Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Έχω πάρει αρκετά πράγματα από το Zapals, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα είναι γνήσιος, μπορεί όμως να καθυστερήσουν κάπως την αποστολή. Αν δεν βιάζεσαι, είναι ok.

Εναλλακτικά σου προτείνω τον LiitoKala Lii-500 στα $17.99 στις 11/11, από πωλητή που φαίνεται αξιόπιστος στο Aliexpress. Κυνηγάω αρκετό καιρό να βρω σε χαμηλή τιμή τον Lii-500, δεν νομίζω να έχει παίξει σε χαμηλότερη το πλήρες πακέτο με τον 12V/2A adapter (συνήθως 20-24$ τον βρίσκω όποτε τον ψάχνω).

Ζαχαρώνω κατά καιρούς και τον Opus BT C3100 V2.2, αλλά πέρα από το γεγονός ότι έβγαλε κάμποσες εκδόσεις για να βελτιώσει τα παιδικά του προβλήματα, συνεχίζει να παίζει σε ψηλότερες τιμές: στα $30 @Gearbest (με OPUSD) & λίγο πιο πάνω @Ali (ακόμη & στις 11/11).

Μια χαρά είναι ο LiitoKala Lii-500 στα 19,78 , έχει παίξει και πιο χαμηλά βέβαια αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων εκπτώσεων για όποιον προλάβει. Το καλό είναι ότι αν έχεις πόντους από προηγούμενη αγορά μπορείς να τον πάρεις ακόμα πιο φθηνά. Τον ίδιο τον έχει το Bangood στα 24,35

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Opus BT C3100 V2.2 που έχει στο GearBest 28.97 και χρησιμοποιώντας τον κωδικό OPUSD πάει στα 26,97

Σημερινές τιμές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγο διότι έρχονται προσφορές,

14 με 27 του μηνός Black Friday
21 με 30 του μηνός Cyber Monday Deals.

Καλησπέρα :) Υπάρχει κάποια (οικονομική) πρόταση για 14500;

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Πριν κάνα χρόνο είχα πάρει τις XTAR 14500 800mAh κάτω από 4$/τμχ απ' το GB. Τώρα δεν τις είδα στα γνωστά κινεζομάγαζα. Στο eBay βρίσκεις αλλά το μαγαζί της XTAR δεν τις στέλνει στην Ελλάδα. Αν τις πετύχεις πουθενά γνήσιες & σε καλή τιμή, χτύπα τις άφοβα.

Ακριβως το ιδιο . Ειχα μεινει τοσο ευχαριστημενος και δεν τις βρισκω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ακριβως το ιδιο . Ειχα μεινει τοσο ευχαριστημενος και δεν τις βρισκω...
Άμα τις θες πολύ, μπορεί να μου περισσεύει καμία.
Θες να δω;

Άμα τις θες πολύ, μπορεί να μου περισσεύει καμία.
Θες να δω;

Για τον archer 1a v3 ψαχνω , που δεν εχει low voltage protection αλλα μην σε αγχωνει , θα βρω καποια αλλη να αγορασω (θελω να πιστευω ) .
Ευχαριστω πολυ παντως!

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Τίποτα αδερφέ. Εδώ θα είμαστε, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, νέος στο άθλημα ψάχνω φορτιστή και μπαταρίες και θέλω να ρωτήσω:

1. Ανάμεσα στον ΧΤΑR VC4 και τον OPUS BT - C3100, ποιόν προτείνεται?
2. Θέλω μπαταρίες για χρήση κυρίως σε mouse, remote controls, game controls κλπ. Διάβασα ότι προτείνεται για τέτοιες χρήσεις πχ τις μπαταρίες από ΙΚΕΑ, τις λευκές LADDA. Αυτές και γενικότερα οι τύπου ΑΑΑ, ΑΑ είναι συνήθως 1.2V, θα παίζουν σε συσκευές που θέλουν 1.5V?
3. Αν πάρω τύπου πχ 14500 που είναι συνήθως 3.7V, θα υπάρχει πρόβλημα αν η συσκευή αναφέρει 1.5V?
Ευχαριστώ

ΜΕΓΑΛΟ..θα την καψεις..και δεν κερδιζεις τιποτα σε ενεργεια γιατι οι δυο τυποι εχουν την ιδια..και ουτε εχεις και αμαν τα φορτια.
παρε αυτο που σου ειπαν

