Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

ναι απο οτι βλεπω εφτιαξαν και την γραμμη μπαταριας για να χωραει και τις 123. Γιατι ο προηγουμενος ηθελε μια προσθεση.

ναι απο οτι βλεπω εφτιαξαν και την γραμμη μπαταριας για να χωραει και τις 123. Γιατι ο προηγουμενος ηθελε μια προσθεση.

Τελικα για τις 123 παω για WF-138

Ο Ultrafire WF-188 απο οσο βλεπω εχει δυο σκαλες φορτισης, μια για 300mA και μια με 650mA.
Λετε να παρω αυτον αντι για τον WF-139 μιας και αυτος θα μπορει να φορτισει τις 18650 2200mah aw πιο γρηγορα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Αυτος δεν ειναι ο 139 ειναι ο UltraFire WF-188 ο οποιος απο οσο βλεπω κανει και για 3,2 αλλα και για 3,7v
ξερω, ξερω - ετσι το ειπα ,γιατι μοιαζει με 139 , η διαφορα ειναι οτι φορτιζει και με 3 βολτ και αυτα που ειπατε πιο πανω

kostaspap
α) τον shekor που αγορασες τον χρησιμοποιεις με το μαμα τροφοδοτικο ή εχεις βαλει αλλο τροφοδοτικο πανω για μεγαλυτερη αξιοπιστια;
β) μπορει καποιος με καλωδιο βυσματος αυτοκινητου να φορτισει και μπαταριες με την μπριζα του αυτοκινητου;

με τον μανισιο... ο φορτιστης νομιζω δεχεται μεχρι 13 η 15 βολτ...οποτε ναι σκετα καλωδια αυτοκινητου σε βυσμα 3,5mm (επειδη εχει πολλα παρομοια στην αγοτα πηγαινε με τον φορτιστη στο μαγαζι....φτιαξτο μονος σου με εξτρα ασφαλειοθηκη

για τις 123 πηρα τελικα τον WF-138

τωρα για 18650 σκεφτομαι τον Ultrafire WF-188. Τι λετε;

αν ειναι οπως ο παλιος του αδελφος τοτε ειναι καλος. Εχει και την επιλογη για 3.0V.

Παιδια προσοχη με τον πωλητη του φορτιστη..κυκολφορουν και απομιμησεις, ή μπορει αν πυλα περισσεματα/ελλατωματικα.... οποτε ΟΧΙ DX

επισης προσοχη και στον -188

αν ειναι οπως ο παλιος του αδελφος τοτε ειναι καλος. Εχει και την επιλογη για 3.0V.

Μου φαινεται πως τσαμπα πηρα τον WF-138 γιατι ο WF-188 τα κανει μαλλον ολα

Παιδια προσοχη με τον πωλητη του φορτιστη..κυκολφορουν και απομιμησεις, ή μπορει αν πυλα περισσεματα/ελλατωματικα.... οποτε ΟΧΙ DX

επισης προσοχη και στον -188

Εχεις ακουσει να υπαρχουν προβληματα με τον συγκεκριμενο πωλητη;
Επισης ακουσες κακα μαντατα για τον 188;

με τον μανισιο... ο φορτιστης νομιζω δεχεται μεχρι 13 η 15 βολτ...οποτε ναι σκετα καλωδια αυτοκινητου σε βυσμα 3,5mm (επειδη εχει πολλα παρομοια στην αγοτα πηγαινε με τον φορτιστη στο μαγαζι....φτιαξτο μονος σου με εξτρα ασφαλειοθηκη

διορθωση..δουλευει απο 9-32 βολτ....το βυσμα ειναι περιποθ 5 χιλιοστα σε παχος....εχω βρεθ τετοιο σε καταστημα ηλεκτρονικων...

Καλος φαινεται ο wf188 αλλα απο οσο βλεπω μετα την μοντα φθανει και τα 4,22v. Οχι και τοσο καλα για την μακροβιοτητα των μπαταριων. Απο DX οχι δεν θα παρω.

Μαλλον θα παω για τον WF-139 του aw απ' ευθειας. Τι λες ;

Τελικα εγινε αγορα του WF-139 με μερικες μπαταριες απο τον aw.

Απάντηση: Re: μπαταριες-φορτιστες

Μου φαινεται πως τσαμπα πηρα τον WF-138 γιατι ο WF-188 τα κανει μαλλον ολα
οχι, δεν το πηρες τσαμπα . ο WF-138 φορτιζει καλυτερα τις 123 ( λογο μικροτερης εσωτερικης αντιστασεις ) απο τον WF-139 και τον WF-188 , το λενε και στον CPF

Καλημέρα σε όλους .

Εχω ένα φακό με κατεστραμένες μπαταρίες και θα ήθελα την βοήθειά σας στο τι να πάρω .

Ο φακός δέχεται 6 μπαταρίες τύπου D επαναφορτιζόμενες αγνώστων στοιχείων (απλά είναι μπλέ) , χωρίς "κεφαλάκι" . Μεταξύ τους είναι ενωμένες με λαμάκια . Το πιθανότερο είναι να ήταν νικελίου καδμίου .
Το λαμπάκι που χρησιμοποιεί είναι της Osram 6V 10W με 2 ποδαράκια σε μία βάση στρογγυλή κεραμική

Με το σκεπτικό ότι θέλω να αντικαταστήσω και το λαμπάκι και να βάλω led , τι μπαταρίες με συμβουλεύεται να βάλω . Λιθίου ή NiMH ?
Τέλος τι είδους φορτιστή . Ο φακός βγάζει καρφάκι και φορτίζει από εκεί .

Α!! και κάτι τελευταίο , σκέφτομαι γιά led γύρω στα 1000 lumen . Γίνεται ?

Ευχαριστώ .