Μπαταρίες-Φορτιστές

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Και ο Maha 9000 που έχω με δύο amber φορτίζει και μάλιστα με παλμούς, αλλά αφού ελέγχει αν πάσα στιγμή την θερμοκρασία των μπαταριών γιατί να υπάρχει πρόβλημα; Αν ξεπεράσουν πάνω από ένα όριο την θερμοκρασία, απλά σταματάει την φόρτιση.

Γενικά έχω αλλεργία με τους θορύβους...

Δε νομίζω πάντως ότι το ανεμιστηράκι βρίσκεται εκεί για να ψύχει τις μπαταρίες, ούτε το μέγεθος του είναι επαρκές, ούτε η θέση του δείχνει ότι χρησιμεύει γι αυτό. Μάλλον για το εσωτερικό της συσκευής προορίζεται, κάποιο τσιπάκι ίσως προστατεύει.

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !

Ρε τι μου κάνετε.... Και ότι είχα πει "ποτέ ξανά" από Gearbest... Το βλέπω να παραλαμβάνουμε προς το τέλος Φλεβάρη, τεσπά...

Έκπληξη !! Μόλις παρέλαβα τον http://www.gearbest.com/chargers/pp_272183.html στις 18 μέρες από ημέρα παραγγελίας και 11 από day shipping !! Είχα διαλέξει (και πληρώσει παραπάνω 2,14$) αποστολή με Netherlands Post και tracking number, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Ήρθε σε απλή συσκευασία, χωρίς κουτάκι αλλά σε ένα ποιοτικότατο αεροστεγές διάφανο φακελάκι και χωρίς οδηγίες χρήσης. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, εύκολος στον χειρισμό (καλά... δεν έχει και πολλά να κάνεις) και τώρα τον έχω βάλει να φορτίσει μια ΑΑ Ni-MH να δω τι κάνει... Θα είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο για κάθε περίπτωση μιας και σπίτι και γραφείο είμαι 100% καλυμμένος από φορτιστές...

Απορία... ποιες είναι οι 3.85V battery Li-ion ?

11 από day shipping;

Σε εμένα πέρασαν 45 ημέρες τίποτα δεν ήρθε, μου έστειλαν άλλο είναι στις 40+ ημέρες και τίποτα ακόμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απορία... ποιες είναι οι 3.85V battery Li-ion ?

Αυτές;

Εγώ δεν έβαλα tracking number και ακόμα τον περιμένω. Shipped Day 15/12

Παρελαβα στις 18-19 μερες απο banggood την Keeppower 18350 , αν σκεφτει κανεις οτι σταλθηκε την ημερα των Χριστουγεννων.

Ερχεται συνεχεια αυριο , μιας και η μπαταρια προοριζεται για τον BLF A6 με το κοντο tube :drummer:

Ρε παιδια ανοιξα ticket στο gearbest στις 13-1 γιατι εχει προβλημα ο opous και ακομα γραφει processing και δεν εχουν απαντησει ακομα.Ποσες μερες τραβαει αυτη η ιστορια;

Τα ιδια βολτ ουσιαστικα ειναι...απλα η μια εχει επωνυμια ενω η αλλη οχι. Παρε την φθηνη και μην παιδευεσαι να ψαχνεις..

Δεν υπάρχει θέμα δηλαδη με αξιοπιστία και ποιότητα; Ούτε ας πουμε να ανοίξουν κάποια στιγμή μέσα στο φακό;

Προσωπικη μου αποψη, οχι δεν υπαρχει. Και άλλα παιδια που τις εχουν παρει το ιδιο θα πουν...δηλαδη ειναι δοκιμασμενες.
Δεν πρεπει να ξεχνας οτι αφου μπλεκεις με λιθιου, η προσοχη γενικοτερα πρεπει να ειναι αυξημενη λογο τις μεγαλες ενεργειας τους αλλα και των ιδιαιτεροτητων τους.

Αν εχεις ορεξη διαβασε προς τα πισω το θεμα για να αποκτησεις καποια ενημερωση!

Δεν υπάρχει θέμα δηλαδη με αξιοπιστία και ποιότητα; Ούτε ας πουμε να ανοίξουν κάποια στιγμή μέσα στο φακό;

Kανενα απολυτως θεμα. Προχωρα αφοβα με την NCR.

Η ΝCR ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη σε μηκος απο την αλλη.