Kύριε Μαέστρο,ποια μπαταρία προτείνετε για τον Astrolux F03?
Από το Banggood ήρθε με μία "ξαπλοχάμα" 26650-5000mah.
Αν όντως απαντήσατε σ'εμένα,1000 συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.- Αν συζητάς για τον Luminus SST-40 version , "παίζει" να είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις , δεν θα
κινδυνεύσει ποτέ το οριακό 9Α SST-40 και θα διαρκέσει και 5Ah , γιατί είναι φόρμα χημική που χρησιμοποιούν και Nitecore
Xtar , Acebeam για τις αναγραφόμενες 5000mAh , ενώ άν βάλεις μία iJoy 4200mAh ή Schockli , μπορεί και να το κάψεις !
- Άν πρόκειται για τον Cree XHP50.2 version , θα δώσει περίπου αυτά που διαφημίζεται ...
OK , πιό version FT03 πήρες για να είμαι πιό στοχευμένος ?Αν όντως απαντήσατε σ'εμένα,1000 συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Μάλλον θυμήθηκα ... άν πήρες αυτόν Astrolux-FT03-SST40-W-2400lm τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε , μιά χαρά είναι ηΑν όντως απαντήσατε σ'εμένα,1000 συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Ναι αυτόν πήρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θυμήθηκα ... άν πήρες αυτόν Astrolux-FT03-SST40-W-2400lm τότε δεν χρειάζεσαι τίποτε , μιά χαρά είναι η
μπαταρία για αυτό το μοντέλο όπως εξήγησα παραπάνω και γι' αυτό τον πρότεινα με αυτήν ...
Η πείρα υπέδειξε ότι τελικά οι φαινομενικά επώνυμες είναι που πρέπει να φοβάστε , αυτή όπως εξήγησα είναι μιά τίμιαΤην είδα εντελώς no name και φοβήθηκα λίγο.
Καλησπέρα.
Έχω ένα φορτιστή Panasonic BQ-CC17 Advanced Ni-Mh για να φορτίζω τις eneloop που έχω.
Τώρα τελευταία σε κάποιες μπαταρίες λίγο πριν ολοκληρωθεί η φόρτιση αναβοσβήνει το αντίστοιχο λεντάκι που έχει ο φορτιστής. γνωρίζετε το λόγο ;
Να συμπληρώσω ότι αυτό το κάνει μόνο σε ΑΑΑ eneloop, σε όλες τις θέσεις φόρτισης, και με διάφορα mAh
Ποιες μπαταρίες (μάρκα-μοντέλο) πιστεύετε ότι είναι καλύτερες για τύπους: 12V 23A, AAA, AA, 9V ;
Επίσης φορτιστής που θεωρείτε καλύτερο και να μπορεί να φορτίζει και τις παραπάνω;
Με ενδιαφέρει και η διάρκεια που να βγάζουν μέχρι την επαναφόρτιση επειδή τώρα έχω κάποιες αλλά κάθε λίγες μέρες φόρτιση γίνεται και είναι πρόβλημα.
Ειναι made in Japan. Πιθανότατα eneloop .Οι του ΙΚΕΑ είναι καλές; Δεν το ‛χα για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα κάτι πιο επώνυμο πχ varta.
Οι LADA του ΙΚΕΑ φαινονται πολυ καλες και κρατανε σαν τις ενελουπ. Σε βαθος χρονου ομως δεν τις εχω τσεκαρει καθως τις αγοραζω τα τελευται 2 χρονια.
Καποιες ενελουπ τις εχω για πανω απο 6 χρονια και η αποδοση τους ειναι παρα πολυ ικανοποιητικη για την ηλικια τους. Αλλες μπαταριες απλα δεν ζουν τοσο πολυ.
made in Japan ειναι οι επαναφορτιζομενες του ΙΚΕΑ.-IKEA branded μπαταρίες εκτός των mAh είναι ότι χειρότερο Κινέζικο υπάρχει ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.