Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Οι Ultrafire 3000 ειναι από τις χειρότερες και πιο αναξιόπιστες μπαταριες... δυστυχώς

Εχει ειπωθεί αρκετες φορές σε προηγούμενα posts, σ' αυτό το thread

Καλοί (οικονομικοί) φορτιστες για 18650 και παραπλήσιες:
Ultrafire WF139
XTAR WP2 II

Τιμιες (για τα χρήματα τους) 18650
XTAR
Trustfire 2400 (flame)

Oi "καλές" protected χρησιμοποιούν στοιχεία Panasonic & Sanyo, οπότε και οι σκέτες (αυθεντικές) τετοιες, ειναι άριστη λύση

Δοκιμασμένα Μαγαζια στην Κινα (με σειρά αξιοπιστίας)
Hkequipment (εχει και στο ebay)
Manafont
DealExtreme
DinoDirect

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

μαπα το καρπουζι στεργιο (για τις πρωτες) τις εχουν στειλει ετσι?
τις δευτερες δεν ξερουμε ποσο καλες μπορει ειναι αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ασχημες
για τις τριτες δεν ξερω, αλλα σε αυτη την τιμη παρε AW που ειναι εγγυηση και τελειωνε...

στεργιο αν μιλουσες μια μερα πριν, πριν ερθω θεσσαλονικη, θα επαιρνα μαζι μου ενα φορτιστη και 2 μπαταριες που εχω για δωσιμο, καθως και Energizer 123 που αγοραστηκαν φθηνες...

δεν μου λες καμμια παλια μπαταρια λαπτοπ εχεις για καννιβαλισμο?

Last edited:
Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

μαπα το καρπουζι στεργιο (για τις πρωτες) τις εχουν στειλει ετσι?
τις δευτερες δεν ξερουμε ποσο καλες μπορει ειναι αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ασχημες
για τις τριτες δεν ξερω, αλλα σε αυτη την τιμη παρε AW που ειναι εγγυηση και τελειωνε...

στεργιο αν μιλουσες μια μερα πριν, πριν ερθω θεσσαλονικη, θα επαιρνα μαζι μου ενα φορτιστη και 2 μπαταριες που εχω για δωσιμο, καθως και Energizer 123 που αγοραστηκαν φθηνες...

δεν μου λες καμμια παλια μπαταρια λαπτοπ εχεις για καννιβαλισμο?

Τις έχουνε στείλει αλλά μου κόστισαν μαζί με το φορτιστή 8,5 ευρώ περίπου. Ο φορτιστής δε θα κάνει δουλειά λέτε?

Τι μπαταρίες-φορτιστή έχεις για δώσιμο?

ΑW? λινκ πληζ!

μπαταρία λαπιτοπιου δεν έχω δυστυχώς!

Οι Ultrafire 3000 ειναι από τις χειρότερες και πιο αναξιόπιστες μπαταριες... δυστυχώς

Ultrafire WF139
XTAR WP2 II

XTAR
Trustfire 2400 (flame)

Oi "καλές" protected χρησιμοποιούν στοιχεία Panasonic & Sanyo, οπότε και οι σκέτες (αυθεντικές) τετοιες, ειναι άριστη λύση

Manafont
DealExtreme
DinoDirect

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ο φορτιστης ειναι ενας Ultrafire WF139 αγορασμενος απο τον AW. οποτε ειναι αυθεντικος που τερματιζιε κανονικα.
Ειναι σε καλη κατασταση αλλα θα περισσευιε γιαιτ θα αγορασω τον νεο xtar με την γρηγορη φορτιση οταν βγει

οι μπαταριες ειναι οι Solarfoce ασπρες-μπλε..χωρητικοτητα εχουν μονο 2200+ αλλα εχουν μικρη εσωτερικη αντισταση οποτε θα πηγαινουν καλα στα φορτια...ειναι φορτισμενες μια φορα και αμεταχιριστες..οποτε δεν θα εχουν παισει ουτε το μεγιστο της δυναμης τους

λεωω γιασ μαπταρια λαπτοπ γιατι ειανι η πιο φθηνη μεθοδος για καλουτσικες μπαταριες αλλα χωρις προστασια (αν ξερεις να τις χρησιμοποιεις)

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ultrafire WF139
XTAR WP2 II

XTAR
Trustfire 2400 (flame)

Manafont
DealExtreme
DinoDirect

Ευχαριστώ, οι τιμές των φορτιστών γιατί έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στο ebay;

Δείτε, ο Ultrafire WF139 για αγορές από Ευρώπη παίζει από 10 μέχρι 35

http://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=Ultrafire WF-139 Charger&rt=nc&LH_PrefLoc=3&_dmpt=UK_ConsumerElectronics_Batteries_SM&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

και ο XTAR WP2 II για αγορές από Ευρώπη παίζει από 14 μέχρι 74

http://www.ebay.ie/sch/i.html?rt=nc...eries_SM&_fln=1&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m283

Για τις μπαταρίες δεν έψαξα ακόμη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Τις έχουνε στείλει αλλά μου κόστισαν μαζί με το φορτιστή 8,5 ευρώ περίπου. Ο φορτιστής δε θα κάνει δουλειά λέτε?

στεργιο εχω εμπειρια απο 3 κομματια τετοιου φορτιστη..ειναι γνωστος στην πιατσα σαν Dx6105..οι δικοι μου ηταν με το λογοτυπο της Solarforce. Εχει δυο ξεχωριστα καναλια φορτισης (ενα φωτακι για το καθενα) και απο τα 6 συνολικα τα 3 υπερφρτιζαν τις μπαταριες. Αυτο δεν ειναι καλο για την ζωη τους

επισης ο τυπος αυτος δεν τερματιζει την φορτιση πραγματικα (οπως και πολλοι αλλοι κινεζικοι) Οταν αναψει πρασινο ο φορτιστης συνεχιζει να δινει ενα πολυ μικρο ρευμα συντηρησης/
Το θεμα δεν ειανι μεγαλο οταν εισαι γνωστης. Αφου ετσι και αλλιως θα πρεπει να τον παρακολουθεις (οπως Καθε αλλον φορτιστη οποιασδηποτε συσκευης) απλα τον βγαζεις απο την μπριζα.

το πρωτο θεμα το ελεγχεις με το πολυμετρο..μολις αναψει πρασινο βγαζεις την μπαταρια και την μετρας μετα απο λιγο....αν ειναι πανω απο 4,20 βολτ υπερφορτιζει....μολις τον παρεις κανε την δοκιμη και ετσι θα ξερεις να αξιζει...

οχι...αλλα επειδη μπορει να εχουν μεσα παπαδες (αλλοι εχουν βρει μεταχειρισμενες απο λαπτοπ, αλλοι μικροτερα μεγεθη με ανταπτορα) μπορει να γονατιοζυν στο φουλ και πραγματικη χωρητικοτητα μπορει να εχεις ακομα και την μιση... και σιγουρα η πραγματικη ζωη τους θα ειναι ελαχιστη. αν θες κρατα τις για ωρα αναγκης και δουλευε μεσα ενα καλο ζευγαρι

Παιδια για να μην ψαχνω ολο το νημα

1)Τα 800mA και 2000mA εδω

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.NLP0101

και

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.NLP0001

ειναι αρκετα για νορμαλ χρηση,φωτογραφικες κτλ (και ισως καποια στιγμη σε φακο λεω ισως) και πως κρινετε τις τιμες ?
2)Απο που προτεινετε να παρω (οσο πιο οικονομικα γινεται!) τον la crosse?
Ευχαριστω

πριν λιγες μερες καποιος αγορασε απο ολλανδια...γυρνα 2-3 σελιδες πισω

Παιδια για να μην ψαχνω ολο το νημα

1)Τα 800mA και 2000mA εδω

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.NLP0101

και

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.NLP0001

ειναι αρκετα για νορμαλ χρηση,φωτογραφικες κτλ (και ισως καποια στιγμη σε φακο λεω ισως) και πως κρινετε τις τιμες ?
2)Απο που προτεινετε να παρω (οσο πιο οικονομικα γινεται!) τον la crosse?
Ευχαριστω

Δες και εδώ, http://search.eim.ebay.gr/?kw=kq+Sanyo+Eneloop&ect=&elc=77&eb=Αναζήτηση

Βγαλε και καμμια φωτο το led του φακου μπας και ειναι στραβοκολλημενο σαν το δικο μου του Fenix :)

Γεια σας και από εμένα καθώς καινούριος.
Μου κολλήσατε το μικρόβιο και τώρα ψάχνομαι για φακούς,φορτιστές,μπαταρίες..........
Κανένα νέο για τον Intellicharge i4 ξέρουμε;
Γιατί ήμουνα έτοιμος να τον πάρω αλλά διάβασα πριν
μερικά πόστ ότι δεν είναι και πολύ καλός.

Last edited: