Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

μεχρι στιγμης ενημερωση απο το fatstech

http://www.fasttech.com/forums/stickies/t/1069195/important-shipping-information

China Post - 10/28 now available as a shipping option during checkout
Tracking Delay - about 3 to 5 days
"Normal" cylindrical batteries - officially banned
Built in batteries - officially banned
e-liquids - likely banned

Swiss Post - 10/28 now available as a shipping option during checkout
"Normal" cylindrical batteries - unknown/experimental (officially NO)
Built in batteries - officially OK
e-liquids - OK

Hong Kong Post
Delay - about 1 week for orders shipped within past 2 weeks. Longer for older orders
"Normal" cylindrical batteries - officially banned, but few returned packages lately
Built in batteries - officially banned, but few returned packages lately
e-liquids - unknown and not many returns

Singapore Post - on trial run - full return expected soon
"Normal" cylindrical batteries - officially banned
Built in batteries - "Officially OK" (pending confirmation from trial run)
e-liquids - "Officially OK" (pending confirmation from trial run)

EMS/Speedpost
Delay - no abnormal delay, only the standard 1-2 days for the website to update
"Normal" cylindrical batteries - officially banned, but few returned packages lately
Built in batteries - officially banned, but few returned packages lately
e-liquids - unknown but hardly any returns

USPS
Delay - A few days, no online tracking info until inspection scan.
"Normal" cylindrical batteries - officially banned, but few returned packages
Built in batteries - officially banned, but few returned packages
e-liquids - unknown but hardly any returns

DHL
Delay - no abnormal delay, only the standard 1-2 days for the website to update
"Normal" cylindrical battery - banned from using regular services, must use special "dangerous goods" service. Custom quotation required per order as price depends on what product (product must be major brand named), quantity, packaging, and destination -- VERY expensive and complicated. Not viable for most customers.
Built in battery - OK, ships normally
--------------------------------------------------------------------------------

τους ρωτησα μολις τωρα να μπορουν να στειλουν μπαατριες μεσα σε συσκευες σαν αυτες
http://www.fasttech.com/products/0/10002230/1279500-2s1p-2-18650-7-4v-holder-case-battery-li-ion-pcm

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Την προσεχή Πέμπτη 7/11, στα LIDL, οι "καλές" μπαταριες Tronic ECO (Low Self Discharge), σε εξαιρετική τιμή!
90869_95_f.jpg

Ωραία !! Θα πάρω μερικές ΑΑΑ να τις δοκιμάσω και που μου χρειάζονται και άμεσα.... Και το σκέφτομαι και για τον φορτιστή της Tronic που έχει και λειτουργία αποφόρτισης...

για δειτε και αυτη την εναλλακτικη για μπαταριες 18650...
αποστολη απο ΙΝΔΙΑ!

http://stores.ebay.com/24x7-DIY/Bat...34978010&_sid=996616520&_trksid=p4634.c0.m322

με περιπου 2 δολλαρια διαφορα απο το fasttech

μπαλακια.....
πηρα απαντηση οτι και αυτοι εχουν προβληματα με τις αποστολες
(ισως ο τυπος τελικα να στελνει απο την Κινα)

Ποτε παραγγειλες? Εμένα το uptade απο ebay γράφει ότι τις έχει στειλει

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

γεια σας εχω ενα φακο τον οποιο χρησιμοποιω παρα πολυ λογο δουλειας,χρειαζομαι μπαταριες επαναφορτιζομενες τυπου cr123 κ εχω σκοπο να αγορασω κ εναν nitecore i2 φορτιστη γιατι ο φορτιστης που εχω ειναι αμφιβολου ποιοτητας(εχω 2 επαναφορτιζομενες κ τελευταια οταν τον βαζω να τις φορτισει ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες,δεν σταματαει την φορτιση οπως παλια κ εκτος αυτου οι μπαταριες επαψαν να κανουν τον φακο να φεγκει δυνατα.παλια εφεγγε δυνατα κ οταν ξεφορτιζε εκλεινε αποτομα,ενω τωρα δεν κλεινει ποτεαπλα γινεται ολο κ πιο αχνο το φως). Στο δια ταυτα λοιπον,ποιες μπαταριες προτεινεται?

aw κόκκινες είναι για μένα ότι καλύτερο

δεύτερη επιλογή τις efest

έχω link με ελληνικά κατάστημα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα να τα βάλω.αλλιώς στα στέλνω με πμ

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

γεια σας εχω ενα φακο τον οποιο χρησιμοποιω παρα πολυ λογο δουλειας,χρειαζομαι μπαταριες επαναφορτιζομενες τυπου cr123 κ εχω σκοπο να αγορασω κ εναν nitecore i2 φορτιστη γιατι ο φορτιστης που εχω ειναι αμφιβολου ποιοτητας(εχω 2 επαναφορτιζομενες κ τελευταια οταν τον βαζω να τις φορτισει ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες,δεν σταματαει την φορτιση οπως παλια κ εκτος αυτου οι μπαταριες επαψαν να κανουν τον φακο να φεγκει δυνατα.παλια εφεγγε δυνατα κ οταν ξεφορτιζε εκλεινε αποτομα,ενω τωρα δεν κλεινει ποτεαπλα γινεται ολο κ πιο αχνο το φως). Στο δια ταυτα λοιπον,ποιες μπαταριες προτεινεται?

οι προφανως φθηνες μπαταριες σου γερασαν και ανεβασαν εσωτερικη αντισταση. Ο φορτιστης προσπαθει αλλα αντι να αποθηκευεται η ενεργεια αυτη γινεται θερμοτητα. Και στην χρηση ειναι τοσο λιγη η ενεργεια που δεν προλαβαινει να κοψει η πλακετα προστασιας
Πετα τις ΤΩΡΑ, ειναι στα ορια ασφαλειας...

Απ[ο την αλλη δεν μας λες τι φακος ειναι...μπορει να παιρνει και αλλες μπαατριες (πχ 18650)

ΥΣ ΔηΚατα τα φαινομενα ο φορτιστςη ειναι καλα. Ποιος ειναι?

Last edited:

Swiss Post - 10/28 now available as a shipping option during checkout
"Normal" cylindrical batteries - unknown/experimental (officially NO)
Built in batteries - officially OK
e-liquids - OK

τους ρωτησα μολις τωρα να μπορουν να στειλουν μπαατριες μεσα σε συσκευες σαν αυτες
http://www.fasttech.com/products/0/10002230/1279500-2s1p-2-18650-7-4v-holder-case-battery-li-ion-pcm

απαντηση
If you place order with these, we will have your package shipped with the batteries inserted into device. But please creat a ticket to remind us when you place order. Thank you! Please let us know if there is anything else we can help with. Thank you!

Μετά από 2.5 μήνες παραγγελία στο fasttech για lion και μεγάλη καθυστέρηση άνοιξα dispute όπως είπα πιό πάνω.
Αρχικά μου απάντησαν ότι πρέπει να τσεκάρω στο ταχυδρομείο και τους είπα ΟΚ.
Μετά από λίγες μέρες αντελήφθηκαν ότι άνοιξα dispute στο paypal και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν refund εφ όσον έχω ανοίξει dispute.
Στο μεταξύ εγώ έκανα escalate και τους εξήγησα ότι μέχρι την ημερομηνία που όρισε το paypal (2/11) θα μείνει η υπόθεση ανοιχτή μέχρι να κάνουν refund αν θέλουν διότι είναι η μόνη μου εξασφάλιση. Αυτοί προφανώς θέλανε να κλείσω το dispute και μετά να κάνουν refund αλλά στο μεταξύ θα έληγε η προθεσμία εμπλοκής του paypal.
Τους τα εξήγησα αυτά και μου είπαν ΟΚ περίμενε μέχρι τις 2/11 μήπως ....έρθει το πακέτο !
Εννοείται ότι στο μεταξύ δεν έχουν κάνει καμμιά νύξη ότι η καθυστέρηση τους είναι γνωστή επειδή πρόκειται για μπαταρίες, αλλά ρωτούσαν αν θέλω refund or resend....
Όπως είναι αντιληπτό σήμερα είναι 4/11 και το paypal είπε ότι θα μου κάνει εκείνο refund.
Μεταξύ μας δεν ήταν μεγάλο ποσό, 5.30 ευρώ ήταν, αλλά το fasttech κολοσσός είναι. Γιά σκεφτείτε 5.30Χ...πόσα?

