Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Παιδια καλησπέρα.τι μπαταριες CR123A να δουλευω σε φακο fenix tk09 από τις παρακατω,1)duracell ultra lithium 2)nitecore 3)panasonic lithium,καθως δεν θελω να τον δουλευω με 18650.Ειναι καποια καλυτερη από τις άλλες η είναι ολες τα ιδια και να προτιμησω την ποιο φτηνη.Ευχαριστω

Παιδια καλησπέρα.τι μπαταριες CR123A να δουλευω σε φακο fenix tk09 από τις παρακατω,1)duracell ultra lithium 2)nitecore 3)panasonic lithium,καθως δεν θελω να τον δουλευω με 18650.Ειναι καποια καλυτερη από τις άλλες η είναι ολες τα ιδια και να προτιμησω την ποιο φτηνη.Ευχαριστω

Πολύ καλές είναι καί οι 3 πού ανέφερες,προτίμησε την πιο οικονομική πού θα βρείς,αλλά επώνυμη μάρκα.

Αν ειμασταν στην Αμερικη θα σου ελεγα οτι οι 1&3 διαφερουν μονο στο περιτυλιγμα. Αν ειναι γιαπωνεζικες μπορει κα να ειναι ιδιες, αλλα και να μην ειναι παλι κοντα θα ειναι.

λοιπον παιδια οι cr123a είναι..οι duracell made in usa,οι panasonic made in indonesia και οι nitecore made in china.οι τιμες τους είναι duracell 3 ευρω,panasonic 2.50 ευρω και nitecore 2.90 ευρω ολες αγορασμένες από ελλαδα.Στο μετρημα που εγινε με πολυμετρο εδειξαν ολες 3.25 volt.Ποιες να προτιμησω να παιρνω από εδώ και περα αφου δεν θελω να μπλέξω με 18650 και φορτισματα.

duracell 3 ευρω,panasonic 2.50 ευρω
το εργοστασιο της αμερικης ειναι της panasonic

Φιλοι μου καλημέρα.Τελικα αποφασισα να δουλεψω τον tk09 με μπαταρια 18650 και παραγγειλα μια μπαταρια fenix arb-l2s 3400mah.Φορτιστη εχω τον nitecore d4.Θελω να μου πειτε στα ποσα βολτ όταν πεφτει, να βαζω την μπαταρια για φορτιση.Ξερω ότι πλήρως φορτισμενη είναι στα 4.2 βολτ.Ευχαριστω.

Φιλοι μου καλημέρα.Τελικα αποφασισα να δουλεψω τον tk09 με μπαταρια 18650 και παραγγειλα μια μπαταρια fenix arb-l2s 3400mah.Φορτιστη εχω τον nitecore d4.Θελω να μου πειτε στα ποσα βολτ όταν πεφτει, να βαζω την μπαταρια για φορτιση.Ξερω ότι πλήρως φορτισμενη είναι στα 4.2 βολτ.Ευχαριστω.

στά 3,5 volt περίπου

αυτο ειναι το συμβατικο κατωτατο οριο...Απο εκει και πανω οποτε θες...Δεν ειναι απαραιτητο να το φτασεις για να φορτισεις.

Μετρώντας την "αντίσταση" υπάρχει κάποιο όριο που ξεχωρίζουμε τις καλές από τις κακές μπαταρίες, όπως πχ με τα βολτ βλέπουμε εάν είναι φορτισμένη η όχι, ή απλά κρατάμε την μέτρηση και επαναλαμβάνουμε ανά διαστήματα για να δούμε την γήρανση της;

εννοεις την μετρηση της συνθετης αντιστασης....οχι απλα αντιστασης με το πολυμετρο ετσι?
νομιζω 0,50

εννοεις την μετρηση της συνθετης αντιστασης....οχι απλα αντιστασης με το πολυμετρο ετσι?
νομιζω 0,50

Ναι Κώστα "Σύνθετης Αντίστασης" ήθελα να γράψω μου ξέφυγε από βιασίνη.

Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Υπάρχουν επαναφορτιζομενες μπαταρίες λιθίου κ μη λιθίου ;; Και αν ναι ποια η διαφορά τους ;; Και αν ναι φορτίζονται με διαφορετικό φορτιστή ;;

Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Υπάρχουν επαναφορτιζομενες μπαταρίες λιθίου κ μη λιθίου ;; Και αν ναι ποια η διαφορά τους ;; Και αν ναι φορτίζονται με διαφορετικό φορτιστή ;;

Υπαρχουν μπαταριες επαναφορτιζομενες λιθιου (Li-ion) - Kαι Νικελιου υβριδιου μεταλλου (Νi-Mi) που χρησιμοποιουμαι συνηθως στους φακους.
Υπαρχουν φορτιστες που φορτιζουν μονο επαναφορτιζομενες μπαταριες λιθιου (Li-ion),και φορτιστες που φορτιζουν μονο επαναφορτιζομενες μπαταριες Νικελιου υβριδιου μεταλλου (Νi-Mi).
Αλλα υπαρχουν και φορτιστες που φορτιζουν ταυτοχρονα και λιθιου και Νικελιου υβριδιου μεταλλου (Νi-Mi)

Εδώ θα πλουτίσεις τις γνώσεις σου για τις μπαταρίες > http://www.mediafire.com/download/32cla6pdaidkm1a/Συνοπτικος+Οδηγος+Μπαταριων+Φακων+1.0.pdf

Ποιο ακριβως ειναι το θεμα που σε απασχολει για να σου πουμε με ακριβεια τι παιζει.

Παιδια καλησπέρα.Θελω να παραγγειλω κανα δυο μπαταριες 18650 από banggood,com.Υπαρχει πρόβλημα με την αποστολή μπαταριων από το συγκεκριμενο site, γιατι ακουω ότι υπαρχει πρόβλημα στις αποστολες μεσω κινας.Εχει παραγγειλη προσφατα καποιος από εκει?Θα εχω πρόβλημα με το τελωνειο?(αν και το ποσο είναι μικρο)Ποσες μερες θελει μεχρι να παραλαβω το δεμα?Ευχαριστω.

κανενα προβληαμ πια...αφοβα..για μερες ουτε ο βουδας και ο χριστος δεν ξερουν...πο λιγο εως πολυ.

Τον φακό τον έχω πάντα στη θήκη του και μέσα στο τσαντάκι ώστε να τον έχω πάντα μαζί αν χρειαστεί.Θέλω να έχω και μερικές μπαταρίες( λιθίου) μαζί.Το ερώτημα είναι αν τώρα που ζεσταίνει ο καιρός συνίσταται να τις έχω μέσα στο τσαντάκι ή θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.

κανενα....προδιαφραφες μιλανε για 50 βαθμους..που τους πιανει μια μπαταρια να αφησεις εναν φακο να δουλευει στο τουρμπο συνεχως