Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Εγω παραγγελνω χθες 2 φακους των 2$ και τους στελνουν σημερα , με tracking SGKEN********** και δινει σαν tracking site , το www.xfl-express.com (XFL surface mail).
2 18650, κοστος 9$, που παραγγειλα στις 6/12 περιμενω ακομα να τις στειλουν......

Η ολη φαση θυμιζει DX πριν 3-4 χρονια...ανοιχτηκαν περα αποτ ις δυνατοτητες τους, αλλα ειχαν τις δυναμεις να αναβαθμιστουν λειτουργικα και να μεγαλωσουν. Υπομονη.

Εχω ζησει και αυτη τη φαση , στο DX .... Δεν ειναι ομως ετσι στο gearbest , στο DX τοτε ακυρωναν παραγγελιες και πολλα αλλα...

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Το περίεργο με το tracking number τύπου Q............XX είναι ότι το συνάντησε κι άλλος τις τελευταίες ημέρες, όχι όμως από το gearbest, αλλά από το fasttech. Υποτίθεται ότι η αποστολή γίνεται με swedish post και στις δύο περιπτώσεις (στις λεπτομέρειες τις παραγγελίες μου έχουν βάλει και μία φωτό του πακέτου με τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη, με αποστολέα από κάποιο PO box του Μάλμε της Σουηδίας! ).

https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/weird-tracking-number.717251/

Edit. Τώρα βλέπω ότι έχει και ένα τελευταίο μήνυμα με διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο tracking number στο λινκ που έβαλα.

"Hello, ferongr. Sorry for the confusions. Due to post office made changes on the procedures of shipping packages, all the packages shipped via Sweden post registered airmail will come with two tracking numbers now.

The first tracking number "Q**********XX" is only for post office's reference. The final tracking number "RE**********SE" can be updated within 24 hours in business days after your package left from FastTech's warehouse.

The final tracking number of your order will be updated in a few hours. A notification will be sent to you once it is updated.

Thank you.

Jenny
FT Staff"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έκανα και μία ερώτηση στο gearbest, να δούμε τι θα απαντήσουν...

Last edited:

ποσο καιρο θελουν τα ειδη του lidl να ερθουν στην Ελλαδα αν κυκλοφορησαν στην Σουηδια και στην Αυστρια αυτη τη βδομαδα?

115195_01_f.jpg

115195_02_f.jpg

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ποσο καιρο θελουν τα ειδη του lidl να ερθουν στην Ελλαδα αν κυκλοφορησαν στην Σουηδια και στην Αυστρια αυτη τη βδομαδα?
Της Ιταλίας βγαίνουν με μια βδομάδα διαφορά - αν κυκλοφορήσουν και Ελλάδα, πες 2-3 εβδομάδες
Ειδες τιμή? 70 κορώνες (Σουηδίας), δλδ περίπου 8 ευρώ (η 8άδα), λογική τιμή (ειναι και LSD και glitter, σαν τις Eneloop Special edition!)

δηλαδη δε προλαβαινουμε τα χριστουγεννα για να στολισουμε δεντρο...

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Έχω παραγγείλει τον Opus και τέσσερις 18650 στο gearbest την 1η Δεκεμβρίου, και μου έδωσαν πριν δύο ημέρες ένα πολύ περίεργο tracking number, του στυλ Q*********XX [και στα διάφορα tracking site δεν βγάζει φυσικά αποτελέσματα, ή το βρίσκουν λάθος]. Το XX δεν αντιστοιχεί σε κάποια χώρα από όσο ξέρω, τι σόι tracking ειναι αυτό; Το έχει ξανασυναντήσει κανείς;
Και εγω που εχω παραγγειλει τον ιδιο εχω tracking με NL αλλα δεν μου βγαζει πληροφοριες για το δεμα.

Ναι έτσι γράφουν.
Να'σαι καλα.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

προσβαση στον κρυφο διακοπτη του Οπους

web-IGP2712.jpg~original

Βρήκα τον XTAR VC4 στο banggood γύρω στο 20άρι και σκέφτηκα να αναβαθμιστώ σε σχέση με το παλιό μου nitecore IntelliCharger i4. Μήπως όμως να περιμένω καμιά ευκαιρία για τον opus; Η χρήση του θα είναι τόσο για ni-mh ΑΑ - ΑΑΑ όσο και για li-ion κυρίως 18650.

