήσει τον ζωτικό της χώρο, γιατί μέσα στον αχταρμά και τη συρρίκνωση, τα βίντεοκλιπς θα βασιλεύουν.

Και εγώ δεν το κατάλαβα ακριβώς.

Αν έχει να κάνει με το ''λίγοι και καλοί'' εξακολουθώ να το υποστηρίζω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Νεομπουζούκια ,σκυλιά και Φοίβοι δεν ...
Για περισσότερα ''χτυπήματα'' ή επισκέψεις δεν θα ξεπούλαγα ποτέ τα πιστεύω μου.

Υ.Γ. Αν είναι για κάτι άλλο, ας μας πει ο Μιχάλης.

Last edited:
Ρε σεις ουτε τα τσουγγρισματα ουτε τα γελια ειδατε??
Καθ´υπερβολη γραφομενα ηταν.
Σιγα μην φταιτε εσεις....τα υπολοιπα απο κοντα!!!

Αν μου επιτρέπεται... ο Μιχάλης, είναι πλέον του φανερού, ότι χαριτολογεί στο κομμάτι που δεν καταλάβατε... έχει κολλήσει και τα απαραίτητα smilies...

Δημήτρη διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως σε αυτό που έγραψες (αν το κατάλαβα καλά)...

Σε ένα ελεύθερο χώρο "χωράνε" όλες οι απόψεις και προτιμήσεις...
Κανείς δεν ξεπουλιέται επειδή στο δίπλα νήμα κάποιοι άλλοι γράφουν τις απόψεις τους για τα trash τσιφτετελοράπ...

Mε τη λογική σου (και νομίζω ότι δεν είναι μόνο δική σου) τότε οι HiEndάδες ξεπουλιούνται κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για ένα LG all-in-one HT, οι φίλοι των προβολέων κάθε φορά που αναφέρεται μια funai SD LCD 32", οι δορυφορικοί κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για έναν φτηνό επίγειο και οι σινεφίλ όταν ανοίγουν νήματα για ταινίες της marvel και tv serials...

Έχει γραφτεί και άλλη φορά από άλλους και επί την ευκαιρία θα το επαναλάβω και εγώ (για να μην την "πέφτετε" για την χρήση πληθυντικού σε όποιον γράφει αντίστοιχα...) ότι η κατηγορία μοιάζει με κλειστή για όσους έχουν διαφορετικά γούστα...
Oι αντιδράσεις ορισμένων από εσάς μοιάζουν με αντιδράσεις φεουδαρχών και όχι ηγετών και μπροστάρηδων της κατηγορίας... Πλάτες έπρεπε να βάζετε στη διαφορετική άποψη... ακόμα και στη μειονότητα και όχι στα γούστα της παρέας (ΙΜΟ)!

Αν αυτό ήταν η επιθυμία σας καλώς... αλλά το forum, απ' όσο γνωρίζω δεν έχει τέτοιο κανονισμό γενικότερα για το επίπεδο των "γούστων" των μελών...

Όσον αφορά το "λίγοι και καλοί"... Το "λίγοι" ποτέ δεν αποτέλεσε κριτήριο για την "επιτυχία", πολύ δε περισσότερο για το επίπεδο και το γνωρίζετε καλά!
Είναι αδιάφορο για τα μέλη (έτσι πιστεύω) αν γράφουν 10 ή 10.000...
Το τι γράφει κανείς έχει αξία καθώς και ο πλουραλισμός των αφιερωμάτων και απόψεων καθώς και ο σεβασμός προς το διαφορετικό... όσο φτηνιάρικο ή ξεπουλημένο πιστεύεται ότι είναι...

ΥΓ Δημήτρη και Νίκο η συμπάθεια και εκτίμησή μου είναι δεδομένες. Αν δεν υπήρχε δεν θα σας απευθυνόμουν καν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Αστο Γιωργη ,δεν βγαινει τιποτα με το να δινει ο καθενας την δικη του εξηγηση.
Και φυσικα τεραστο λαθος να θεωρουμε τους ανθρωπους που ΔΕΝ γραφουν για μουσικη σνομπ και μικροψυχους.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να κοινωνεις την μουσικη.
Συναντησεις για κουβεντουλα ,ακροασεις στα σπιτια, ανταλλαγή υλικου,εξοδοι σε κλαμπακια με καλη μουσικη(Τικι),συναυλιες,παιξιμο μουσικης σε σπιτια και ταβερνακια(Μπακαλα ,ξερεις εσυ!!)......καλα δεν ειναι και αυτα καλε μου φιλε????:ernaehrung004:

Ετσι αρχηγέ μου αποκλείεις γενικώς την χρησιμότητα τού club σέ οτιδήποτε..
Γιατί και οι γκατζετάκηδες γράφουν γιά κάτι πού χρησιμοποιούν ,οι ''προβολάκηδες'' γιά κάτι πού βλέπουν,οι ''τηλεορασάκηδες'' επίσης γιά κάτι πού βλέπουν,.οι ''δορυφορικάριοι'' τό ίδιο,οι Ντιούηδες γιά κάτι πού φτιάχνουν ,οι χρήστες μηχανημάτων υψηλής πιστότητας γι´αυτά πού ακούνε μέσω τών μηχανημάτων τους καί γιά τά μηχανήματά τους κ.ο.κ.
Αρα ολα τά αντικείμενα πού αφορούν στό avclub κατ'' εσέ δέν αποτυπώνονται στόν γραπτό λόγο αλλά δείχνονται μόνον.:ADFADF1::worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Μιχάλη, θα με τρελλάνεις ρε σύ. Αυτό διάβασες; Για όνομα...
Μου λες πως ξέρεις κάποιους "μουσικομένους"
που σου είπανε τη φράση που έγραψες τέλος πάντων. Αυτοί είναι κάποιοι απο όλους τους "μουσικομένους" έτσι δεν είναι; Σου απαντώ λοιπόν πως έχω γνωρίσει κι εγώ αυτής της λογικής κάποιους, που κρατάγανε τους θυσαυρούς για πάρτη τους. Που ρώταγες για μιά κλίμακα στην κιθάρα και σου απαντούσαν "έλα ρε εύκολη είναι, ψάξτην". Που άκουγες απο το ανοιχτό παράθυρο τους κατι ροκιές να σου τρέχαν τα σάλια, κι όταν ρωτούσες τι είναι αυτό σου κλείναν το μάτι με νόημα και λέγαν "εισαγωγής"!. Που διαβάζανε τα ξένα έντυπα με τους δίσκους και που εσύ τάβλεπες όλα κινέζικα και απαξίωναν να σου πουν έστω "να,πάρε αυτόν εδώ για αρχή". Αυτούς τους μερικούς λοιπόν χαρακτήρισα σνόμπ και μικρόψυχους.
Υπάρχουν, συμπλήρωσα, και κάποιοι άλλοι "μουσικομένοι" που γνωρίζω -γνώρισα που δεν έχουν καμμία σχέση με τις παραπάνω συμπεριφορές. Ξέρεις τι είναι να συναντάς μέλος πολύ δημοφιλούς ελληνικού γκρούπ των 70's μέσα σε μπαρ στην Πλάκα να διασκεδάζει με την παρέα του και σύ, τρελλαμένος πιτσιρικάς, να τον ρωτάς ποια είναι τα ακόρντα του τάδε τραγουδιού που θέλεις να το "βγάλεις" και εκείνος πρόθυμα να επιστρατεύει χαρτοπετσέτες(!) για να στα γράψει, μέχρι που πιάνεις το μπαρέ κλπ; Κι αλλοι σύγχρονοι, καταξιωμένοι και με δισκογραφία πίσω τους, που με τους που τους γνώρισες τους τάκανες τσουρέκια για κιθάρες, μαγνήτες, "κλειδιά", ρυθμίσεις ενισχυτών, πεταλιέρες και εκείνοι με χαρά να στα λένε όλα χαρτί και καλαμάρι όλο το βράδυ και στο τέλος να σε καλούνε σένα τον χαβαλέ που δεν ξέρεις καλά καλά να κρατήσεις το τέμπο αλλάζοντας δυό ακόρντα να τζαμάρεις μαζί τους για πράκτις!
Πέραν αυτών βεβαίως υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι , "μουσικομένοι" ή μη, που είτε γράφουν, συζητούν, διαδίδουν την όποια "γνώση" γύρω απο τη Μουσική, είτε δεν γράφουν γιατί είτε γιατί δεν μπορούν, είτε γιατί δεν τους βγαίνει, είτε γιατί δεν γουστάρουν. Που είδες το "Πας μη γράφων μικρόψυχος και σνόμπ" που μου αποδίδεις; Πως ο χαρακτηρισμός για ένα υποσύνολο γενικεύται για το Όλον;

