Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

αν δεν παρακολουθησατε το θεμα...εδω και 3 βδομαδες υπαρχει προβλημα με τις αποστολες μπαταριων Λιθιου απο τις χωρες της Ανατολης...
εδω και μερες δεν περνα ΤΙΠΟΤΑ και οι παραγγελιες ειτε καθυστερουν (αν δενε χουν μπααταριες) ειτε στελνονται χωρις αυτες.
Τα δεμματα σκαναρονται ενα-ενα

Αγνωστο πως θα παρακαμφθει η απαγορευση, ΑΝ παρακαμφθει

Last edited:

ενα δεματακι μου εχει κολλησει στο αεροδρομιο στην Κινα. Ειναι μια spare μπαταρια λιθιου για ενα κινητο.
Μου εστειλε μηνυμα το ebay oτι το συγκεκριμενο προιον εχει αποσυρθει/το εχει αποσυρει ο πωλητης και να τους ενημερωσω αν αργησει πανω απο 10 μερες απο την αναγραφομενη προβλεψηαφιξης -τελος Οκτωβρη δηλαδη.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι εσκασε μια μπαταρια απο την κινα σε αεροσκαφος εντος Βρετανιας και εχει γινει ζητημα.
ψαχνουν ολες τις μπαταριες και εχουν παει πισω ολες οι αποστολες.

Ωραίααα....
Και τι κάνουμε τώρα από μπαταρίες ?? μιλάω για 18650 ιδίως... η Nkon δεν βλέπω να έχει ποικιλία...
Έχετε ακούσει αν η απαγόρευση θα είναι μόνιμη ? Μήπως στο άμεσο μέλλον θα ισχύσει παγκόσμια η απαγόρευση αποστολής μπαταριών από χώρα σε χώρα όπως ισχύει ήδη εδώ και χρόνια σε usa ?

Και η FENIX μπαίνει στους "πολλαπλους" φορτιστες...
ARE-C2 (Li-Ion, NiMH, NiCD)
Output: 4.2V / 1.5V 1000mA×4 / 500mA×4

1010201364514PM80904.gif

Last edited:

Ενας νέος φορτιστής για μπαταριες ΑΑΑ, ΑΑ, C & D (με adaptor)
Opus BT-C2000
Φαινεται αξιοπρεπέστατος και στην αγγελία πώλησης στο ebay έχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την φόρτιση μπαταριών και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ Πίνακες από test charge για πολλές ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!!!

για δειτε και αυτη την εναλλακτικη για μπαταριες 18650...
αποστολη απο ΙΝΔΙΑ!

http://stores.ebay.com/24x7-DIY/Bat...34978010&_sid=996616520&_trksid=p4634.c0.m322

με περιπου 2 δολλαρια διαφορα απο το fasttech

Α, μπράβο... έψαχνα και εγώ χθες για 18650 και είδα αρκετούς πωλητές από Ινδία και μου έκανε εντύπωση. Και ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλό feedback...

Λες?
Εγω έχω ανοίξει dispute στο fast tech.

Ιδού η απάντηση του fasttech...

Sorry, looks that you opened a paypal dispute, right?
We cannot arrange the refund unless you close the dispute, thanks....

ήδη έχω κάνει escalate....
πάω να τους κοινοποιήσω και την απάντηση

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλημέρα ...

Ψάχνω για μπαταρίες Αλκαλικές ΑΑ & ΑΑΑ σε PACK ή σε ποσότητες 24 ή 48 τμχ σε καλή τιμή και με καλή απόδοση κάτι σαν : http://www.batteries.gr/product.asp?catid=1243.
Μεχρι το καλοκαίρι έβρισκα αντίστοιχες προσφορές στο Amazon σε Philips 32 τμχ κοντά στα 10Ε αλλά πλέον τα μεταφορικά είναι περισσότερα από την αξία των μπαταριών οπότε ψάχνω κάποιο εναλλακτικό...

Τέλος επειδή σκέφτομαι να πάρω και έναν φακό που παίρνει μπαταρία 18650 διάβασα τα παραπάνω και είδα ότι μάλλον το Fast tech όπου προτείνατε υπάρχει πλέον πρόβλημα λόγο των γνωστών προβλημάτων με τα τελωνεία, από που πλέον μπορούμε να προμηθευτούμε σε καλή τιμή και χωρίς πρόβλημα ?
Σκέφτομαι για την Panasonic 3.7V 3400mΑ που είδα παραπάνω...

Και δεν πας σε τζάμπο και ικεα για ΑΑ & ΑΑΑ να τις πάρεις με το τσουβάλι;
Έχουν κάτι πάμφθηνες.

Καλές τιμές για μεγάλες ποσότητες έχει και το nkon.nl με λίγα μεταφορικα.