Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εφοσον δεν εχουμε ΙΚΕΑ εδω , αν παρω 1 τετραδα ΑΑ βγαινουν 10.50 , ιδια τιμη με τις απλες eneloop AA απο e-shop.gr .

Λετε να παρω τις ladda του ικεα?

κάποιος που εχει τον liitokala lii - 500 μπορεί να μου πει εάν υπάρχει τρόπος και ποιος είναι, βάζοντας μία μπαταρία να δω εκείνη την στιγμή πόσο ´´γεμάτη´´ ή ´´αδεια´´ είναι ?

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

"Μπακάλικος" τρόπος (και με πολύμετρο)
Την στιγμή που ξεκινάει η φόρτιση, σου δείχνει την τάση σε βολτ.
Κοντά στο 1,5 είναι φουλ φορτισμένη, κοντά στο 1,2 είναι σχεδόν αδεια - τα ενδιάμεσα υπολογίζονται (πχ 1,35 είναι περίπου στο 50%)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εφοσον δεν εχουμε ΙΚΕΑ εδω , αν παρω 1 τετραδα ΑΑ βγαινουν 10.50 , ιδια τιμη με τις απλες eneloop AA απο e-shop.gr .

Λετε να παρω τις ladda του ικεα?

δεν καταλάβα τι γινεται με τα μεταφορικα του ΙΚΕΑ. εγω θα ελεγα ναι για τις 2450. ριξε και μια ματια στο συγκριτικο του Δανου..

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

"Μπακάλικος" τρόπος (και με πολύμετρο)
Την στιγμή που ξεκινάει η φόρτιση, σου δείχνει την τάση σε βολτ.
Κοντά στο 1,5 είναι φουλ φορτισμένη, κοντά στο 1,2 είναι σχεδόν αδεια - τα ενδιάμεσα υπολογίζονται (πχ 1,35 είναι περίπου στο 50%)
ok,αλλά μέσω της συσκευής ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος

πως να σου το υπολογιζει αν δεν την αποφορτισει ή φορτισει πρωτα?
τοτε μπορεις να καταλαβεις βλεποντας το mAh που εβαλε/εβγαλε απο την μπαταρια

Παιδες μια βοηθεια, παω να παραγγειλω μπαταριες απο nkon και η μονη επιλογη αποστολης ειναι με DPD shipping (full tracking) και το κοστος ειναι ασυμφορο..
Υπαρχει αλλη επιλογη?

Μαλλον μας εχουν σχεδον ολοι στην μπουκα που λεμε..χαχα
Βαζωντας αλλη χωρα, ειχε περισσοτερες επιλογες πχ με 3 ευρω κτλ..
Παραγγειλα απο kaidomain..

και εγω απο kaidomain επειδη ηθελα λιγες.

λετε να παμε για ομαδικη?

Οποιος θελει , δοκιμαζει την τυχη του εδω : http://www.yoshop.com/category/batteries-c_716/ .

Και λεω δοκιμαζει την τυχη του γιατι σε αλλα ατομα εστειλαν την παραγγελια , ενω αλλοι πηραν mail οτι δεν υπαρχει τροπος αποστολης .
Εγω παρελαβα κανονικα , και μαλιστα αρκετες μπαταριες ...

Μιας και μπήκα στο τρυπάκι του φακού και περιμένω τον UT02 που παρήγγειλα με την έκπτωση, θέλω να ρωτήσω πως μπορούν να χρησιμοποιούν οι φακοί αυτοί και τους δύο τύπους μπαταριών (18650-26650) με τη διαφορά που έχουν στη διάμετρο;

Υπάρχει κάποιο link;
Δεν θυμάμαι πού το είχε γράψει.

Μιας και μπήκα στο τρυπάκι του φακού και περιμένω τον UT02 που παρήγγειλα με την έκπτωση, θέλω να ρωτήσω πως μπορούν να χρησιμοποιούν οι φακοί αυτοί και τους δύο τύπους μπαταριών (18650-26650) με τη διαφορά που έχουν στη διάμετρο;
Η 18650 μπαίνει σε adaptor διαμέτρου. Συνήθως τον στέλνουν μέσα στο φακό.

Ευχαριστώ, Βαγγέλη, για την ενημέρωση.
Ελπίζω να έχει τον αντάπτορα ο φακός, αλλιώς τον αγοράζουμε;

@makfil ναι , εχει ανταπτορα μεσα για να δεχεται ο φακος 18650.

@enterhere Σακη η μπαταρια για εμενα ειναι κορυφη ! Ειναι αντίστοιχη της VTC5A / VTC5 σε εσωτερικη αντισταση (πολυ μικρη δηλαδη , super για fet drivers) και η χωρητικοτητα ειναι πανω απο 5000mAh (5000-5500). Το μονο πραγμα που πρεπει να προσεξεις ειναι η διαμετρος της μπαταριας που ειναι λιγο μεγαλυτερη απο τις αλλες 26650 . Στον UT02 δεν εχει τετοιο θεμα και την προτεινω με κλειστα ματια .

και για οσους δενε χουν ανταπτορα, ή τον αγοραζεις απο τα κινεζικα, ή φτιαχνεις μονος σου απο σωληνα PVC