Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

kosh έχω το lacrosse και το μεγάλο maha που πόσταρες, θα σου πρότεινα να μη πάρεις το μικρό maha, πάρε καλύτερα και εσύ το μεγάλο αν χρειαστεί να φορτίσεις και άλλου είδους μπαταρίες. Και το ότι φορτίζει 8 παράλληλα είναι μεγάλη υπόθεση...

πηγα τελικα στον γερμανο και πηρα και μπαταριες και φορτιστη 24 ευρω. Απο οτι ειδα στην μαμα εταιρια Sanyo για Eneloop μεταπωλητες στην Ελλαδα ειναι ο γερμανος και τα Carefur

πηγα τελικα στον γερμανο και πηρα και μπαταριες και φορτιστη 24 ευρω. Απο οτι ειδα στην μαμα εταιρια Sanyo για Eneloop μεταπωλητες στην Ελλαδα ειναι ο γερμανος και τα Carefur
ναι και τα καρφουρ το εχουν ελπιζω να ειναι καλης ποιοτητας...τελικα τις φερνει ακομα ο γερμανος.
αλλα ο φορτιστης..??..ποιοτητα φορτισης ?

kosh έχω το lacrosse και το μεγάλο maha που πόσταρες, θα σου πρότεινα να μη πάρεις το μικρό maha, πάρε καλύτερα και εσύ το μεγάλο αν χρειαστεί να φορτίσεις και άλλου είδους μπαταρίες. Και το ότι φορτίζει 8 παράλληλα είναι μεγάλη υπόθεση...
ο μεγαλος τι αλλες φορτιζει C D και τετοιου ειδους

ασταναπάνε κάνε ρε συ ένα paypal είναι απλό! Είναι κρίμα να θες να αγοράζεις τόσα και να πληρώνεις κερατιάτικα!
ο μεγάλος φορτίζει ανεξάρτητα από 1 μέχρι 8 aaa/aa/C/D μπαταρίες με οποιονδήποτε συνδυασμό. Επίσης δεν έχει ελατήρια καθόλου και το κάθε είδος μπαταρίας έχει τις δικές του επαφές!

Αν παω και σε εναν ακομα φορτιστη αυτος θα ειναι σιγουρα ο μεγαλος Maha.

Eιναι θηριο σε προδιαγραφες και πολυ ελαφρυς αν τον μετακινεις.

Με κοβει καπως η τιμη του βεβαια...

Εγώ τον πήρα από μέλος στο cpf σχεδόν καινούργιο σε αρκετά καλή τιμή(50 ευρό με μεταφορικά), η αλήθεια είναι πως είναι όντως αρκετά ακριβός!

δεν θελω να αλλαξω θεμα.

ειχα κανει paypal ξεχασα τον κωδικο και το email που ειχα κανει για την καρτα και δεν ξερω τωρα τιποτα. Οταν πηγα να ξανακανω με αλλο email μου ειπε οτι η καρτα χρησημοποιηται απο αλλο email.

Δεν με πειραζει. 24 ευρω για φορτιστη και 4 μπαταριες. μια χαρα ειναι. Και δεν ειχα να πληρωσω ουτε μεταφορικα ουτε να περιμενω και να εχω το αγχος αν ερθουν η οχι ή χαθουν ή επειδη ειναι μπαταριες να ελενξουν το πακετο και να το κρατησουν κιολας.

ασε με μπαταριες εχω ακουσει πολλα σε δεματα.

ασταναπάνε κάνε ρε συ ένα paypal είναι απλό! Είναι κρίμα να θες να αγοράζεις τόσα και να πληρώνεις κερατιάτικα!
ο μεγάλος φορτίζει ανεξάρτητα από 1 μέχρι 8 aaa/aa/C/D μπαταρίες με οποιονδήποτε συνδυασμό. Επίσης δεν έχει ελατήρια καθόλου και το κάθε είδος μπαταρίας έχει τις δικές του επαφές!
ξερω γω τις C και D τις χρειαζομαστε και μαλιστα επαν/νες

Σκέψου με ένα xpg σε maglite 3D βγάζεις 10ώρες 350 λούμεν...Δεν είναι άσχημα...!
ετσι ναι αλλα δεν θα πηγαινα σε μαγκλαιτ και μετα να ακολουθησει και ενας φορτιστης 100 ευρω...παρεπιπτοντως εχω εναν 3d παροπλισμενο ...λεντ που βρισκω ..τον εχω στο χωριο και επειδη δεν δουλευει παρα μονο οταν πηγαινω το καλοκαιρι ισως αξιζει μια μετατροπη..

Σίγουρα όχι, αλλά όταν έχεις(όπως εγώ) ένα 4d & 3d mag και ένα luxaki με 3 D, τότε θες ένα τέτοιο φορτιστή που τις φορτίζει όλες άψογα και σωστά.

δεν ειναι φακος τωρα ο mag 3D. δεν ξερω δεν μιλαω για ολους για μενα μιλαω. αλλα για μενα δεν κανει. ισως για καποιον που δουλευει βραδυ και μπορει να κουβαλαει το θηριο μαζι.

οι πρωτες ειναι μικροτερες 15 χιλιοστα διαμετρο και 250 μηκος? καπου εκει

ρε παιδια αν ενας φακος αντεχει τις απλες λιθιου AA μπορει να αντεξει και τις 14500 γιατι εχω τον ld15 και η φενιξ γραφει να αποφευγεται την χρηση 14500 στον ld15 εγω παντως τον δουλευω με energizer lithium ultimate AA και δεν εχει προβλημα

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

η 14500 λιθιου εχει ταση 3,7 -4,2 και energizer lithium ultimate AA εχει 1,7 βολτ, γι'αυτο με 14500 κινδυνευει η πλακετα του φακου.