Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Εξυπακούεται ότι γιά μένα προσωπικά είναι κάτι παραπάνω απο συγκινητικό και τιμητικό νά συνομιλώ και διαδικτυακά μέ τον Νίκο γιά τίς ενστάσεις του καί τίς ειλικρινείς αγωνίες του, πού πέραν τής δικής του ξεχωριστής και λαμπρής προσωπικότητας, είναι και ''συνέχεια'' ενός απ´τούς καλύτερους φίλους πού είχα στήν ζωή μου..
Ε οσο νάναι ...δέν φανταζόμουν ποτέ οτι τό διαδίκτυο θά μούδινε εν ζωή μιά τέτοια δυνατότητα..
Αυτό γιά κάποιους μικρόνοες που θεωρούν οτι οσα συμβαίνουν εδώ μέσα ,έχουν νά κάνουν μόνον μέ ''ανύπαρκτα'' nicknames και οχι μέ ανθρώπους μέ σάρκα και οστά, και οι οποίοι έχουν μιά στάση,οπως και στήν ''έξω ζωή'' τού στύλ ''Who cares''..

Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Εξυπακούεται ότι γιά μένα προσωπικά είναι κάτι παραπάνω απο συγκινητικό και τιμητικό νά συνομιλώ και διαδικτυακά μέ τον Νίκο γιά τίς ενστάσεις του καί τίς ειλικρινείς αγωνίες του, πού πέραν τής δικής του ξεχωριστής και λαμπρής προσωπικότητας, είναι και ''συνέχεια'' ενός απ´τούς καλύτερους φίλους πού είχα στήν ζωή μου..
Ε οσο νάναι ...δέν φανταζόμουν ποτέ οτι τό διαδίκτυο θά μούδινε εν ζωή μιά τέτοια δυνατότητα..
Αυτό γιά κάποιους μικρόνοες που θεωρούν οτι οσα συμβαίνουν εδώ μέσα ,έχουν νά κάνουν μόνον μέ ''ανύπαρκτα'' nicknames και οχι μέ ανθρώπους μέ σάρκα και οστά, και οι οποίοι έχουν μιά στάση,οπως και στήν ''έξω ζωή'' τού στύλ ''Who cares''..

Αμφίδρομο doct.:worshippy:

Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Ίσως και να μην πρέπει να πω κάτι, μιας και η συνδρομή μου είναι σχεδόν μηδαμινή....

Αλλά όταν βλέπω "φλόγα", το είναι μου ξυπνά και οι 6 αισθήσεις βαράν alarm..

Back Door δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά οι "λίγοι" κρατούν τις ισορροπίες στην κοινωνική ζωή, οι λίγοι και στην λειτουργία μιας κοινωνίας.

Περιμένεις μαζικότητα ή αλτρουισμό προς κάποιο forum, από ανθρώπους που δεν δείχνουν τον ζήλο που δείχνεις εσύ..

Δεν ξέρω αν εννοείς την πλειοψηφία αυτών που "διαβάζουν" το forum ή αυτών που αγαπούν το forum. Αν εννοείς τους πρώτους ΠΟΤΕ δεν θα δεις αυτό που περιμένεις. Αν εννοείς του δεύτερους τότε ίσως να πρέπει και οι "νεότεροι" εραστές, όντως να γίνουν πιο "δραστήριοι"....

Αλλά μην υποτιμάς την εποχή, μην υποτιμάς τον χρόνο και προπαντός μην υποτιμάς αυτούς που αγαπούν αυτό το forum...

Θα γυρίσει ο τροχός.....Don't Worry....:ernaehrung004:

Υ.Γ Συγχαρητήρια για το σθένος και το πάθος...!!!!:music-smiley-005:

Μ αρέσει που δε μιλάω στο βρόντο.
Εννοείται ότι περιμένω τους λίγους που αγαπάνε το φόρουμ να κρατήσουν τις ισορροπίες γράφοντας. Και αυτά περι ''νέων'' και ''παλιών'', μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δε τα λαμβάνω υπ όψιν.

