Τον τσιμπησα και εγω αυτονΕιμαι εντυπωσιασμενος απο αυτον τον universal charger της Soshine.
Καλη ποιοτητα κατασκευης, δουλευει ειτε με 220ν ειτε με ρευμα απο USB (απο PC etc.).
Eρχεται με ολα τα αναλογα καλωδια. Το καλωδιο του ρευματος καταληγει σε πριζα 110ν, αλλα χρησιμοποιω ενα καλωδιο απο τους αλλους φορτιστες που εχω, για τις μπαταριες των φωτογραφικων μηχανων.
Ειναι τα απλα καλωδια.
Εχει οθονη που αναγραφει την πορεια της φορτισης και στο τελος σου αναφερει και τα mAh της μπαταριας (αρκει οταν την βαλεις επανω να ειναι εντελως αφορτιστη).
Μολις μου ηρθε οποτε θα τον τσεκαρω πιο διεξοδικα και θα τα ξαναπουμε. Aπο FastTech.
View attachment 92152
κοιτα, οι μπαταριες εμπορευονται στο 40% της χωρητικοτητας..
αρα θα πρεπει να εβαλες το 60% του 3400....κοντα ειναι...
Banggood Announced: We Can Ship Batteries to Worldwide Again!
Conclusion
The charger does a good charging on LiIon, with NiMH it is best to remove them a few hours after the charger has finished.
I would have liked the slots 2 mm longer, some protected 26650 are rather long.
Compared to the V2 i4 the charger has gotten metal rails for the sliders (nice) and a changed NiMH charging. With the added trickle charging the batteries will be filled, if they are left in the charger, but they will also be over charged if left too long, due to the high trickle current.
The i4 is still a good universal charger, if you have the patience for it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.