Υπάρχουν και άλλοι τροποι να κοινωνεις την μουσικη.
Αυτή είναι η ουσία φίλε, ο τελικός σκοπός του τι συζητιέται εδώ μέσα.
Όμως.. πόσο εφικτό είναι κάθε φορά που θα πείς οτι θα ακούσω πχ Dire Straits, να καλέσεις όλο τον κόσμο σπίτι σου για να πείς αυτά που θές, ακόμα κι αν είναι μόνο "ακούστε ρε μάγκες κι αυτό"; Το οτι υπάρχουν φίλοι μας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα που δεν θα μπορούν να συμμετέχουν, δε σε απασχολεί; Ο Πάνος πχ που είναι στα Γιάννενα, πως θα μοιραστεί μαζί σου κάτι αν δεν το γράψει; Ο Μάνος που είναι στην Κρήτη; Γι αυτό σου λέω, θα με τρελλάνεις σήμερα
:jester:

....

Νίκο σεβαστή η άποψη σου απόλυτα. Και σε καταλαβαίνω.

Απλά για να σε ενημερώσω, θέλω να ξέρεις ότι η θεματολογία της κατηγορίας καθορίζεται από τα μέλη της και μόνο.

Όταν υπήρξαν κάποιες λίγες φωνές που έλεγαν ''Γιατί να μην παρουσιάζονται και σκυλάδικα'', έκανα ερώτηση στο σωματείο. Αν ήθελαν να συμβεί αυτό (σίγουρα θα είχαμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα), τότε εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά και να έβρισκαν κάποιον άλλο να την κάνει.
Με ομοφωνία αποφασίστηκε να παραμείνει ο χαρακτήρας της κατηγορίας ως έχει.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Για το τώρα αρμόδιοι είναι οι τωρινοί διαχειριστές και μάλλον θα σου απαντήσουν.

Απλά για να σε ενημερώσω, θέλω να ξέρεις ότι η θεματολογία της κατηγορίας καθορίζεται από τα μέλη της και μόνο.

Όταν υπήρξαν κάποιες λίγες φωνές που έλεγαν ''Γιατί να μην παρουσιάζονται και σκυλάδικα'', έκανα ερώτηση στο σωματείο. Αν ήθελαν να συμβεί αυτό (σίγουρα θα είχαμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα), τότε εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά και να έβρισκαν κάποιον άλλο να την κάνει.

Αυτά τα 2 δεν έρχονται σε σύγκρουση?
Ίσως να μην κατάλαβα καλά.

ότι η κατηγορία μοιάζει με κλειστή για όσους έχουν διαφορετικά γούστα...

Oι αντιδράσεις ορισμένων από εσάς μοιάζουν με αντιδράσεις φεουδαρχών και όχι ηγετών και μπροστάρηδων της κατηγορίας... Πλάτες έπρεπε να βάζετε στη διαφορετική άποψη... ακόμα και στη μειονότητα και όχι στα γούστα της παρέας (ΙΜΟ)!
..

Νίκο, για ακόμα μια φορά σου επισημαίνω που κάνεις λάθος (στα υπογραμμισμένα)

Υπάρχει κάτι που λέγεται ενιαίο γούστο της παρέας;
Πως μπορεί; Μπορδοροδοκοκκινο;
Ποια είναι η παρέα;
Ποιοί την απαρτίζουν;
Εχουν κοινα μουσικά γούστα όλοι αυτοί;
Ποιοί τρώνε οδόφραγμα και βρίσκουν την πόρτα κλειστή;
Ολοι όσοι έχουν διαφορετικά γούστα;
Απο ποιόν; Απο την παρέα;
Υπάρχει ενιαίο κοινό γούστο της παρέας; Ωπ εδώ ήρθαμε.. :D

Ποια είναι βρε Δημήτρη μου τα μέλη της κατηγορίας?
Πόσα post πρέπει να έχουν και πόσο συχνά πρέπει να γράφουν για να χαρακτηριστούν ως "μέλη" που μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα της κατηγορίας?

Αλλά και έτσι να είναι... γιατί δεν το γράφετε στους κανονισμούς?
"Η μουσική κατηγορία αφορά τις τάδε και δείνα μουσικές, όλες οι άλλες θα λοιδορούνται... - Δεν επιτρέπεται η γραφή περί Μαζωνάκη, Βίση και το κακό συναπάντημα..."

Από τη μία λοιπόν αναφέρετε ότι η κατηγορία είναι ανοικτή και όλοι ευπρόσδεκτοι και από την άλλη ΔΕΝ προστατεύετε το διαφορετικό...

Προσωπικά άκουσα και το εξής: Να προσέχω τι γράφω γιατί παίρνω στο λαιμό μου και άλλους που μπορεί να μην γνωρίζουν... Επειδή πρότεινα σε μέλος να πάει στη συναυλία του Οzzy!!! Mε τι μούτρα να ξαναγράψω για μουσική? Ουσιαστικά 3-4 φορές το έκανα και τσακώθηκα...

Πριν καιρό είχα κάνει και λίστα με παρουσιάσεις για 4-5 από τα αγαπημένα μου... Μάζεψα υλικό από το δίκτυο για να υποστηρίξω τα άρθρα μου και ξεκίνησα να γράφω το πρώτο κείμενο... Το παράτησα στη μέση... Μεσολάβησε ειρωνεία, λοιδορία και χλεύη...

ΟΚ μπορεί να μη συμφωνείς σε αυτό- μπορεί κατά τη γνώμη σου να μην συνέβη, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίζω τα πράγματα "ελαφρότερα"...
Αλλά δέξου, σε παρακαλώ, ότι είμαι ειλικρινής... ότι έτσι πραγματικά ένοιωσα από τη συμπεριφορά ορισμένων... Ότι έτσι είμαι...

Και γιατί όχι να μην το ένοιωσαν και άλλοι που προηγήθηκαν... γιατί απλά έτσι είναι... Δεν θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο...

Αυτά τα 2 δεν έρχονται σε σύγκρουση?
Ίσως να μην κατάλαβα καλά.

+1000....

Ειναι τελείως αντιφατικά... Φυσικά και δε θέλω σκυλάδικα... αλλά κάποιοι άλλοι δε θέλουν κλασσική πχ, περί ορέξεως σπανακοτυρόπιτα...Δε νομίζω πως θα έβλαπτε το να μπορεί ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει, εντός θεματολογίας φυσικά...

Νίκο, για ακόμα μια φορά σου επισημαίνω που κάνεις λάθος (στα υπογραμμισμένα)

Υπάρχει κάτι που λέγεται ενιαίο γούστο της παρέας;
Πως μπορεί; Μπορδοροδοκοκκινο;
Ποια είναι η παρέα;
Ποιοί την απαρτίζουν;
Εχουν κοινα μουσικά γούστα όλοι αυτοί;
Ποιοί τρώνε οδόφραγμα και βρίσκουν την πόρτα κλειστή;
Ολοι όσοι έχουν διαφορετικά γούστα;
Απο ποιόν; Απο την παρέα;
Υπάρχει ενιαίο κοινό γούστο της παρέας; Ωπ εδώ ήρθαμε.. :D

Γιώργη μόλις πριν λίγο ο Δημήτρης ανέφερε ότι έχει γίνει ακόμα και συζήτηση για το ύφους και θεματολογία της κατηγορίας... ο ίδιος δε δεν ήταν διατεθειμένος να παραμείνει αν ξέφευγαν τα πράγματα προς "άλλα γούστα"...

Ο χώρος είναι ιδιωτικός και τον σέβομαι όσο περισσότερο μπορώ.
Απλά φτιάξτε ένα κανονισμό σχετικά με το θέμα ώστε να μην μπερδευόμαστε οι υπόλοιποι που αρεσκόμαστε στο Ηollywood, τους ξεπουλημένους, τους άμπαλους κτλ... Προσωπικά ούτε θα το κατηγορούσα, ούτε θα είχα πρόβλημα...
Απεναντίας θα απόφευγα και τα προβλήματα, που βλέπεις και συ ο ίδιος νομίζω, παρ' ότι επίμονα αρνήσε ότι υπάρχουν...

:ernaehrung004:

Με αφορμή την παρουσία του ονόματος μου, στο αρχικό κείμενο του Νίκου, και χωρίς να σημαίνει αυτό τίποτα. Και αφού διάβασα τα μηνύματα σας, η απορία μου παραμένει.
Ανοίχτηκε ένα νήμα, το οποίο αφορά (και αποκλειστικός του σκοπός είναι) να δημιουργηθεί μια λίστα με μπαλάντες από τον χώρο του μέταλ.
Για αυτό υπήρχαν 2 τρόποι. Ή ο καθένας θα ανέβαζε μια λίστα με συγκροτήματα και τραγούδια ή θα ανεβάζαμε ένα δείγμα από το κάθε τραγούδι.
Δεδομένου της τεράστιας αυτής λίστας, ήταν απόλυτα λογικό να ανέβουν (τουλάχιστον αρχικά) πάρα πολλά κλιπάκια.
Επίσης η θεματολογία αυτού του νήματος δεν επέτρεπε κάποιον σχολιασμό ή επεξήγηση.
Τι μπορώ να πω για το If I close my eyes for ever της Lita με τον Ozzy? Ότι η Lita είναι θεογκόμενα?
Ανοίγωντας όμως αυτό το νήμα, μπορώ να ρίξω μια ματιά και όποιο κλιπάκι δεν ξέρω ή θα ήθελα να ακούσω να το πατήσω.
Εάν το νόημα του νήματος ήταν το βιντεοκλιπ της ημέρας, καταλαβαίνω απολύτως τον περιορισμό.
Πάραυτα, σέβομαι την αίτηση και ακολουθώ τον δρόμο σας.
Όσο όμως κάποια κατηγορία, εμμένει σε κάποιους τέτοιυς περιορισμούς, ώστε να μην αλλιωθεί η χροία της ή ο προσανατολισμός της, τότε δεν βλέπω άλλη κατάληξη από αυτή που φοβάται ο φίλος Νίκος.
Το ότι σε όλα τα χρόνια που είμαι στο avclub (και πριν στο avforum) έχω γράψει ελάχιστα θέματα στην μουσική κατηγορία, οφείλεται ακριβώς σε αυτήν την, για εμένα, λανθασμένη εμμονή σε συγκεκριμένο προφίλ.
Γιατί να μην έχουν οι σκυλάδες νήμα? Και εγώ τα σιχένωμαι, αλλά δεν πάυει να θεωρείται μουσική, και να αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο μέρος των Ελλήνων.
Νομίζω βλέποντας των αριθμό των βίντεοκλιπ που ανέβασα στο νήμα με τις μπαλάντες, αλλά και την μη επανάληψη συγκροτημάτων, όσο και την πολυεθνικότητα τους, μπορεί κάποιος να καταλάβει, την γνώση μου και την αγάπη μου για την μουσική που λέγεται μέταλ.
Πολλές φορές σκέφτηκα να ξεκινήσω κάποιο νήμα για την ιστορία και την προσφορά ενός γκρουπ, είτε προσωπικά, είτε σε μεγαλύτερο επίπεδο.
Πάντα όμως κάτι με κρατούσε πίσω.
Τελειώνω (και συγνώμη για την πολυλογία), με μια ερώτηση.
Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα για να σώσουμε μια κατάσταση ή να επιμείνουμε σε ένα δρόμο που μάλλον δεν οδηγεί στην Ιθάκη?

Χθες πήγα να σκάσω παιδιά! Έγραψε ο supersonic στο thread με τον Λεννον πως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να τον ξενερώσει κάποιος και για αυτό και δεν μιλάει. Την περασμένη εβδομάδα ετοιμαζόμουν για post reply σε παρουσίαση της 8ης του Μάλερ! Τελευταία στιγμή σκέφτηκα “Άσε Γιώργο, θα σου την πέσουν”. Έχω φάει κανά δύο ψιλό έμμεσες επιθέσεις, έχω δώσει και εγώ σαν καλός μαλάκας που είμαι.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα κλιπάκια, ούτε το πόσες κατηγορίες έχουμε. Αλλού είναι .Είμαστε πλέον όλοι κάπως καχύποπτοι. Κάτι έχει μπει ανάμεσα μας .

