Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Γενικη εντυπωση για αυτες ,ειναι για ενα φιλο
?http://www.ebay.com/itm/4pcsX-NCR18...US_Rechargeable_Batteries&hash=item1c3cfd0614

Οι μπαταρίες είναι καλές/γνωστές, ο πωλήτής όμως δε λέει...
Υπάρχουν σε ΠΟΛΛΑ καταστήματα
Για μένα, είναι υπερτιμημένες, θα προτεινα σε 3100mAh...

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Γενικη εντυπωση για αυτες ,ειναι για ενα φιλο
?http://www.ebay.com/itm/4pcsX-NCR18...US_Rechargeable_Batteries&hash=item1c3cfd0614

Όπως στα λέει ο asot... πωλητής με πολύ μικρό feedback ...

Καλύτερα αγόρασε τες απο εδώ http://wallbuys.com/Product/3-7V-3400mAh-NCR18650B-Protected-Rechargeable-Lithium-Battery-Panasonic-Battery-Cell2-pack-8972

μια χαρα ειναι...φορτιζει και τις μπαταριες ανεξαρτητα.
εχει χρονοματρη αλλα αυτος ειναι για περιπτωση που η ανιχνευη της φορτισης αστοχησει

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

α τωρα καταλαβα ο χρονοδιακοπτης ειναι εξτρα προστασια δλδ.
ωραια κανω παραγγελια γιατι ο φιλος θελει κατι απλο.
οι μπαταριες που εχει επανω δεν ξερω εαν ειναι κανονικες(2000) η εχει AA 1000 ρες ,θα τις παρω και θα δω.

Last edited:

Έχω σε μια γωνιά του σπιτιού έναν Maxlite X-Tactical XR-E (Q4). Τον έχω ένα χρόνο τώρα, δεν τον χρησιμοποιώ παρά μόνο κάθε 7-10 μέρες τον ελέγχω αν δουλεύει. Τον έχω με 2 RCR-123 3.0V της Soshine. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα αλλά χθες που τον έλεγξα δεν άναβε. Του αλλάζω μπαταρίες με 2 CR 123 και δούλεψε κανονικά. Οπότε έβαλα τις Soshine να φορτιστούν αν και μου φάνηκε παράξενο που ήθελαν (νόμιζα) φόρτισμα. Όταν ο i4 μου τις έδειξε γεμάτες τις ξαναέβαλα στον φακό και οκ. Σήμερα όμως πάλι δεν δούλευε !! Μετράω τις μπαταρίες με το πολύμετρο, η μια οκ (3,43V) αλλά η άλλη... 0,10V !! Δηλαδή dead !!

WTF ?? Έτσι ψόφησε στα καλά καθούμενα ?? Υπάρχει περίπτωση να έχει διαρροή το κύκλωμα του φακού, έστω και κλειστός, και να "έφαγε" την μπαταρία ?

(η αλήθεια είναι ότι όταν ήταν η ψόφια στον i4 κάποια στιγμή αναβόσβηναν και τα 3 ledάκια ταυτόχρονα , οπότε την έβγαλα και την ξανάβαλα και μετά έδειξε κανονικά φορτισμένη. Έπρεπε τότε να το καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...)

Last edited:

θα με κουφανεις......

τριβολτες επαανφορτιζομενες στον Ι4? δεν τις δεχεται. για αυτο πηρες αλλα αντι αλλων. μονο με τον μανισιο φορτιστη, το εχουεμ ξαναπει αυτο
Και αυτη με τα 0 βολτ σε αφησε χρονους

θα με κουφανεις......

τριβολτες επαανφορτιζομενες στον Ι4? δεν τις δεχεται. για αυτο πηρες αλλα αντι αλλων. μονο με τον μανισιο φορτιστη, το εχουεμ ξαναπει αυτο
Και αυτη με τα 0 βολτ σε αφησε χρονους

Τώρα με κούφανες εσύ !! Είσαι σίγουρος γι' αυτό ? Γιατί τις προηγούμενες φορές τις φόρτισε κανονικότατα ... Άλλωστε οι προδιαγραφές του i4 αναφέρουν ξεκάθαρα ότι φορτίζουν και RCR123 (αν και δεν αναφέρουν για 3.0V ή 3.7V)

κοιταξα τις προδιαγραφες πριν γραψω....μην ξεχνας οτι εχουμε 3 χημειες στις RCR.
Κοβαλτιου 3,6-4,2
Σιδηρου 3-3,6
Κοβαλτιου με διοδο 3-3,6 που φορτιζονται με ταση 4,6 ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

οποτε μαλλον τις μισοφορτιζες(υποθετω οτι οι δικες σου ειναι οι τριτες)

ειναι 3,7 βολτ χημεια κοβαλτιου με δίοδο. και δεν φορτιζονται πλήρες στο I4. καλα λεει ο Κωστας. σαν μπαταριες ειναι σχετικά καλές για την τιμη τους. θελουν ομως ειδικο φορτιστη στα 4,6βολτ output.

Last edited:

Μάλιστα... σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας :worshippy:

Και μήπως έχετε κάποιον κατάλληλο φορτιστή γι' αυτές να προτείνετε ?