Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Protected και μαλιστα panasonic, οχι οτιδηποτε.
Kαι καλο φορτιστη για μπαταριες λιθιου οπως τον φτηνο και δοκιμασμενο Νιtecore I4 η Ι2. ( που κανει και για τις επαναφορτιζομενες ΝιΜΗ).

Ποιον φακο Φενιξ σκεφτεσαι να παρεις?

Panasonic1_zpsc142eadf.jpg

Αντε επιτελους, καιρος ητανε να μαθεις να ανεβαζεις και καμμια φωτο :)))

Άργησα λίγο ε; Για όλα υπάρχει μια αρχή.Πρόσεξε όμως, μη με ματιάσετε!!!!!!!!!!
Ελπίζω να συνεισφέρω κι εγώ πιο ενεργά στο Forum.

χαχα, οι καλοι ανθρωποι δεν ματιαζουν!!

Στο φορουμ ολοι συνεισφερουν. Ειδικα τα μελη που με τις ερωτησεις τους προκαλουν τις αντιστοιχες απαντησεις.
Ετσι ολοι επωφελουνται.

χαχα, οι καλοι ανθρωποι δεν ματιαζουν!!

Στο φορουμ ολοι συνεισφερουν. Ειδικα τα μελη που με τις ερωτησεις τους προκαλουν τις αντιστοιχες απαντησεις.
Ετσι ολοι επωφελουνται.
Σωστός!!!!! :grinning-smiley-043

Ετσι ολοι επωφελουνται.

ΠΟΛΥ σωστο! Υπαρχουν πολλα μελη σε φορουμ που νομιζουν οτι πρεπει να προσφερουν πληροφοριες κτλ. Και σαν νεοι στον χωρο νιωθουν μειονεκτικα και δεν μιλανε πολυ.
Αλλα οι ερωτησεις δεν αφηνουν μονο απαντησεις για τους επομενους, αλλα κανουν και τους πιο εμπειρους καλυτερους..

Protected και μαλιστα panasonic, οχι οτιδηποτε.
Kαι καλο φορτιστη για μπαταριες λιθιου οπως τον φτηνο και δοκιμασμενο Νιtecore I4 η Ι2. ( που κανει και για τις επαναφορτιζομενες ΝιΜΗ).

Ποιον φακο Φενιξ σκεφτεσαι να παρεις?

τον Ε35 σκεφτομουν...
για NiMH εχω τον maha 9000....αλλα σιγουρα θα χρειαστω για τις 18650...

Καλη επιλογη ο νεος Ε35.
Ναι, θα χρειαστεις ειδικο φορτιστη για τις λιθιου. Νομιζω τοτε οτι ο Nitecore Ι2 ειναι μια σωστη και οικονομικη λυση.

Ok...
αρα υπομονη μεχρι να κυκοφορησει και προς το παρων αναζητηση για την καλυτερη τιμη για τον nitecore Ι2..

Thanks!!

Ναι, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, λεει οτι ΘΑ αρχισει να αποστελλεται μετα τις 20 Μαρτη.
Θυμαμαι οτι περσι ειχα προ-παραγγειλει τον 1χΑΑΑ μικρο φακο κεφαλης της Fenix (ωραιοτατο και πρακτικοτατο φακουδακι) και η αποστολη αρχισε 2 μηνες μετα απο οτι λεγανε..:))

Ok...
αρα υπομονη μεχρι να κυκοφορησει και προς το παρων αναζητηση για την καλυτερη τιμη για τον nitecore Ι2..

Thanks!!

Καλη τιμη και αξιοπιστο καταστημα
http://www.fasttech.com/products/0/...ore-i2-lithium-li-ion-ni-mh-ni-cd-smart-batte
Βαλε και κουπονι ΒLF για εκπτωση 5%.

Υπαρχει στο ιδιο καταστημα και φτηνοτερος αν δεν θες το καλωδιο για φορτιση απο το αυτοκινητο.

Καλη τιμη και αξιοπιστο καταστημα
http://www.fasttech.com/products/0/...ore-i2-lithium-li-ion-ni-mh-ni-cd-smart-batte
Βαλε και κουπονι ΒLF για εκπτωση 5%.

Υπαρχει στο ιδιο καταστημα και φτηνοτερος αν δεν θες το καλωδιο για φορτιση απο το αυτοκινητο.

Thanks!
απο wallbuys τι επιλεγουμε για αποστολη (για τις panasonic τις protected θελω να παραγγειλω)...

edit : μηπως το sweden post (for pure battery) ?

edit: ακυρο...εχει ληξει η προσφορα...

Last edited:

Πακετο ηρθανε. Ο φορτιστης ειναι ο XTAR VP1. Ο φορτιστης πολυ καλη ποιοτητα, η μπαταρια στον Solarforce L2N με XM-L2 U2 σε συνεχομενη λειτουργεια στην μεγαλη σκαλα παρατηρησα πτωση φωτεινοτητας στις 2 ωρες και 45 λεπτα(σιγουρα επεσε πιο νωρις, απλα δεν το ειχα παρατηρησει). Ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος, λεφτα καλα ξοδεμενα.

Last edited:

Κι 'εγώ τον ίδιο έχω και τις ίδιες μπαταρίες μάλιστα.
Μέτρησα και τα βολτ της μπαταρίας με πολύμετρο και έδειχνε το ίδιο με την οθόνη του φορτιστή.
Αν έβγαινε και με 4 και ίδια οθόνη θα ήταν άπαιχτος.