Η μπαταρία στην φωτό είναι της κάμερας Garmin ViRB Elite. Όπως βλέπετε είναι 3,7V. Η μπαταρία φορτίζεται μέσα στην κάμερα όταν συνδέσω καλώδιο usb στην υποδοχή της κάμερας. Το πρόβλημα μου είναι ότι από το ΣΚ δεν φορτίζει. Άλλοτε ανάβει το σχετικό φωτάκι που δείχνει ότι η κάμερα φορτίζει αλλά τις πιο πολλές φορές το πρόγραμμα φόρτισης βγαίνει off... Μέτρησα την κάμερα με το πολύμετρο και την βρήκα στα ~2,90V.
Το ερώτημα είναι αν η μπαταρία τα έχει παίξει και πως θα σιγουρευτώ γι' αυτό ? Τα 2,9V δείχνουν προς τα εκεί ? (είναι 1 έτους και ζήτημα να έχει κάνει 15-20 κύκλους φόρτισης) . Αν δεν είναι πεθαμένη (η μπαταρία) και φταίει το κύκλωμα της κάμερας που δεν την φορτίζει η λύση είναι να πάρω έναν εξωτερικό φορτιστή για την μπαταρία, κόστος ~25 . Αλλιώς πάω για νέα μπαταρία, κόστος ~35 !!
Έχετε κάποια ιδέα, καμιά πρόταση ?

Snap%202015-12-22%20at%2011.02.49_zpsgcphgtkv.jpg

δοκιμασες αλλο καλωδιο?

το 2,9 ειναι πολυ χαμηλο. αλλα δεν ειναι δεικτης υγειας. μονο υπερβολικης αποφορτισης.
υπαρχει βεβαια η πιθανοτητα η καμενρα να αανγνωριζει μια χαλασμενη μπαατρια και να μην φορτιζει, αλλα θα εβαζαν τοσοσ προχωρημενο κυκλωμα?

φορτισε την αμεσα οσες και προσπαθειες αν χρειαστουν

εγω εκανα το εξης..πηρα ενα φθηνο κινεζικο φορτιστη, τραβηξα καλωδια απο τις επαφες και συνεδεσα μια πλακετα με ενα τσιπακι 7135 στα 350μΑ. και μετα ενα λεντ. την εβαλα να αποφορτιζει και μετρησα χρονο. για να βρω την χωρητικοτητα
Οριο αποσυρσης το 80% συνηθως, και η πτωση του βολταζ απο 4,2 σε 4,1 μεσα σε μια μερα

Ευχαριστώ Κώστα. Δεν είμαι σε φάση και γνώσεις να κάνω αυτά που λες....
Θα πάω να πάρω τον φορτιστή και θα δούμε, χαμένος δεν θα πάει... Άλλωστε πριν κάνα 2μηνο πάλι δεν γινόταν φόρτιση μέσω της κάμερας και με είχε "πουλήσει" σε μια εκδρομή που ήμουν, άρα μακριά από άλλες λύσεις... Τελικά βέβαια αργότερα στο σπίτι και δοκιμάζοντας άλλα καλώδια usb και πολλές φορές κάποια στιγμή φόρτισε...

Πήρα χθες τον φορτιστή και έβαλα χθες το βράδυ την μπαταρία να φορτίζει. Το πρωί είχε ανάψει το πράσινο λαμπάκι του φορτιστή ότι η φόρτιση τέλειωσε. Την μέτρησα και έδειξε 4,05V. Το θέμα τώρα είναι αν παραμείνει φορτισμένη, οπότε θα ακολουθήσουν επαναλαμβανόμενες τακτικές μετρήσεις...

Χρονια πολλα σε ολους!
Εχει ξαναειπωθει και αλλου , και τον εχουν παρει πολλα ατομα .
Ειναι καλος , και φορτιζει ΚΑΙ μπαταριες 4.35V

(Ισχυει και το κουπονι LED2015GB)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !

Ρε τι μου κάνετε.... Και ότι είχα πει "ποτέ ξανά" από Gearbest... Το βλέπω να παραλαμβάνουμε προς το τέλος Φλεβάρη, τεσπά...