Καλώς ήρθες φίλε!
1. Ο opus είναι πιο πλήρης φορτιστής, έχει περισσότερες λειτουργίες από τον xtar (φορτίζει, ξεφορτιζει, μετράει την εσωτερική αντίσταση, μετράει τη συνολική χωρητικότητα και μπορεί να "επαναφέρει" μπαταρίες NiMh οι οποίες παρουσιάζουν το φαινόμενο της μνήμης). Ο xtar όμως φορτίζει και μπαταρίες D (τις μεγάλες NiMh) και επίσης αν δεν κάνω λάθος έχει τη δυνατότητα να φορτισει μπαταρίες λιθίου που έχουν πέσει κατω από 2.5 volt.
2. Για χρήση σε κοντρολς και ποντίκια και γενικά για τέτοιες χρήσεις πάρε τις tronic του lidl (τις έχει σήμερα). Εγώ τις χρησιμοποιώ και σε πιο "απαιτητικές" συσκευές και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Εννοείται ότι παίζουν σε συσκευές που θέλουν 1.5 volt.
3. Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπαταρία 3.7 volt σε συσκευές που θέλουν 1.5volt για να δουλέψουν.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

@zananiro:
Αν θες μόνο μπαταρίες Ni ΑΑ-ΑΑΑ για τέτοιες απλές χρήσεις, μπορείς να βολευτείς μια χαρά με πιο απλό φορτιστή από Ελλάδα. Αφού λοιπόν σκέφτεσαι τις Ladda του IKEA από Ελλάδα (είναι καλή vfm επιλογή), σκέψου & τον αντίστοιχο φορτιστή για να μη μπερδευτείς μ' αγορά από κινεζομάγαζο (εδώ review του). Σαφώς πιο πλήρεις φορτιστές αυτοί που έγραψες, αλλά ακριβότεροι & πρέπει να τους περιμένεις κάνα μήνα. Αν πάρεις πάντως την απόφαση, δες & απλούστερο-οικονομικότερο φορτιστή Li & Ni (π.χ. Lii-100, Lii-202, Lii-500 - με 1/2/4 θέσεις αντίστοιχα & δυνατότητα χρήσης ως powerbank).

Για τη χρήση πάντως που λες ότι θα κάνεις στις μπαταρίες (mouse, remote controls κλπ που έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας), θα σου πρότεινα να σκεφτείς & τις καφέ μπαταρίες του ΙΚΕΑ, γιατί (πέρα από το ότι είναι οικονομικότερες κατά 2 ) έχουν μεν μικρότερη χωρητικότητα, αλλά το ΙΚΕΑ λέει ότι σηκώνουν περισσότερους κύκλους φόρτισης (1500) από τις λευκές (900).

Για τις Tronic του Lidl έχω διαβάσει καλές & κακές κριτικές, ανάλογα με το χρώμα τους. Αφού λοιπόν η εμπειρία που έχω από κάτι κόκκινες που είχα πάρει ήταν κακή, συμπεραίνω ότι οι πράσινες (που προωθεί σήμερα) είναι οι καλές. Αν δεν είχα μπόλικες Ladda Ni (άσπρες, καφέ & τις προηγούμενες ασημοπράσινες) να κάθονται, θα τις έπαιρνα χαλλλαρά στα 4 την 4άδα (ειδικά τις ΑΑ που είναι πολύ καλό vfm αν πλησιάζουν τις 2300mAh & τους 1000 κύκλους φόρτισης που γράφουν).

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Μια χαρά είναι ο LiitoKala Lii-500 στα 19,78 , έχει παίξει και πιο χαμηλά βέβαια αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων εκπτώσεων για όποιον προλάβει. Το καλό είναι ότι αν έχεις πόντους από προηγούμενη αγορά μπορείς να τον πάρεις ακόμα πιο φθηνά. Τον ίδιο τον έχει το Bangood στα 24,35

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Opus BT C3100 V2.2 που έχει στο GearBest 28.97 και χρησιμοποιώντας τον κωδικό OPUSD πάει στα 26,97

Σημερινές τιμές
Τον πέτυχα εδώ στα 15 δολαρια και τον πήρα https://www.aliexpress.com/item/Lii..._1&btsid=14e563ef-8af0-4ef0-bce0-37a9321fd626
Έχω τροφοδοτικό στο σπίτι οπότε νομίζω ότι τον πήρα σε καλή τιμή

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk