Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ερωτηση ,εχω παραγγελει :
TrustFire All-in-One Charger (for 10430/10440/14500/16340 /17670/18650/CR123A)
TrustFire Protected 14500 3.7V 900mAh Rechargeable Lithium Batteries (2-Pack)
TrustFire Protected 18650 3.7V "3000mAh" Rechargeable Li-ion Batteries (Pair)

ποση ωρα θα πρεπει να της αφησω την πρωτη φορα να φορτηζουν? και για να της ξαναγεμιζω ειναι καλητερα να αδειασουν εντελος η οχι?

Καλυτερα θα ηταν να διαβασεις τις οδηγιες του φορτιστη μιας και εχεις παρει την ιδια μαρκα μπαταριες, για σιγουρια.

Παντως τα σχολια στο DX φαινονται να ειναι πολυ θετικα για τις συγκεκριμενες μπαταριες.

Re: Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Οχι, απο USA προς το εξωτερικό τους με USPS θα απαγορευτεί...~!
Ας είναι καλά οι Κινέζοι προμηθευτές μας!

οσοι θελετε να παρετε τιποτα CR123 L91 L92 κτλ βιαστειτε...αυτη τη στιγμη μονο το Lighthound στελνει και περιμενω αποαντηση απο το Batteryjunction.
Και με το πως πεφτει το ευρω, βιαστειτε διπλα1

λες και δεν μπρουν να τις στειλουν και να τους πουνε πως ειναι αλκαλικες.ελπιζω να ειπες τουbatteryjunction να μειωσει τα μεταφoρικα ποu μου θελει 12-14$ για μια μπαταρια.

Οι trustfire 18650 στα 3000mAh που αναφέρθηκαν πιο πριν τι λένε; Τις έχει μετρήσει κάποιος; Αν έχουν πραγματική χωρητικότητα πάνω απο 2400mAh φαίνονται τίμιες. Πάντως μετά το ατύχημα με την βραχυκυκλωμένη ultrafire που είχα πριν 15 μέρες χρειάζομαι να εφοδιαστώ με μερικές καινούργιες. Τις βρήκα και εδώ στα 10 ευρώ, είναι και ελληνικό το μαγαζί οπότε αν αξίζουν λέω να τσιμπήσω 1-2 ζευγάρια...

τετοιου ειδους μπαταριες ειναι οκ να της αφησεις μεσα στο φαναρι αν δεν το χρησιμοποιας για 4-5 μηνες η ειναι επικυνδινο?

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

τετοιου ειδους μπαταριες ειναι οκ να της αφησεις μεσα στο φαναρι αν δεν το χρησιμοποιας για 4-5 μηνες η ειναι επικυνδινο?

δεν εχουν προβλημα, αρκει να εχουν εστω 30-40% φορτιο (3,8V). και παραπανω φυσικα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Panasonic NCR 18650 3400mAh - σιγα-σιγα ανεβαινει ..... :)

http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1624

Cut off at 2.75V, full charge 4.35V
Σα να μου φαίνεται ότι οι φορτιστες των 4.2 v δεν θα δινουν σε αυτές 3400ΜΑΗ η κάνω λάθος;

ακριβως..θελεις Hobby charger.....υπαρχουν και αλλες παρομοιες της LG Sanyo και Samsung...

επειδη χρειζομαι 16650 φροντισα να μου δωσει ο Teo εναν ελλατωματικο φορτιστη που δεν σταματαει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Cut off at 2.75V, full charge 4.35V
Σα να μου φαίνεται ότι οι φορτιστες των 4.2 v δεν θα δινουν σε αυτές 3400ΜΑΗ η κάνω λάθος;

οχι, δεν κανεις λαθος. θελει καποιο μαπα-φορτιστη που δεν σταματαει την φορτιση στα 4,2 βολτ :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

οχι, δεν κανεις λαθος. θελει καποιο μαπα-φορτιστη που δεν σταματαει την φορτιση στα 4,2 βολτ :)

Καλά από μάπες φορτιστες τιποτα αλλο.Εχω 2 3 που τους μέτρησα από 4.35-4.40 V οπότε μου φαίνεται ηρθε η ώρανα τους χρησιμοποιήσω με κανένα ζευγάρι από δαύτες.

NCR18650A protected (Green) 3100mah

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?339096-Test-Review-of-NCR18650A-protected-(Green)
http://dx.com/p/genuine-panasonic-1...ttery-with-protection-board-green-pair-121444

η πρωτη αληθινη 3100 που βρισκω τοσο φτηνη με μεταφορικα.[/QUOTE

Βρες την συγκεκριμένη μπαταρια χωρις προστασια και πάρτην όπως την έβγαλε το εργοστάσιο στην Ιαπωνία .Τις προστασίες τις βάζουν οι Κινεζοι είχα προβλήματα.Πουλιέται και στο ebay ποιο φτηνά.Γνώμη μου πάντα.

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Βρες την συγκεκριμένη μπαταρια χωρις προστασια και πάρτην όπως την έβγαλε το εργοστάσιο στην Ιαπωνία .Τις προστασίες τις βάζουν οι Κινεζοι είχα προβλήματα.Πουλιέται και στο ebay ποιο φτηνά.Γνώμη μου πάντα.

Εδώ συμφωνώ και γώ
Πήρα μια 3άδα non-protected από εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Τις χρησιμοποιώ κυρίως στον ZL SC600 που μένει αναμμένος κάθε βράδυ (για "προσανατολισμό" στο σπίτι) και κρατάει ΑΠΕΙΡΑ

με οσα εχω διαβασει για τετοιου ειδους μπαταριες φοβηθηκα λιγο και ειπα να προτιμισω protected.παντως τεραστια η διαφορα στην τιμη.