Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Άσε Κώστα έχω ήδη θυσιαστεί εγώ πρώτος. -bye-
Τον εχω παραγγείλει και έχει γίνει shipped 15 Δεκεμβρίου. Μόλις παραλάβω θα πω εντυπώσεις.

η καλυτερη αγορα αυτο τον καιρο πιστευω πως ειναι η LG MJ1 INR18650 3500

Και σαν αμπερ. σαν INR σηκωνει 10Α.

Συγκρινοντας INR, IMR, και 4,35βολτες σε φακο δεν εχω δει διαφορα στη φωτεινοτητα. το παιχνιδι παιζεται μετα τα 1/3 της χωρητικοτητας που απομενει....

Που εισαι ρε HKJ...εχεις ενα καρο απο τις καινουργιες μπαατριες να δοκιμασεις για να δουεμ και εμεις το φως.

Μιας και κατάφερα επιτέλους να "φορτώσω" το balance μου, έχω βάλει στο μάτι τον φορτιστή Opus να τον πάρω από το gearbest. Υπάρχει κανένα κουπόνι για έκπτωση;

δεν υπαρχει σημαντικο προβλημα. και εμ τον Οπους εκει φτανουν. οταν κρυωσουν πεφτει η ταση.
μεσασ τον Δεκεμβριο συζητηθηκε το θεμα αυτο στο cpf...ριξε μια ματια εκει για περισσοτερα

Παρελαβα τον opus 3100 v2.2 χθες και εβαλα καποιες μπαταριες να τις τεσταρω.Μολις ηρθε η ωρα να ανοιξει ο ανεμιστηρας του μου πεσανε τα δοντια.Τι θορυβος ειναι αυτος,σαν εργοστασιο κανει.Σε ολους τους κατοχους ετσι δουλευει;Δεν χαρχαλιζει απλα ειναι θορυβωδης.

δυστυχως...
εγωτον ανοιξα και εβαλα λιπαντικο στο ανεμιστηρακι...ειωαι ιδιο με τον ΗΥ και αλλαζει αμα θες.

Κατι αλλο σχετικα με τον opus.Οταν τον βαλω σε test και τελειωσει την διαδικασια με την καθε μπαταρια βγαζει την ενδειξη full στο εκαστοτε slot ή απλα με το πληκτρο display πηγαινω στην καρτελα με τα mah και οτι δειχνει (οταν μεχρι τοτε δειχνει ----) σε τιμη αυτη ισχυει;

Θα πας με το display...οτι δειχνει ισχυει με μια μικρη αποκλιση οταν κρυωσει η μπαταρια τελειως οποτε θα πεσει λιγο ακομα..
Για μεγαλυτερη ακριβεια μετρας και με πολυμετρο.
Εμενα παντως (εχω τον 2.0), μπαταριες με προστασια οταν κρυωσουν καλα πεφτουν στο 4,17-4,16 και χωρις προστασια στο 4,19-4,18.

μολις γεμισουν θα εναλλασει το full με τα mAh καθε τοσο

μολις γεμισουν θα εναλλασει το full με τα mAh καθε τοσο
Κωστα δεν καταλαβες...Εννοω οταν τις βαλω σε charge test για να δω ποση πραγματικα χωρητικοτητα θα βγαλουν,πως καταλαβαινεις οτι εχει τελειωσει η διαδικασια

Ετσι....και για καποιον που σκεφτεται να τον αγορασει τωρα, τηνχωρητικοτητα την δειχνει οχι οσο φορτιζει αλλα στο τελος