Λοιπόν παιδιά από μένα η ιστορία τελειώνει εδώ. Η κατηγορία δεν είναι ούτε τα κείμενα της ούτε η μουσική της ούτε τίποτα. Πρωτίστως είναι οι άνθρωποι και το δέσιμο τους. Τα υπόλοιπα να τα βράσω! Παίρνω τα cd μου και τα κάνω θρύψαλα στην τελική! Τι να τα κάνω τα ωραία κείμενα και τους γαμάτους δίσκους και να έχω πικράνει ανθρώπους που είναι φίλοι μου?

Κάντε ότι θέλετε με τις κατηγορίες τα κλιπάκια κλπ.Αμα λάχει διαλύστε τη και όλη την κατηγορία. Δεν με νοιάζει πια! Οι κατηγορίες φτιάχνουν χαλάνε αναπτύσσονται συρρικνώνονται κοκ. Οι ανθρώπινες σχέσεις δυστυχώς έχουν λιγότερη ευελιξία. Αν πικραθείς απογοητευτείς δύσκολα εμπιστεύεσαι ξανά

Last edited:
Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Ποια είναι βρε Δημήτρη μου τα μέλη της κατηγορίας?
Πόσα post πρέπει να έχουν και πόσο συχνά πρέπει να γράφουν για να χαρακτηριστούν ως "μέλη" που μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα της κατηγορίας?

Αλλά και έτσι να είναι... γιατί δεν το γράφετε στους κανονισμούς?
"Η μουσική κατηγορία αφορά τις τάδε και δείνα μουσικές, όλες οι άλλες θα λοιδορούνται... - Δεν επιτρέπεται η γραφή περί Μαζωνάκη, Βίση και το κακό συναπάντημα..."

Από τη μία λοιπόν αναφέρετε ότι η κατηγορία είναι ανοικτή και όλοι ευπρόσδεκτοι και από την άλλη ΔΕΝ προστατεύετε το διαφορετικό...

Προσωπικά άκουσα και το εξής: Να προσέχω τι γράφω γιατί παίρνω στο λαιμό μου και άλλους που μπορεί να μην γνωρίζουν... Επειδή πρότεινα σε μέλος να πάει στη συναυλία του Οzzy!!! Mε τι μούτρα να ξαναγράψω για μουσική? Ουσιαστικά 3-4 φορές το έκανα και τσακώθηκα...

Πριν καιρό είχα κάνει και λίστα με παρουσιάσεις για 4-5 από τα αγαπημένα μου... Μάζεψα υλικό από το δίκτυο για να υποστηρίξω τα άρθρα μου και ξεκίνησα να γράφω το πρώτο κείμενο... Το παράτησα στη μέση... Μεσολάβησε ειρωνεία, λοιδορία και χλεύη...

ΟΚ μπορεί να μη συμφωνείς σε αυτό- μπορεί κατά τη γνώμη σου να μην συνέβη, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίζω τα πράγματα "ελαφρότερα"...
Αλλά δέξου, σε παρακαλώ, ότι είμαι ειλικρινής... ότι έτσι πραγματικά ένοιωσα από τη συμπεριφορά ορισμένων... Ότι έτσι είμαι...

Και γιατί όχι να μην το ένοιωσαν και άλλοι που προηγήθηκαν... γιατί απλά έτσι είναι... Δεν θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22135
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=32646
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16209
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40254
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=753875&postcount=72
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=80
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=3259&postcount=9

Νίκο
στα λίνκ που βλέπεις είναι 3-4 διαφορετικά θέματα που άνοιξα εγώ γιά να καταλάβεις ότι υπάρχει ευρύτητα απόψεων.
Το 4 είναι ένα από αυτά και στο 5 μπορείς να δεις τι εστί χλέυη...(και μάλιστα από φίλο)
Το 6 μιά από τα ίδια με το 7.

αν τα έπαιρνα στα σοβαρά θα έπρεπε να μην ξαναγράψω τίποτα.