Δεν υποτιμώ καθόλου το χρόνο όπως σωστά προτρέπεις να μην το κάνω, αλλά πιστεύω ότι η μουσική είναι υπεράνω ηλικίας. Όχι στην απήχηση της. Εκεί έχει κάποιο πεδίο ορισμού. Αλλά στη δημιουργία της και το άγγιγμα που μπορεί να προκαλέσει, πιστεύω ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Παρ όλα αυτά το ματς ''γερόλυκοι - σουπίνια'' όσον αφορά τη συνεισφορά, είναι άσσος προς το παρόν:flute:.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Εννοείται ότι περιμένω τους λίγους που αγαπάνε το φόρουμ να κρατήσουν τις ισορροπίες γράφοντας. Και αυτά περι ''νέων'' και ''παλιών'', μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δε τα λαμβάνω υπ όψιν.

Δεν υποτιμώ καθόλου το χρόνο όπως σωστά προτρέπεις να μην το κάνω, αλλά πιστεύω ότι η μουσική είναι υπεράνω ηλικίας. Όχι στην απήχηση της. Εκεί έχει κάποιο πεδίο ορισμού. Αλλά στη δημιουργία της και το άγγιγμα που μπορεί να προκαλέσει, πιστεύω ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Παρ όλα αυτά το ματς ''γερόλυκοι - σουπίνια'' όσον αφορά τη συνεισφορά, είναι άσσος προς το παρόν:flute:.

Σόρυ δεν το είπα σωστά(μου αρέσει να μιλάω με διπλο-τριπλο νοήματα:furious3:)...

Χρόνο εννοώ την εποχή που έτυχε να βρεθούμε σε αυτό το forum και σε αυτό το thread...

Και υποτίμηση εννοώ ότι, μην υποτιμάς την "δύσκολη" εποχή που έχουμε βρεθεί...

Είναι δύσκολος καιρός και συμφωνώ με όσους είπαν ότι τους δύσκολους καιρούς "βγήκαν" πράγματα....αλίμονο αν περιμένανε τους "καλούς" καιρούς, άλλωστε...

Αλλά......οι τωρινοί δύσκολοι καιροί είναι και λίγο "διαφορετικοί"...

Ας πούμε εγώ έχω στο μυαλό μου 3-4 παρουσιάσεις που θέλω να γράψω, ε σε πληροφορώ ότι δεν "μπορώ" να τις γράψω, όταν νιώθω "κυνηγημένος"...απο τα πάντα.

Θέλω να είμαι ήρεμος, να αράξω στην οθόνη μου, να ακούω ΜΟΥΣΙΚΗ(και το τονίζω) και να βγάλω αυτό που νιώθω στην μαυρίλα του forum skin....(Dark style edition skin....i love it).

Αλλά δεν είναι πολλές οι φορές που γίνεται αυτό....Δεν θέλω να πω ότι θα το παλέψω, γιατί όταν το παλεύω βγαίνουν "αλλα" πράγματα απο αυτά, που θέλω εγω να βγουν.

Συμφωνώ σε πολλά απο αυτά που λές και τα συναισθάνομαι.....:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Σόρυ δεν το είπα σωστά(μου αρέσει να μιλάω με διπλο-τριπλο νοήματα:furious3:)...

Χρόνο εννοώ την εποχή που έτυχε να βρεθούμε σε αυτό το forum και σε αυτό το thread...

Και υποτίμηση εννοώ ότι, μην υποτιμάς την "δύσκολη" εποχή που έχουμε βρεθεί...

Είναι δύσκολος καιρός και συμφωνώ με όσους είπαν ότι τους δύσκολους καιρούς "βγήκαν" πράγματα....αλίμονο αν περιμένανε τους "καλούς" καιρούς, άλλωστε...

Αλλά......οι τωρινοί δύσκολοι καιροί είναι και λίγο "διαφορετικοί"...

Ας πούμε εγώ έχω στο μυαλό μου 3-4 παρουσιάσεις που θέλω να γράψω, ε σε πληροφορώ ότι δεν "μπορώ" να τις γράψω, όταν νιώθω "κυνηγημένος"...απο τα πάντα.

Θέλω να είμαι ήρεμος, να αράξω στην οθόνη μου, να ακούω ΜΟΥΣΙΚΗ(και το τονίζω) και να βγάλω αυτό που νιώθω στην μαυρίλα του forum skin....(Dark style edition skin....i love it).

Αλλά δεν είναι πολλές οι φορές που γίνεται αυτό....Δεν θέλω να πω ότι θα το παλέψω, γιατί όταν το παλεύω βγαίνουν "αλλα" πράγματα απο αυτά, που θέλω εγω να βγουν.

Συμφωνώ σε πολλά απο αυτά που λές και τα συναισθάνομαι.....:ernaehrung004:

Φαίνεται απ το προηγούμενο post σου.:2thumb22sup:

Καταλαβαίνω. Έχεις θέμα. Και πολλοί έχουν. Κι εγώ έχω. Είχα να κάνω παρουσίαση πολύ καιρό. Έτρεχα ακατάπαυστα με σχολή, δουλειά, άτομα, hobby. Απλά ξέρεις, αν έχεις θέληση, φαίνεται και στην παραμικρή κίνηση. Μία παρουσίαση στους τρεις - τέσσερις μήνες, αν είναι καλή - όχι ποιοτική, απλά προσεγμένη - είναι αρκετή. Φαντάσου άλλα δέκα με είκοσι μέλη απ τα ογδόντα της κατηγορίας να ανέβαζαν ένα κείμενο στους τρείς μήνες. Καμία σχέση...

Η μουσική - και η τέχνη γενικότερα - όπως και τα περισσότερα πράγματα δε θέλουν βία και βιασύνες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να έχουν τα μέλη χιλιάδες posts και τα ουσιαστικά τους posts με άποψη, κριτική, προτάσεις, κλπ να είναι περίπου εκατό με διακόσια(και πολλά λέω). Ας είμαστε λίγοι και ας μην γράφουμε πολύ. Να μην είμαστε βαρετοί και βαρεμένοι όμως...

Τέσπα να μην σας υποτιμώ άλλο όλους. Είτε μιλήσατε, είτε όχι διαβάσατε το thread και είδατε. Περιμένω -και πιστεύω σε- αλλαγές. We re in this together.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Φαίνεται απ το προηγούμενο post σου.:2thumb22sup:

Καταλαβαίνω. Έχεις θέμα. Και πολλοί έχουν. Κι εγώ έχω. Είχα να κάνω παρουσίαση πολύ καιρό. Έτρεχα ακατάπαυστα με σχολή, δουλειά, άτομα, hobby. Απλά ξέρεις, αν έχεις θέληση, φαίνεται και στην παραμικρή κίνηση. Μία παρουσίαση στους τρεις - τέσσερις μήνες, αν είναι καλή - όχι ποιοτική, απλά προσεγμένη - είναι αρκετή. Φαντάσου άλλα δέκα με είκοσι μέλη απ τα ογδόντα της κατηγορίας να ανέβαζαν ένα κείμενο στους τρείς μήνες. Καμία σχέση...

Η μουσική - και η τέχνη γενικότερα - όπως και τα περισσότερα πράγματα δε θέλουν βία και βιασύνες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να έχουν ταμέλη χιλιάδες posts και τα ουσιαστικά τους posts με άποψη, κριτική, προτάσεις, κλπ να είναι εκατό (και πολλά λέω). Ας είμαστε λίγοι και ας μην γράφουμε πολύ. Να μην είμαστε βαρετοί και βαρεμένοι όμως...

Τέσπα να μην σας υποτιμώ άλλο όλους. Είτε μιλήσατε, είτε όχι διαβάσατε το thread και είδατε. Περιμένω -και πιστεύω σε- αλλαγές. We re in this together.:ernaehrung004:

Aς είχαν και άλλοι τις ιδιότητες στον λόγο που έχεις(συγκρότηση, αγωνίες, αγάπη) και ας συνέβαινε αυτό που γράφεις....

:ernaehrung004:

See you in the dark side.....:2thumb22sup::ADFADF1::music-smiley-005:

Υ.Γ Περαστικά στον πατέρα σου......μην το ξεχάσω....

Last edited:
Ανήκω σε κείνους που ο Νίκος αναφέρει ως "δεν ξέρουν, θέλουν να μάθουν και τους κόβονται τα πόδια".
Βρίσκομαι εδω συχνά, τον τελευταίο χρόνο. Και παρακολουθώ κάθε παρουσίαση που γίνεται. Και σιγά σιγά, 'μαθαίνω' τις προτιμήσεις σας, το ύφος, τον παλμό σας.

Είναι ένας χώρος που αποκαλύπτεται αργά, σε υπομονετικούς επισκέπτες. Και η σοβαρότητα των ενεργών 'παλιότερων' μελών δυσκολεύει πολύ τα νέα μέλη, να συστηθούν και να παρουσιάσουν κάτι καινούριο.

Αυτή εδώ η διαδικτυακή γειτονιά, δεν διαφέρει πολύ από ένα 'πραγματικό' περιβάλλον. Πιστεύω άλλωστε, όπως λέει και ο Σπύρος Σούρλας παραπάνω, το nickname δεν είναι προσωπείο, αλλά το πρόσωπό μας σ'αυτόν τον χώρο χωρίς σύνορα, που αποτελεί (μεγάλο) μέρος της καθημερινής μας ζωής.

Πόσο ενεργητικά και ζωντανά να είναι εδώ τα μέλη; Περισσότερο από όσο ενεργοποιούνται στην κοινωνική ή επαγγελματική τους ζωή; Το ευκταίο θα ήταν να συμμετείχαμε περισσότερο και με μεγαλύτερη συνέπεια...

Ξέρετε, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε συζητήσεις και να 'ξεψαρώνουν' σιγά σιγά...
Μιλώντας προσωπικά, καθώς με ελάχιστους από σας είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω δυο λέξεις, θα ήθελα πολύ να μπορούσα εδώ μέσα να ξεναγηθώ στα μουσικά είδη, όχι αποσπασματικά, αλλά συστηματικά, εντάσσοντας τις υπέροχες παρουσιάσεις-αφιερώματα μέσα σ'αυτή την περιήγηση, εμπλουτίζοντάς την με μουσικά δείγματα, απο το youtube ή ότι άλλο... Πιστεύω πως αυτή η δομή θα προσέλκυε πολλούς νέους αναγνώστες και θα ενθάρρυνε το διάλογο ..

Ο Νίκος με το δυναμισμό του, με παρότρυνε να εκφράσω αυτό που πολύ καιρό τώρα επιθυμώ. Τον ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

...
Μιλώντας προσωπικά, καθώς με ελάχιστους από σας είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω δυο λέξεις, θα ήθελα πολύ να μπορούσα εδώ μέσα να ξεναγηθώ στα μουσικά είδη, όχι αποσπασματικά, αλλά συστηματικά, εντάσσοντας τις υπέροχες παρουσιάσεις-αφιερώματα μέσα σ'αυτή την περιήγηση, εμπλουτίζοντάς την με μουσικά δείγματα, απο το youtube ή ότι άλλο... Πιστεύω πως αυτή η δομή θα προσέλκυε πολλούς νέους αναγνώστες και θα ενθάρρυνε το διάλογο ..

.

Υπάρχει η δυνατότητα μιάς πιό αναλυτικής επεξηγήσεως σχετικά μέ τό συστηματικό και τά δείγματα??
Θάταν νομίζω αρκετά διευκολυντικότερο,παρότι λόγω τής προσωπικής μου ενασχολήσεως τό πρώτο πού θά πρότεινα είναι :''Ψάξτο μόνη-ος σου'' μιάς και οι προτάσεις ή οι συζητήσεις ή οι προτιμήσεις δέν αποτελούν αποφάνσεις ή θέσφατα,αλλά ''Τροφή '' γιά προσωπική σκέψη και απόφαση(είτε επιδοκιμαστική είτε αποδοκιμαστική).

Αναφέρομαι στον άπειρο μουσικά αναγνώστη.

Το διαδίκτυο και το φόρουμ είναι γεμάτο με πληροφορίες. Τα πάντα εκεί, οι σκλάβοι (μηχανές αναζήτησης) ακούραστοι 'ξερνάνε' gigabytes, terabytes από data.
Ειναι πολύ εύκολο να μη βρεις ποτέ το δρόμο...
Γι αυτό είναι τα φορουμ. Γι'αυτό συχνάζεις σε κάποιο που μπορεί να σου ταιριάζει.
Δεν μιλάμε για συνταγές... Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν κάποιοι με τις γνώσεις τους να δώσουν πατήματα για να χτίσει καθένας τις δικές του προτιμήσεις.

Αλλωστε, ο διάλογος και ο αντίλογος που αναπτύσσεται εγγενώς στα φόρουμ, παρέχουν μια σφαιρική προσέγγιση στον ενδιαφερόμενο.

Το "συστηματικά" θα το άφηνα στην ευχέρεια εκείνων που θα ήθελαν να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους μουσικό είδος...

Μια μορφή, "συστηματοποίησης" των παρουσιάσεων είναι το θεματικό ευρετήριο. Το χρησιμοποιώ πολύ.
Επίσης, σ'αυτή την κατεύθυνση είναι και ο εμπλουτισμός των παρουσιάσεων και με το χρονικό προσδιορισμό.

Εlina το θεματικό ευρετήριο είναι όντως πολύ βολικό.
Απο την άλλη τίποτα δεν φαίνεται να έχει αρχή και τέλος, τα προαπαιτούμενα δεν ξέρω τι ρόλο μπορουν να παίξουν, ένας οδηγός: τα 500 καλυτερα ροκ άλμπουμ κλπ .
Ενα είναι σίγουρο, δεν μπορείς να πας στα σίγουρα! :smile:

Εξηγώ: ροκ, απο που να αρχίσω; Να το εξειδικεύσω σε prog rock ας πούμε;
Στενεύει το σύνολο αλλά και πάλι ετερόκλητα πράγματα εχουν μπεί κάτω απο την ταμπέλα αυτή αν έχεις παρακολουθήσει ή διαβάσει παλιές συζητήσεις.
Αν σου αρέσουν οι Caravan φερειπείν δεν είναι σίγουρο οτι θα σου αρέσουν και οι Genesis. Απο τους οποίους μπορεί να σου προτείνουν τον τάδε δίσκο ως τον καλύτερό τους και να τους "χάσεις", για να ανακαλύψεις μετά απο καμμιά 20αρια χρόνια πως πήγες να τους ανακαλύψεις μέσα απο τον πιο "δύσκολο" τους, οπότε... :ADFAD2:
Το να ακούσεις και να ασχοληθείς με το fusion (τζαζ- ροκ), προϋποθέτει να γνωρίζεις πχ το bebop ? Στην δική μου περίπτωση ξεκίνησα ανάποδα αλλά όλα καλά... :ears:
Οι Temptations με πήγαν στους Rare Earth, εκείνοι στους War και μετά στον Stevie Wonder. Τυχαιότης!
Κλπ κλπ και σταματώ εδώ. Βγάζεις νόημα; :rolleyes:

Καί μετά τον Stevie έπεσες επάνω στό avclub και στον Τζιμάκο καί στήν προσφιλή του έκφραση :'Aυτό μόνον ο Stevie Wonder δέν τό βλέπει''.
Τυχαιότης??:flipout::flipout::ADFADF1:

"Σαν να χειρίστηκαν το θέμα ταυτόχρονα, ο Stevie Wonder με τους Blind Boys Of Alabama " είχε γράψει ο αφιλότιμος ! :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

Εννοειται οτι δεν μιλας στο βροντο.Και ειναι ωραια κουβεντα.Κανει καλο ενα ταρακουνημα παρ'ολο που δεν νομιζω οτι βρισκομαστε σε τετοια φαση.Απλα καπου εχουν πεσει οι ρυθμοι.Χρειαζεται κι αυτο.Δεν μπορεις να εισαι συνεχεια με το γκαζι στο πατωμα.Και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την κριση.
Τα βιντεοκλιπ θεωρω οτι ειναι μια "φαση".Ενα παιχνιδι που πολλες φορες μας παρασερνει και ξεφευγουμε.Αλλα πιστευω οτι και εκει υπαρχει μερακι,και μπορουν τα πραγματα να γινουν και καλυτερα.
Ανησυχεις και καλα κανεις.Αλοιμονο αν επαναπαυομασταν.Αλλα συμφωνω μ'αυτα που ειπε ο Μπαιρα.Η κατηγορια ειναι ενεργη και θα παραμεινει.Το θεμα ειναι να υπαρχει μια συνεχεια.Οταν υπαρχει κουραση απο καποιους,καποιοι πιο ορεξατοι να συνεχιζουν.Κι αυτο πιστευω οτι σε αρκετα σημεια εχει επιτευχθει...

Μη τρελλενομαστε με τα κλιπακια, χρειαζονται και αυτα αλλα να λεμε δυο κουβεντες
Οχι πεντε δεκα γραμμες, δεκα ΛΕΞΕΙΣ αρκουν.
Δεν υπαρχει χρονος για παρουσιασεις (που υπαρχει δηλαδη) αλλα για δεκα λεξουλες? Ενα ξερο κλιπ ειναι εγωιστικη συμπεριφορα προς τους αναγνωστες, εφοσον γιαυτους τα βαζουμε, οχι για τον εαυτο μας, εμεις τα ξερουμε (και εγω ενοχος πρωτου βαθμου ειμαι).

Ας αρχισουμε απο αυτο θα ελεγα και βλεπουμε για υπολοιπα

Νικο καλο μου παιδι.
παιζει και το "δεν μπορω να γραψω δισκοκριτικη"
Δεν εχουν ολοι οι ανθρωπο την ευχερεια του γραπτου λογου.
εχω ενα φιλαρακο καργα "μουσικομενο" και προχωρημενο και οταν του ειπα για να γρψει σε μας μου απαντησε ξερα και αφοπλιστικα...."η μουσικη ειναι να για την ακους ρε μαλακα ,οχι για να την γραφεις"
Οποτε κραταμε οτι υπαρχουν παρα πολλοι, που παρακολουθουν με εξαιρετικο ενδιαφερον τα γραπτα σας.

Τωρα, η καμψη που βλεπεις εχει και μια εξηγηση απο μενα.
Φταιει σε αυτο και ο πατερας σου και το φιλος σου (οΤζιμακος)!!!:Banane0::flipout:
Ηταν (σε αντιθεση με εμενα ) της λογικης "λιγοι και καλοι".

Ε οταν οι λιγοι γινουν (για διαφορους λογους) λιγοτεροι κανει μπαμ το πραγμα.

Απάντηση: Re: Μουσική κατηγορία ''αφυπνίσου''

...."η μουσικη ειναι να για την ακους ρε μαλακα ,οχι για να την γραφεις"
Μιχάλη, αυτής της λογικής ανθρώπους, το να κρατάνε δηλαδή για την πάρτη τους αυτά που ακούνε και να μη γουστάρουν να τα διαδώσουν σε άλλους παρότι έχουν το υπόβαθρο, έχω συναντήσει κι εγώ. Μικρόψυχοι και σνόμπ. Τέλος. Γιατί ξέρεις, οτι ξέρω και γώ κατι άλλους "μουσικομένους" που καμμία σχέση...

Γενικά μιλώντας πάντως, μου είναι φανερό, πως τα γραπτά και οι συζητήσεις περί Μουσικής τείνουν να αποκτήσουν διπλή "ανάγνωση". Αλλος βλέπει οτι αυτό που γράφεται γίνεται με σκοπό να διαμοιραστεί ανιδιοτελώς (σκοπός του Club μην το ξεχνάμε) και άλλος βλέπει οτι αυτό που γράφεται γίνεται με σκοπό την ανάδειξη της συγγραφικής ιδιότητας του γράφοντος και μόνο. Look mama, no Hands! Που απλώς "τυχαίνει" να γράφει για μουσική αφού κάλλιστα θα μπορούσε να γράφει και για οτιδήποτε άλλο, επειδή εδώ έτυχε να δεί φως και μπήκε. Ο καθείς διαλέγει και παίρνει που λέμε...

η καμψη που βλεπεις εχει και μια εξηγηση απο μενα.
Φταιει σε αυτο και ο πατερας σου και το φιλος σου (οΤζιμακος)!!!:Banane0::flipout:
Ηταν (σε αντιθεση με εμενα ) της λογικης "λιγοι και καλοι".

Ε οταν οι λιγοι γινουν (για διαφορους λογους) λιγοτεροι κανει μπαμ το πραγμα.

Αυτά που γράφεις απο την κάμψη και μετά, περιμένω να τα κάνεις λιανά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.