Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Τι να πω μάλλον για απάτη μου φαίνεται. Έχε χάρη που μου έλειπαν κανά δυο ευρώ από το balance του paypal αλλιώς θα τον είχα πάρει από αλλού. Όπως και να χει του έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Αν ενδιαφέρεσαι έχει προσφορά για λίγες ώρες ακόμα τον liitokala στο gearbest στα 21,4 ευρώ. Τον σκεφτόμουν κι εγώ αλλά προτίμησα τον opus γιατί φορτίζω αρκετές αα και ααα όπου και διάβασα οτι είναι καλύτερος.
Τελικά αφού επικοινώνησα μέσω paypal, ο κινέζος μου έστειλε mail οτι και καλά μου το έχει στείλει ήδη και μάλιστα θα μου έδινε και tracking number αλλά στο καπάκι μόλις άνοιξα το paypal μου είχε κάνει refund. Ούτως ή άλλως παραήταν καλό για να είναι αληθινο.

Μιας και σήμερα ήρθε ο μετρητής USB έκανα μερικά τεστ στον Liitokala Lii-100 για να δω την απόδοση του σαν PowerBank.

Έχουμε και λέμε λοιπόν στον ρόλο του PowerBank o Liitokala Lii-100 συσκευή προς φόρτιση το LG G4, δοκίμασα με διάφορες μπαταρίες 18650 (ενδεικτικά να αναφέρω Sony SVT, Samsung 26F, Panasonic 18650B, keeppower 18350 IMR και Sanyo UR18650RX) τοσο φουλ φορτισμένες οσο και μισές σε όλες τις περιπτώσεις η έξοδος ήταν στα 4,98v σταθερή και τα Amper κυμαίνονταν ανάλογα την μπαταρία από τα 1,18 στην χειρότερη και με 1,28 στην καλύτερη, η πιο συνήθης μέτρηση ήταν στα 1,25-1,26 ενδεικτικά να αναφέρω πως το καλύτερο που έχω πάρει από φορτιστή είναι τα 1,7Α από τον LG που συνόδευε το κινητό και με όλους τους υπόλοιπους που έχω να είναι κοντά στο 1Α.

Ο Liitokala Lii-100 λοιπόν επαλήθευε την πολύ καλή απόδοση που περίμενα να έχει και πλέον έχει έναν ακόμα ρόλο στις δύσκολες ώρες που ξεμένω χωρίς πρίζα.

ωραιος...
και να φανταστεις καποια χρονια πριν ψαχναμε φορτιστες στη διπλη τιμη που να σταματουν αξιοπιστα την φορτιση!

Και το ωραίο είναι πως στο ταμπελακι του γράφει για έξοδο 5v 1000mA ενώ στην πραγματικότητα τα ξεπερνά κατά πολύ για πλάκα.

Πάντως με μόλις 4 δολλάρια που στοιχίζει τώρα πρέπει να υπάρχει σε κάθε συρτάρι δεν πάει χαμένος.

Με τρώει να δοκιμάσω τον μικρό opus αλλά η τιμη του ακόμα είναι υψηλή.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίος ο Θανάσης (Bakalakos) !
Και με βάζει σε σκέψη να τον βγάλω ( τον δικό μου Liitokala απο το αυτοκίνητο που τον έχω για ώρα ανάγκης και να τον έχω στο σπίτι...

Ωραίος ο Θανάσης (Bakalakos) !
Και με βάζει σε σκέψη να τον βγάλω ( τον δικό μου Liitokala απο το αυτοκίνητο που τον έχω για ώρα ανάγκης και να τον έχω στο σπίτι...

Έλα μην το σκέφτεσαι πολύ χτύπα άλλον ένα, πες ότι ξέχασες ένα πακέτο τσιγάρα στην καφετέρια (καλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αλλά λέμε τώρα) το ίδιο στοιχίζει :grinning-smiley-043

Μπαταρίες αγοράΖουμε απο nkon ακόμα?

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα μεταφορικά επειδή είναι μπαταρίες?

Μπαταρίες αγοράΖουμε απο nkon ακόμα?

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα μεταφορικά επειδή είναι μπαταρίες?
Καλησπέρα αν σκέφτεσαι για αγορά από nkon πες μου μήπως μοιραζαμε τα μεταφορικά

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Δεν μένω Αθήνα. Δεν ξέρω αν μπορεί να χωριστεί το δεματάκι.

Έλα μην το σκέφτεσαι πολύ χτύπα άλλον ένα, πες ότι ξέχασες ένα πακέτο τσιγάρα στην καφετέρια (καλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αλλά λέμε τώρα) το ίδιο στοιχίζει :grinning-smiley-043

Λες ε ? Καλός ο πειρασμός αλλά λέω να σταματήσω να μαζεύω συνέχεια μικροπράγματα... Λίγα και καλά πλέον :smile:

Μαστορια, που μπορω να βρω ενα ζευγαρακι nimh AA μπαταριες, με tabs, 2.000mAh+ ?θελω να σενιαρω μια κουρευτικη μηχανουλα που χω...

Last edited:
Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Μια ερωτηση παιδες,μολις παρελαβα 2 ncr18650.Πως τις αποθηκευουμαι γιατι η χρηση τους θα αργησει και θα ειναι πολυ περιστασιακη.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Μια ερωτηση παιδες,μολις παρελαβα 2 ncr18650.Πως τις αποθηκευουμαι γιατι η χρηση τους θα αργησει και θα ειναι πολυ περιστασιακη.

Ιδανικά θα ήταν μια φόρτιση της τάξης του 60% με 80% και αποθήκευση σε χώρο με θερμοκρασία περίπου 15 βαθμούς και να μην τις βλέπει ο ήλιος.

Φυσικά οι ποιο πολύ απλά τις φορτίζουμε φουλ τις βάζουμε μέσα στο κουτάκι τους μετά στο ντουλάπι σε δροσερό δωμάτιο και είμαστε οκ :damnyou:

Οκ,ποση διαρκρια ζωης εχουν;Οχι κυκλους φορτισεων(λογικα 500 κυκλους εχουν περιπου)π.χ αν την βγαλω απο το ντουλαπι μετα απο 3 χρονια ας πουμε,θα κανει την δουλεια της η θα τα εχει φτυσει;

θεωρητικα οι καλες χανουν 5-10% τηε φορτισης τον χρονο.
Αλλα ΟΛΕΣ μετα τα 3 χρονιa αρχιζουν να γερνανε, οι φθηνες πολυ γρηγορα. οποτε
USE it or Loose it

Ε θα βαλω στην ακρη τις trustfire με τις φλογες που εχω και θα χρησιμοποιω τις ncr.Ευχαριστω.

Έχω τον litocala lii 100 εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά μαζί του. Κάποιες απορίες τις μπαταρίες τις αναγνωρίζει μόνο του σωστά; Όταν σταματήσει να αναβοσβήνει σημαίνει ότι φόρτισε τη μπαταρία; Και κάτι τελευταίο, όταν φορτίζω το κινητό μου από αυτόν σχεδόν κάθε 1% σταματάει και πρέπει να πατήσω το κουμπάκι για να ξεκινήσει ξανά. Έτσι πρέπει να γίνεται; Ευχαριστώ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk