Αν ήταν να βάλει μεγάλο κουτί,σαφώς και η Gig είναι καλύτερη.
Αλλά μέχρι τώρα τα κουτιά είναι όλα για mini ITX.
(Και αυτό που πόσταρα παραπάνω της Silverstone.)
Κρισιμη ερωτηση: Απο το παραπανω PC τι χανει και τι κερδιζει καποιος που παει σε mac mini ???
Πιο λογικο η "προσφορα". 128 νομιζω οτι ειμαι ΟΚ.
Γιατι μνημη dual channel ? ποιο το όφελος ?
Κρισιμη ερωτηση: Απο το παραπανω PC τι χανει και τι κερδιζει καποιος που παει σε mac mini ???
Για μένα είναι αβέβαιο το θέμα θορύβου (όχι κατ'ανάγκη τον πρώτο μήνα λειτουργίας...) και φυσικά δεν θα έβαζα full atx μπλόκι στο σαλόνι.
αλλά εγώ είμαι εγώ, μπορεί να κάνω λάθος.
Είναι όμως σίγουρα πιο δυνατό το έργο, με χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες και φυσικά μπορεί να αναβαθμιστεί σε mobo/cpu any time
Κατα πάσα πιθναότητα θα μπορείς να παίζεις και ταινίες σε μια σκάλα πάνω ρυθμίσεις στο madvr.
Eγώ προτίμησα μτχ mac mini i7 (dual core, 2,7GHz)-RAM 8GB-SSD intel250GB-HDD500GB-GPU ATI6630-wifi,,, με dual boot win7 και υψηλό δείκτη αντοχής και μεταπώλησης,,, στα 500 ...
H φιλοσοφία είναι vfm, παλιότερη αλλα ικανή τεχνολογία, μικρό, αθόρυβο και με πολλές ευκολίες - επιλογές.
+++
Αν απέρριπτα δε το mac mini και έχοντας δει απο κοντά το μηχανάκι του Χρήστου θα πήγαινα σφαίρα προς μια τέτοια λύση (προσαρμοσμένη στις ανάγκες pc audio βέβαια)
Σίγουρα τα μεταχειρισμένα είναι μια κάποια επιλογή - χωρίς εγγυήσεις φυσικά –και γενικά εγώ θα την απέφευγα αλλά είναι εντελώς θέμα προσωπικού στιλ. Να σε ρωτήσω όταν λες στο 500αρι είναι με usb3 τουλάχιστο ή τα πιο παλιά?
Ναι το νήμα του Browser το θυμάμαι , καταπληκτική παρουσίαση troubleshooting και configuration βήμα προς βήμα![]()
Επειδή κάνω ένα τσεκ τώρα από θύρες κι ευκολίες.
Πόσες USB έχει το mac σου και πόσες από αυτές είναι USB3;
Τι άλλα καλούδια κι ευκολίες;Οπτική,coaxial,e-sata,wi-fi,remote;
Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μουσικό Pc,η coaxial είναι εκ των ουκ άνευ,έπεσε ένα ντακάκι στα χερια σου,να μην το ακούσεις;
(εγώ για παράδειγμα καινούριο δεν θα το έπαιρνα, θα έχανε αισθητά σε vfm!)
Προσωπικά θα έπαιρνα και ένα με i5 και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.
αλλά και πάλι θα επιμείνω στο μτχ :music-smiley-005:
Χωρίς εγγύηση;
Ενώ με τα ίδια παίρνει τεχνολογία του σήμερα κι όχι του '08; (Νίκο μου,αυτά που μου περιέγραψες,τότε τα είχαν τα Win Pc).
Και υπάρχει και το άλλο.
Το βαρέθηκε ή ανακαλύφτηκε αύριο μια περίεργη τεχνολογία που παίζει αύλα χωρίς pc πχ;
Του βάζει μια ωραιότατη τσαμπουκαλεμένη κάρτα γραφικών και το κάνει ότι θέλει,και ταινίες βλέπει και παίζει,κλπ,κλπ.
Χάλασε το οτιδήποτε;Θα αλλάξει μόνο αυτό.Άμεσα και με καλύτερο.
Αλλά θα έχει μια πάρα πολύ καλή βάση για ότι του περάσει από το μυαλό χωρίς περιορισμό.
Πιο λογικο η "προσφορα". 128 νομιζω οτι ειμαι ΟΚ.
Γιατι μνημη dual channel ? ποιο το όφελος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.