Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

3ο τεστ για AW 123 lifepo4 3.0V

πληρης φορτηση 3.38V

χρονος φορτησης 2 ωρες.

με τον E2DL 200 lumens 50 λεπτα διαρκεια στο μεγιστο.

Ασταναπάνε αντε κανε τεστ τον φορτιστη του Lidl ρε συ να μας βγαλεις κανα πορισμα :D

ρε παληκαρια-για να μην ανοιγω αλλο θεμα-θελω μια οικονομικη μπαταρια αυτοκινητου,για saxo 1400,τυπου Vts.
εαν δεν κανω λαθος ειναι 55αρα.
που μπορω να βρω?

σορρυ για το "λιγο" οφ τοπικ...

γιατί οικονομική και να την κλαις πιο σύντομα...?πάρε μια bosch τη silver σειρα....μπορείς να τη βρείς κοντά στα 70 -80 και για χρόνια να ε´χεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Ασταναπάνε αντε κανε τεστ τον φορτιστη του Lidl ρε συ να μας βγαλεις κανα πορισμα :D

δεν ξερω τι λεει αυτος ο φορτιστης. Εγω εχω ultrafire και τα παει μια χαρα. :award:

γιατί οικονομική και να την κλαις πιο σύντομα...?πάρε μια bosch τη silver σειρα....μπορείς να τη βρείς κοντά στα 70 -80 και για χρόνια να ε´χεις το κεφάλι σου ήσυχο...

το αμαξι το κινηται σπανιως,γι`αυτο και το σκεφτηκα ετσι.
βγαινω να ψαξω

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

ποσα βολτ ειναι η μπαταρια πληρες φορτισμενη ( με πολυμετρο , αμεσος μετα τη φορτιση ) ?

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Η σωστότερη μέτρηση είναι να τις φορτίσεις,πλήρως άδειες, με το φορτιστή lidl και μετά να τις βάλεις στο φορτιστή της Powerex/la crosse να τις ξεφορτίσει να δούμε πόσο θα βγάλουν!

καλα θα ηταν, αλλα αυτος δεν εχει Powerex, και εγω δεν εχω το φορτιστή lidl . να μας πει εστω ετσι.

Tronic AA 1.2v 2500mah πληρες φορτιση 1.42v
Tronic AAA 1.2v 900mah πληρες φορτιση 1.41v
Powerex δεν εχω παιδια
σορυ για την καθυστερηση

Έχεις κανά φακό που να τον εμπιστεύεσαι?Για να μετρήσεις απόδοση μπαταριών μπορείς να τις βάλεις σε ένα φακό αξιόπιστο.
Παράδειγμα, αν ο selfbuilt λέει ότι ο l2D fenix κρατά 2 ώρες στο turbo(full power πάντα είναι regulated αλλιώς αν αδειάσει σβήνει σχεδόν άμεσα) με τις eneloop, τότε βάλε τις και μέτρησέ τες έτσι!
Θα μπορούσα να πω πως είναι πιο αξιόπιστο αυτό ακόμη και από φορτιστή!

για τετοιες μπαταριες εχω τον fenix ld15(ΑΑ) 117L και τον ld01(ΑΑΑ) 85L.
Θα τα λιωσω και θα σας πω χρονους

σημερα ελαβα τις Soshine Protected 18650 3.7V 2800mAh . εμφανισιακα καλη ποιοτητα, τεσταρα- μεχρι 2 αμπερ πολυ καλες ( ισοβαθμουν με AW18650 2600mAh Protected ) , πανω απο 2 αμπερ φορτιο, λιγο χανουν σε σχεση με τις AW. εχουν προστασια απο υπερφορτοση, αποφορτοση και βραχικυκλωμα. το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγω πιο μεγαλα σε μηκος απο αλλα 18650. στην φωτο πρεπει να φαινεται
19qa8o.jpg

Last edited:

Fenix Ld 15
High (117 lumens, 1.5hrs)-(Tested with Ni-mh battery with actual capacity 2500mAh)
στο τουρμπο δουλεψε περιπου 70 λεπτα και μετα επεφτε συνεχεια μεχρι να σβησει μετα ΑΠΟ 3.5 ΩΡΕΣ.η μπαταρια(tronic AA 1.2v 2500mah)εδειξε 1.15v

Fenix Ld 01
85 Lumens (1hrs)
δουλεψε στο τουρμπο περιπου 75 λεπτα και αρχισε να πεφτει σταδιακα μεχρι που εσβησε στα 100 λεπτα.η μπαταρια(tronic AAA 1.2v 900mah)εδειξε στο τελος 0.87v.

μπραβο padelis, καλη δουλια. και αποτελεσμα ειναι καλο . νομιζω αξιζει αυτη η αγορα.