Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλορίζικος ο Lii-500.
Παίζει πολύ καιρό όμως κι από κάμποσους πωλητές στο Ali στα $15 χωρίς το τροφοδοτικό. Η καλύτερη προσφορά που είχα βρει ήταν αυτή που postαρα λίγα post πριν, στα $17.99 στις 11/11 με το τροφοδοτικό (19.99 τώρα).

Η καλυτερη προσφορα που εχει παιξει ποτε ο lii-500 ηταν 12.99$ κανονικα με το τροφοδοτικό του. Δες εδω: http://avclub.gr/forum/showthread.php/96670-Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best-deals-φακων-στο-διαδικτυο/page200
Τον ειχα προλάβει τοτε και τον αγόρασα (με εξαργύρωση πόντων) 9.10 ακριβώς.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Κάτι τέτοια διαβάζω & τρελλλαίνομαι κι ακόμα δεν τον έχω πάρει τον Lii-500, περιμένοντας να τον πετύχω κάτω από 15$.
Άρχισα να έχω τώρα το νου μου & για τον κλώνο του, τον Colaier Lii-500.

Κάτι τέτοια διαβάζω & τρελλλαίνομαι κι ακόμα δεν τον έχω πάρει τον Lii-500, περιμένοντας να τον πετύχω κάτω από 15$.
Άρχισα να έχω τώρα το νου μου & για τον κλώνο του, τον Colaier Lii-500.

Σε κανενα χρονο παλι ισως.

Αλλο θεμα... Ψαχνω φτηνους φορτιστες 1 ή 2 μπαταριων που μπαινουν κατευθειαν στην πριζα , οχι με micro usb κλπ . Να ειναι δοκιμασμενοι οτι σταματανε στα 4.20 βολτ !

Σε κανενα χρονο παλι ισως.

Αλλο θεμα... Ψαχνω φτηνους φορτιστες 1 ή 2 μπαταριων που μπαινουν κατευθειαν στην πριζα , οχι με micro usb κλπ . Να ειναι δοκιμασμενοι οτι σταματανε στα 4.20 βολτ !
100% οτι κοβει στα 4.20 http://www.teomav.gr/2012/09/blog-post.html#.WCoLibMw7IU

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

προσεξτε με τους nitecore ειδικα τους φθηνους απο αγνωστα μαγαζια.

Ακομα και σε μαγαζια στνν Αμερικη (με φυσικη υποσταση) εμφανιστηκαν πλαστοι

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Να ρωτήσω: Γιατί θες φορτιστή με αυτές τις συγκεκριμένες προδιαγραφές;

Για 2χ που στανταρ κοβει στα 4,20 κλασσικη επιλογη θεωρω τον παλιο nitecore I2 και αν βρεθει οικονομικα ακομα καλυτερα! πχ http://www.ebay.com/itm/Nitecore-i2...349566?hash=item19fcda557e:g:WiEAAOSwzJ5XTtht
Έχω αυτόν τον Nitecore I2 με EU καλώδιο, που πιστεύω ότι είναι η ενδιάμεση έκδοση. Θεωρητικά έχει "Output voltage: 4.2V ±1%", αλλά δεν το έλεγξα ποτέ. Τον πήρα πριν 1 χρόνο. Έχει ελάχιστη χρήση & κάπου έχω & το κουτί του (είπαμε... neat freak!). Παρήγγειλα τον Lii-202, οπότε θα μπορούσα να δώσω τον Ι2 σε φιλική τιμή στον giorgos.ko (ένα 10άρικο + όποιο κόστος αποστολής, ή... ανταλλαγή σε είδος με mode σε pill μου για τον Β158 κι η όποια διαφορά δική μου), εκτός... αν μου πείτε γιατί θα έκανα καλά να τον κρατήσω τον I2!:laugh:

Ευχαριστω Ηλια για τις προτασεις. Γνωριζω και τις 2 αν και θα προτιμουσα κατι φθηνοτερο.... Αν γινεται φυσικα!

Evankouros:
Ο φορτιστης θα παει σε σχετικα ηλικιωμένους. Ξερουν απο επαναφορτιζομενες κλπ αλλα δεν θελω να τους μπλεκω με micro usb κλπ.

Α... νόμιζα ότι για κάποιο τεχνικό λόγο είναι προτιμότερος ένας τέτοιος φορτιστής.

Οι γονείς μου πάντως (~80 χρονών) δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιούν τον MC1. Του βάζουν τον φορτιστή του κινητού & κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Αφού τα κατάφερε η μάνα μου που είναι παντελώς άσχετη με την τεχνολογία (συνεχείς/επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του στυλ "πώς να βάλω το A/C (το DVD, τον αποκωδικοποιητή κλπ) να δουλεύει"), θεωρώ απίθανο να μην τα καταφέρει οποιοσδήποτε. Βοηθάει σ' αυτό η εξοικείωση με τη φόρτιση των κινητών.

ναι γιωργο....πριν απο λιγες μερες εκανα και εγω δωρο ενα xtar mc1 σε τυπο που ειχε εξυπνο κινητο.

οποτε εξετασε το ενδεχομενο ενος πολυ απλου φορτιστη με ενα δοκιμασμενο τροφοδοτικο USB

δυσκολη παντως η αναζητηση...και εγω εχω φαει παλιοτερα φρικη.
και να πουμε την αληθεια οποιο συνδυασμο και να κανεις, θα σου βγει ακριβοτερος απο αυτον που πουλα ο teo

Ευχαριστω Ηλια για τις προτασεις. Γνωριζω και τις 2 αν και θα προτιμουσα κατι φθηνοτερο.... Αν γινεται φυσικα!

Evankouros:
Ο φορτιστης θα παει σε σχετικα ηλικιωμένους. Ξερουν απο επαναφορτιζομενες κλπ αλλα δεν θελω να τους μπλεκω με micro usb κλπ.
Γιωργο αν θες την γνωμη μου, δεν θα ρισκαρα με οποιονδηποτε no name φορτιστη, ιδιαιτερα σε ηλικιωμενους!!
Πιστευω οτι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για την ασφαλεια γενικοτερα!

Θα προτιμουσα τους no name να τους κρατουσα για μενα..
Πχ ειχα παρει 2 φορτιστες απο φαστεκ για φιλους και δυστυχως ενω γραφανε οτι κοβουν στα 4.20, δεν κοβανε καθολου...δεν τους εδωσα ποτε..

Γιατί δεν παίρνεις Lii-100/Lii-202 που βγαίνουν σε χαμηλές τιμές & κάνουν για Li & Ni;
Φορτιστής από κινητό & no problem.

Γιατί δεν παίρνεις Lii-100/Lii-202 που βγαίνουν σε χαμηλές τιμές & κάνουν για Li & Ni;
Φορτιστής από κινητό & no problem.

Το γνωριζω . ΔΕΝ ψαχνω ομως με micro-usb

Τις προάλλες έψαχνα φορτιστή για τη μπαταρία της NX300 της κόρης μου, κι έπεσα σ' αυτόν. Μου φάνηκε καλός σε σχέση με τη σαβούρα που έβριισκα, φορτίζει από μπρίζα κι έχει δυνατότητα να του αλλάζεις "καπάκι" για φόρτιση διαφόρων τύπων μπαταριών. Δεν τον λες ούτε φτηνό ούτε ακριβό στα $11.58, αλλά έχει & καλώδιο φόρτισης από το αυτοκίνητο. Ρίξε του μια ματιά μήπως σε βολεύει για τη χρήση που τον θες (δεν ξέρω για τι μπαταρίες έχει "καπάκια" - θυμάμαι σίγουρα για ΑΑ-ΑΑΑ).

μακρια απο valon..μου εχουν ερθει 3 ιδιοι (σε συνεχεις αντικαταστασεις) και ολοι σταματουν απο 4,25 και πανω

μακρια απο valon..μου εχουν ερθει 3 ιδιοι (σε συνεχεις αντικαταστασεις) και ολοι σταματουν απο 4,25 και πανω

Μονο που ειδα οτι φορτιζει και τα 2 καναλια μαζι , βγαινει απο την λιστα -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Όποτε κοιτάζω σχετικά με φακούς-μπαταρίες-φορτιστές (για High Drain 18659 & τον Lii-100 ή κάποιον άλλο καλό 4*), ρίχνω μια ματιά τι παίζει & γι τον φορτιστή που ψάχνεις, μόνο που δεν ξέρω τι μπαταρίες θες να φορτίζει (φαντάζομαι διάφορες). Χαζολογώντας λοιπόν στο GB, είδα αυτόν στα $5.53 (2* για μεγέθη 14500-18650) κι αυτόν στα $4.19 (2* για 14500-26650) κι αυτόν στα $3.59 (2*18650 μόνο). Υπάρχουν κι άλλοι, ρίξε μια ματιά.

Γενικά κάτι παίζει με το GB & το brand Ultrafire, γιατί έχει δικό του section προβολής (κυρίως για τους φακούς). Τώρα τι σόι Ultrafire είναι δεν ξέρω, δεν μου γεμίζουν το μάτι για original σ' αυτές τις τιμές. Εξάλλου ίδιο με τον Ultrafire WY - 3 στα $3.27 παρήγγειλα 6 τμχ (3χρ*2τμχ/χρ) Warsun Penlight στα $2.30 @11/11 @Ali_app (με χρήση κουπονιών-εκπτώσεων seller & Ali βγήκε ακόμα πιο κάτω).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Όποτε κοιτάζω σχετικά με φακούς-μπαταρίες-φορτιστές (για High Drain 18659 & τον Lii-100 ή κάποιον άλλο καλό 4*), ρίχνω μια ματιά τι παίζει & γι τον φορτιστή που ψάχνεις, μόνο που δεν ξέρω τι μπαταρίες θες να φορτίζει (φαντάζομαι διάφορες). Χαζολογώντας λοιπόν στο GB, είδα αυτόν στα $5.53 (2* για μεγέθη 14500-18650) κι αυτόν στα $4.19 (2* για 14500-26650) κι αυτόν στα $3.59 (2*18650 μόνο). Υπάρχουν κι άλλοι, ρίξε μια ματιά.

Γενικά κάτι παίζει με το GB & το brand Ultrafire, γιατί έχει δικό του section προβολής (κυρίως για τους φακούς). Τώρα τι σόι Ultrafire είναι δεν ξέρω, δεν μου γεμίζουν το μάτι για original σ' αυτές τις τιμές. Εξάλλου ίδιο με τον Ultrafire WY - 3 στα $3.27 παρήγγειλα 6 τμχ (3χρ*2τμχ/χρ) Warsun Penlight στα $2.30 @11/11 @Ali_app (με χρήση κουπονιών-εκπτώσεων seller & Ali βγήκε ακόμα πιο κάτω).

Εφυγε παραγγελια αυτος εδω http://www.gearbest.com/chargers/pp_469437.html . thanks