Ενα ειναι το σιγουρο, οτι με το fasttech ΔΕΝ θα χασεις τα λεφτα σου.
Περα τουτου, ολες οι παραγγελιες απο αυτη την εταιρεια εχουν tracking, oποτε δεν θα εχεις προβλημα, ουτως η αλλως, να δικαιωθεις.

Το θεμα ειναι η ταλαιπωρια που εχει αρχισει απο τον Αυγουστο και δεν λεει να τελειωσει, σε πολλες παραγγελιες απο Κινα.

Εχει γινει ένας χαμός απο χαμένα δεματα ή καθυστερημένα απο fasttech. Στο BLF γίνεται πανικός με τα dispute εναντιον του.
Προφανώς θα θελουν να κλεινουν τα dispute και μετα να κάνουν Refund γιατι στο τέλος θα φάνε κανένα ban απο το paypal αν και δύσκολο αυτο

πάντως το refund έγινε κανονικά μόνο μέσω dispute.

"Χαμενα" δεματα δεν υπαρχουν στην fasttech. Oλα εχουν tracking number. Aν οντως χαθουν, αποζημιωνονται απο το ταχυδρομειο τους.

Μα εδω μιλάμε οτι σκαλωσαν στο δικό τους ταχυδρομείο το ξέρει ολος ο πλανήτης και μου λένε πάνε στο ταχυδρομείο σου να το ψάξεις

Θα εχουν καποιο λογο.
Εδω τσεκαρω δεματα που μου ερχονται απο Αμερικη και το ενω το tracking μου λεει 'Los Angeles', το πακετακι ειναι ηδη στη πορτα μου!!

Ευτυχώς ότι μου μένει να παραλάβω από e-bay είναι κάτι καβάτζες κονέκτορες που τους ήθελα να υπάρχουν χωρίς να μου χρειάζονται άμεσα. Πρόλαβα και πήρα τα σημαντικά ακριβώς στην έναρξη των προβλημάτων, φιού...

Μαλλον δεν το εθεσα σωστά. Ηθελα να πώ εχω έχουν tracking number αυτά ξαναγυρίζουν πίσω στον αποστολέα λόγο απαγορευμένων προϊόντων.
Απο εκει και υστερα αγνοείται η τυχη τους. Ευτυχώς με το Paypal κανεις δε χάνει τα λεφτά του.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι αφού δεν επιτρέπεται να ταχυδρομούν μπαταρίες γιατί συνεχίζουν και τις πουλάνε? όχι μόνο το fattech αλλά και όλοι οι υπόλοιποι

Μιας και θα περάσω από τα lidl αξίζει να πάρω τις tronic ; (για κάτι φακουδάκια 3χΑΑΑ, τηλεχειριστήρια κτλ). Οι απόψεις απ´οσους τις έχουν δοκιμάσει είναι υπέρ, κατά ή διίστανται;

μολις τελειωσω τον καφε παω και εγω να παρω...Δεν ειναι τιποτα το εκπληκτικο -χανουν περισσοτερο απο τις Ενελουπ- αλλα απο την στιγμη που ειναι χαμηλης αποφορτισης ειναι πολυ καλυτερες απο ΟΛΕΣ τις κλασσικες. Ασε που στην τιμη αυτη....

Την δευτερη γενια (μαυρες) τις εχω για τα φωτογραφικο φλας. Οχι για επαγγελματικη χρηση, αλλα δεν σε αφηνουν "αδειο" μετα απο καιρο