Ιασωνα, τι θερμοκρασιες εχεις στο μεγαλυτερο μερος του χρονου ?
Εκει στις ΗΠΑ !
Αρα η κινεζια που φοραω εγω (και χωρις να παθαινει καποιο "εγεκφαλικο" το αμαξι)Ψοφόκρυο το χειμώνα (συνήθως -10 με -5, αλλά κατεβαίνει ενίοτε και -25), κουφόβραση το καλοκαίρι (30-35 με 95% υγρασία), και tornadoes σε μουσώνες από Μάρτιο μέχρι Ιούλιο. Είμαστε "ευλογημένοι" γενικά από κλίμα.![]()
να φανταστώ ότι είμαι στους υπόλοιπους..........Και φυσικά θα πρέπει να κάνετε μια χάρη στον εαυτό σας,να αγοράσετε έναν εκκινητη αυτοκινήτου (όχι φορτιστή) που θα τον έχετε πάντα φορτισμένο (κάθε τέσσερις -πεντε μήνες μια φορά είναι αρκετό) στο πορτμπαγκάζ.
Οπως σας έγραψα οι καινούργιας γενιάς μπαταρίες,έχουν το κακό συνήθειο να παθαίνουν "ξαφνικό θάνατο" χωρίς καμμία πρότερη ειδοποίηση,με αποτέλεσμα αν είσαι σε κανά παράξενο μέρος, να τον πιείς κανονικότατα.
Την πάτησα και με έσωσε ένας φίλος που είχε αυτό το μαραφετι μαζί του.
Έκτοτε ,αφενός το έχω πάντα μαζί μου , αφετέρου το έχω πάρει σε όλους τους γνωστούς και συγγενείς μου.
Ήδη δύο από αυτούς με ευγνωμονούν.....τους υπόλοιπους τους περιμένω στην γωνία
Πάρτε μια ιδέα
Google Search
www.google.com
Και φυσικά θα πρέπει να κάνετε μια χάρη στον εαυτό σας,να αγοράσετε έναν εκκινητη αυτοκινήτου (όχι φορτιστή) που θα τον έχετε πάντα φορτισμένο (κάθε τέσσερις -πεντε μήνες μια φορά είναι αρκετό) στο πορτμπαγκάζ.
Οπως σας έγραψα οι καινούργιας γενιάς μπαταρίες,έχουν το κακό συνήθειο να παθαίνουν "ξαφνικό θάνατο" χωρίς καμμία πρότερη ειδοποίηση,με αποτέλεσμα αν είσαι σε κανά παράξενο μέρος, να τον πιείς κανονικότατα.
Την πάτησα και με έσωσε ένας φίλος που είχε αυτό το μαραφετι μαζί του.
Έκτοτε ,αφενός το έχω πάντα μαζί μου , αφετέρου το έχω πάρει σε όλους τους γνωστούς και συγγενείς μου.
Ήδη δύο από αυτούς με ευγνωμονούν.....τους υπόλοιπους τους περιμένω στην γωνία
Πάρτε μια ιδέα
Google Search
www.google.com
Εσύ στα θέματα αυτοκινήτου δεν χρειάζεσαι την βοήθεια μου.να φανταστώ ότι είμαι στους υπόλοιπους..........![]()
Αυτά Ιάσωνα πρέπει να είναι φορτισμένα πλήρως ,για να είσαι σίγουρος.Επειδή ήμουν κωλόφαρδος και μου συνέβη στο parking του αεροδρομίου, ήρθε υπάλληλος με τέτοιο μαραφέτι για να με ξεκινήσει. Μάλιστα, δεν κατάφερε να το ανάψει, χρειάστηκε να φέρει και δεύτερο. Επειδή είχε -8 εκείνη την ώρα, ήταν μαύρα μεσάνυχτα και ήμουν κι εγώ ψόφιος από το ταξίδι, δεν είδα/κατάλαβα αν απλά άλλαξε το μηχάνημα ή πρόσθεσε άλλο ένα για περισσότερα "γκάζια".
Στο ΚΙΑ μου η μαμισια μπαταρια κρατησε 11 χρονια. Μαλιστα με προειδοποιησε (το ηλεκτρικο τιμονι ηταν καπως σκληρο στα πρωτα ημερησια χιλιομετρα μεχρι να τη φορτισει το δυναμο). Μαρκα μπαταριας ασιατικη (κρινοντας απο γραμματα πανω της), μαλλον κορεατικη. Αλλαξα μπαταρια χωρις καθολου "διατυπωσεις" (επανεκινησεις επαναπρογραμματισμους εγκεφαλου κτλ). Ο μπαταριάς επαθε πλακα οταν του εδειξα την αδεια κυκλοφοριας.
Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι το λιγότερο (φαντάσου ότι, χοντρικά, ειναι όσο 3 μεγάλα (oχι τέρατα) power banks)Αυτά Ιάσωνα πρέπει να είναι φορτισμένα πλήρως ,για να είσαι σίγουρος.
Επίσης δεν νομίζω να αντέχουν πάνω από τέσσερις πέντε μιζιες.
Power bank είναι στην ουσία,με μεγάλη χωρητικότητα.
Εξάλλου το αναφέρουν ότι φορτίζουν κινητά κλπ,έχουν και θύρα usb ,γι' αυτή την δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.