Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

και δεν ειναι η πρωτη φορα...εχουν βρει τα ιδια σε κοκκινες ultrafire 3000

εχω επισης πιασει μπλε noname στα 5000 που ηταν πιο ελαφρια και απο ΑΑ

και δεν ειναι η πρωτη φορα...εχουν βρει τα ιδια σε κοκκινες ultrafire 3000

εχω επισης πιασει μπλε noname στα 5000 που ηταν πιο ελαφρια και απο ΑΑ

Μια μπλε που μετρησα εγω 27γραμμαρια και 500mah.:flipout:

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Πριν 10 ημέρες πήγα ταχυδρομείο να παραλάβω ένα δέμα και μου έδωσαν άλλα δέκα μικρά δέματα τα οποία είχα πληρώσει τον Σεπτέμβρη και τα είχα ξεγράψει. Μου είπαν ότι εγώ δεν πήγα να τα παραλάβω, μέγα ψέμα. Γιατί αν ήταν έτσι θα είχαν μεταφερθεί στο κεντρικό ταχυδρομείο του Πειραιά. Τα Ελτα έχουν χάσει την μπάλα λόγω ελειψης προσωπικού
Η μεγάλη καθυστέρηση λοιπόν δεν οφείλεται πάντα στους Κινέζους.

Εχω κατι μπαταριες κοκκινες LSD απο το lidl. Φορτισα τρεις απο αυτες με 700mah ρευμα στον opus και εδειξαν full. 1,45 βολτ η μια και 1,41 οι αλλες. Τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα με 500mah ρευμα με σκοπο να πιασουν 1,45 ολες. Τελικα φορτιζαν και αλλα mah μεσα τους. Πως γινεται αυτο ενω ηταν ηδη φορτισμενες; Μηπως και αυτος ο φορτιστης ειναι για πεταμα;

Εχω κατι μπαταριες κοκκινες LSD απο το lidl. Φορτισα τρεις απο αυτες με 700mah ρευμα στον opus και εδειξαν full. 1,45 βολτ η μια και 1,41 οι αλλες. Τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα με 500mah ρευμα με σκοπο να πιασουν 1,45 ολες. Τελικα φορτιζαν και αλλα mah μεσα τους. Πως γινεται αυτο ενω ηταν ηδη φορτισμενες; Μηπως και αυτος ο φορτιστης ειναι για πεταμα;

Διαβάζοντας γιά τόν φορτιστη opus BT-C3100

http://lygte-info.dk/review/Review Charger Opus BT-C3100 UK.html

Στο τέλος τών δοκιμών στο συμπέρασμα αναφέρει :

I am a bit suspicious about the NiMH termination, in my tests it works perfectly, but will it do that will all types of batteries?

Δοκίμασε νά φορτίσεις καί άλλη μάρκα μπαταρίες Νi-Mi άν έχεις,νά δείς αν θά έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

Το προγραμμα ηταν το charge με 700mah ρευμα. Επειδη στο τελειωμα τα βολτ ηταν διαφορετικα τις εβγαλα και τις εβαλα ξανα για φορτιση στα 500mah.

Διαβάζοντας γιά τόν φορτιστη opus BT-C3100

http://lygte-info.dk/review/Review Charger Opus BT-C3100 UK.html

Στο τέλος τών δοκιμών στο συμπέρασμα αναφέρει :

I am a bit suspicious about the NiMH termination, in my tests it works perfectly, but will it do that will all types of batteries?

Δοκίμασε νά φορτίσεις καί άλλη μάρκα μπαταρίες Νi-Mi άν έχεις,νά δείς αν θά έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

η παραπομπη αυτη ειναι για την αρχικη εκδοση του φορτιστη.
για την τωρινη (2,1) λεει

Also note that the charger uses trickle charging when the main charge is finished, this is not really a good idea for LSD cells.

Δηλαδη πηγες και εκανες με το ζορι αυτο που ο φορτιστης κακως ειναι σχεδιαμενος να κανει. προσοχη, η φορτιση αυτη δεν ειναι και πολυ καλη ΜΟΝο για μπαταριες LSD...

επισης

Due to the termination method the charger is not fast at detecting full batteries, but because it uses a low current most of the time it is not hard on the battery.

και παλι τον εβγαλες με το ζορι εγω απο τα νερα του

Γενικα Τελειος φορτιστης ΚΑΙ για τις δυο χημειες δεν ειναι ευκολο να γινει

παιδια θελω να παρω τον φορτιστη της nitecore τον i4 για να φορτιζω eneloop aa για φακο fenix, η μου προτείνεται καποιον αλλον σε αυτά τα χρηματα(περιπου 30 ευρω).Ο fenix are-c2 αξιζει τα 40 ευρω περιπου?

Eυχαριστω Κωστα,απο οτι διαβαζω δυιστανται οι αποψεις ο Mr Happy που εχει και πειρα τον αποριπτει ,ενω ο verdog εχει πολυ καλη αποψη.
Εσυ Κωστα που εχεις εμπειρια ποια ειναι η αποψη σου για τον παραπανω φορτιστη ; με ενδιαφερει να φορτιζει σωστα τις μπαταριες και να εχει καλο termination πανω απολα.

η παραπομπη αυτη ειναι για την αρχικη εκδοση του φορτιστη.
για την τωρινη (2,1) λεει

Δηλαδη πηγες και εκανες με το ζορι αυτο που ο φορτιστης κακως ειναι σχεδιαμενος να κανει. προσοχη, η φορτιση αυτη δεν ειναι και πολυ καλη ΜΟΝο για μπαταριες LSD...

επισης

και παλι τον εβγαλες με το ζορι εγω απο τα νερα του

Γενικα Τελειος φορτιστης ΚΑΙ για τις δυο χημειες δεν ειναι ευκολο να γινει

Στις λιθιου μπαταριες λεει φουλ με 4,20v και οταν τις βαζω στο πολυμετρο βγαζει στιγμιαια 4,22 και αμεσω μετα 4,21.
Στις ΑΑ NIMH εγινε αυτο που λες. Αρα θελουν προσοχη και με το που βγαζει φουλ τις βγαζουμε κατευθειαν. Φυσικα και το ιδιο με τις λιθιου.

φιλε teomav μπορεις να μου στειλεις και εμενα ένα μηνυμα από που ο nitecore i4 με 16-20 ευρω.ευχαριστω.

Aπό εδώ belli ,εδώ βάζουμε ένα μάτσο site απο το εξωτερικό,νά μήν βάλουμε καί τά ενχώρια καταστήματα πού έχουν πολυ καλες τιμές ? .Πιστεύω ότι πρέπει νά επιβραβεύουμε τα ενχώρια καταστήματα που συναγωνίζονται σε τιμες καταστήματα του εξωτερικού.

http://www.teomav.gr/2013/09/nitecore-intellicharger-i4.html#.VO3m_Sx3JOQ