Τα έχω κατανοήσει όλα αυτά Τάσο.
Το νήμα όμως αφορά Μουσικό PC και όχι πληροφορική γενικώς.
Να πω τη δική μου γνώμη.
ένα ποιοτικό mac/pc με τεχνολογία 3ετίας (και βάλε) είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά (αναπαραγωγή flac/wav) μια χαρά και το πιθανότερο είναι πρώτα να παραδώσει αυτό πνεύμα και μετά να χρειαστεί κάποια αναβάθμιση.
Θαρρώ οτι ο οποισδήποτε υποψήφιος αγοραστής πρέπει να επικεντρωθεί στο θόρυβο του μηχανήματος (μέσω ανεμιστήρα, κουτιού και τροφοδοσίας της usb) και να αδιαφορήσει πλήρως για την νέα τεχνολογία (νέας γενιάς επεξεργαστές, usb3 κτλ). Επίσης το μικρό μέγεθος πρέπει να είμαστε τρελοί αν δεν το θέλουμε, αν έχουμε συσσωρεύσει ένα σωρό μηχανάκια στα ρακ μας.
Αντί για mac θα έπαιρνα ευχαρίστως ένα άλλο μικρό χυτό κουτί (άνευ βιδών και τριγμών), αθόρυβο και με "καθαρή" usb θύρα και θα μου ήταν αρκετό για πολλά πολλά χρόνια (μέχρι να λιώσει!)
Εντός του κουτιού ένας i3, ένας ssd (60GB και πάνω, αναλόγως τις αναγκες) και αρκετή ram (4GB και πάνω). Όλα τα άλλα είναι ελαφρύ τσάμπα software (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...).
Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό πλέον pc audio, δεν έχω αντιμετωπίσει "θέμα" που να χρειάζεται κάτι περισσότερο.
είμαι όλος αυτιά για την αντίθετη εμπειρία και εγώ να μάθω θέλω
:ernaehrung004: