Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Σκεφτομουν να παρω εναν καλο φορτιστη,με ενδιαφερει κυριως για ΑΑ..αφου εχω μονο τον D40A στο σπιτι και καποιους sk68 εδω κι'εκει που ομως δεν με καλυπτουν για αυτοκινητο και σκαφος.
Το ερωτημα που εχω ειναι το εξης..Ποσο σημαντικο το θεωρειτε,να ειναι αναλυτης,η να εχει λειτουργια εκφορτισης,δεν ειναι το ιδιο αν αφησουμε πχ μια συσκευη να σβησει;
Εχω διαβασει για τα + και - των maha 9000,opus 3100 v2.2 & xtar vc4.Τεινω προς τον vc4 λογω της καλης τιμης,αριστος απο οσα λεει ο selfbuilt με τις NiMh,καλος και με τις λιθιου αν καποια στγμη το αποφασισω..αλλα δεν ξεχνω τον opus που τα εχει ολα αλλα δεν τα παει τοσο καλα με τις ΑΑ και τον c9000 που λεει οτι αρχιζει το trickl charging πριν γεμισουν οι μπαταριες και θελει αλλες 2/ωρες για να πιασει την χωρητικοτητα.
Αν δεν καταλαβα κατι σωστα ,η αν ολα αυτα ειναι λεπτομερειες και δεν αποτελουν σοβαρο κριτηριο επιλογης παιρνω τον φθηνοτερο μαζι με τον creeland

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Cralantv4A για το αυτοκινητο...edit δεν εχει απο το ταμπ;

...Crelant V4A...εεεε μα.

Ποσο σημαντικο το θεωρειτε,να ειναι αναλυτης
ειναι ποσο το εχεις εμ τους φακοςυ και την τεχνολογια.
Ο ναλυτης σου δινει ΝΟΥΜΕΡΟ (χωρητικοτητας/αντιστασης κτλ)

Πηρα τον crelant απο το banggood (24,20 ευρω) .Τον Liitokala δεν τον ειχα στα υπ'οψιν,θα τον ψαξω και αυτον.
Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

Εγώ χτύπησα έναν convoy s2+ που είναι ακόμα προσφορά γύρω στα 10

καλησπερα παιδια! ξερει κανεις αν μπορουμε να φορτισουμε 26650 στον LiitoKala lii-100?

Μπορουμε εννοειτε .

Εχει κανεις θεμα να φορτιζει ο lii-100 παραπανω τις μπαταριες ?

Οι δύο lii-100 που έχω, φορτίζουν τις λιθίου ανάμεσα σε 4.19-4.22 volt και τις ΑΑ αν θυμάμαι καλά περίπου στα 1.42-1.44 volt.
Αυτά τα αποτελέσματα μου γράφει ο opus όταν τις βάζω μετά τη φόρτιση για έλεγχο.

Μία διευκρίνηση: Λιθίου εννοώ αποκλειστικά και μόνο τις 18650, δεν έτυχε ακομα να φορτισω 14500.

thanks παιδες!
για το αν χωρανε ρωτησα γιατι στα χαρακτηριστικα του εδω δεν τις αναφερει αλλα σε αυτον που ειναι αντιγραφη λεει οτι μπορει

Μπαταρίες-φορτιστές

Γνωρίζει θυμάται κάποιος τι έξοδα μεταφορικά εχει το Nkon για μπαταριες και πόσες μέρες περίπου χρειαζονται για παράδοση;
Υπαρχει αλλο δοκιμασμένο site με καλές τιμες;

Για 2 μπαταριες πληρωσα 2.87 μεταφορικα .
Πατηγγειλα 15 Αυγούστου και μου ήρθαν την Πεμπτη που μας περασε (συνηθως έρχονται πιο γρηγορα).

Γενικα παραγγελνω απο gearbest μπαταριες , και απο nkon οσες δεν εχει το gearbest .

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Για 2 μπαταριες πληρωσα 2.87 μεταφορικα .
Πατηγγειλα 15 Αυγούστου και μου ήρθαν την Πεμπτη που μας περασε (συνηθως έρχονται πιο γρηγορα).

Γενικα παραγγελνω απο gearbest μπαταριες , και απο nkon οσες δεν εχει το gearbest .

Ευχαριςτω για την πληροφορία κι εγω απο gearbest προτιμώ αλλα αυτη την φορά ήθελα 26650 με πολλα amper για ηλεκτρονικο τςιγαρο και δεν εχει μεγαλη ποικιλία και τελικά βρηκα αυτές.
http://www.gearbest.com/batteries/pp_424935.html
Αλλά δεν τις έχω ακουστά. Φοβαμαι μην ειναι σαν τις Ultrafire.

Sent from my iPad using Tapatalk 2