inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές
Μια χαρά είναι ο LiitoKala Lii-500 στα 19,78 , έχει παίξει και πιο χαμηλά βέβαια αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων εκπτώσεων για όποιον προλάβει. Το καλό είναι ότι αν έχεις πόντους από προηγούμενη αγορά μπορείς να τον πάρεις ακόμα πιο φθηνά. Τον ίδιο τον έχει το Bangood στα 24,35
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Opus BT C3100 V2.2 που έχει στο GearBest 28.97 και χρησιμοποιώντας τον κωδικό OPUSD πάει στα 26,97
Σημερινές τιμές
www.banggood.com/NITECORE-Digicharger-D4-LCD-Display-Universal-Smart-Charger-p-928155.html
Κουπόνι e83a3b, στα $24,60
Έχω πάρει αρκετά πράγματα από το Zapals, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα είναι γνήσιος, μπορεί όμως να καθυστερήσουν κάπως την αποστολή. Αν δεν βιάζεσαι, είναι ok.
Εναλλακτικά σου προτείνω τον LiitoKala Lii-500 στα $17.99 στις 11/11, από πωλητή που φαίνεται αξιόπιστος στο Aliexpress. Κυνηγάω αρκετό καιρό να βρω σε χαμηλή τιμή τον Lii-500, δεν νομίζω να έχει παίξει σε χαμηλότερη το πλήρες πακέτο με τον 12V/2A adapter (συνήθως 20-24$ τον βρίσκω όποτε τον ψάχνω).
Ζαχαρώνω κατά καιρούς και τον Opus BT C3100 V2.2, αλλά πέρα από το γεγονός ότι έβγαλε κάμποσες εκδόσεις για να βελτιώσει τα παιδικά του προβλήματα, συνεχίζει να παίζει σε ψηλότερες τιμές: στα $30 @Gearbest (με OPUSD) & λίγο πιο πάνω @Ali (ακόμη & στις 11/11).
Μια χαρά είναι ο LiitoKala Lii-500 στα 19,78 , έχει παίξει και πιο χαμηλά βέβαια αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλων εκπτώσεων για όποιον προλάβει. Το καλό είναι ότι αν έχεις πόντους από προηγούμενη αγορά μπορείς να τον πάρεις ακόμα πιο φθηνά. Τον ίδιο τον έχει το Bangood στα 24,35
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Opus BT C3100 V2.2 που έχει στο GearBest 28.97 και χρησιμοποιώντας τον κωδικό OPUSD πάει στα 26,97
Σημερινές τιμές