Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

απο aw τον πηρα μαζι με τις μπαταριες αλλα δεν ξερω αν ειναι ο καλος.
υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο να δω?

απο aw τον πηρα μαζι με τις μπαταριες αλλα δεν ξερω αν ειναι ο καλος.
υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο να δω?

Ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι κορυφαιος και εγγυηση. Εχει στησει ολοκληρη επιχειρηση στο candleforum. Ετσι βαζει μονο ποιοτικα προιοντα. Θα σου πουνε και τα αλλα παιδια.

Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

παιδια, εσεις που εχετε αγορασει WF-139 απο AW, οταν το βαζετε στην μπριζα χωρις τις μπαταριες - αναβουν στιγμαια τα κοκκινα λεντ και μετα γινονται πρασινα? ναι ή οχι ?

στον δικο μου γινονται πρασινα κατευθειαν,δεν αναβουν κοκκινα καθολου.
καλο αυτο η κακο?

δεν ξερω στα συγουρα. εχω δυο , στο ενα αναβουν κοκκινα , στο αλλο - οχι, αλλα τα πηρα απο φθηνα σαιτ. ομως ειχα αφησει μπαταριες για 24 ωρες στο φορτιστη και δεν υπερφορτωθηκαν

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

κανονικα αναβουν κια τα δυο χρωματα εναλλαξ πολυ γρηγορα....αυτο δειχνει οτι υπαρχει ανοιχτο κυκλωμα (και σε περιπτωση που μια μπαταρια εχει τεζαρει)

Τεο...εισαι σιγουρος? τις μετρησες? το πιο πιθανον ειναι να ειναι 4,25+ Βολτ.

ΚΑΙ ρε παιδια το ειπαμε...ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους φορτιστες καθομαστε απο πανω τους....για ρωτηστε του αερομοντελιστες τι εμπειριες εχουν...

κωστα εμενα χωρις μπαταριες αναβουν πρασινα τα λαμπακια και μενουν σταθερα αναμενα.
ειναι προβλημα αυτο?
υπ οψη οτι ακομα δεν εχω φορτισει τις μπαταριες για πρωτη φορα...

Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

για κοιτα προσεκτικα απο πανω

τι εννοεις φιλε?

αυτο εννοεις?

κανονικα αναβουν κια τα δυο χρωματα εναλλαξ πολυ γρηγορα....αυτο δειχνει οτι υπαρχει ανοιχτο κυκλωμα (και σε περιπτωση που μια μπαταρια εχει τεζαρει)

το ειδα αλλα τι σημαινει αυτο οτι ειναι προβληματικος ο φορτιστης?

οταν ο φορτιστης ειναι στο ρευμα χωρις μπαταρια τα λαμπακια θεσεως αναβουν πρασινα εφοσων δεν χρησιμοποιειται.
οταν ειναι στο ρευμα και εχει μπαταρια τοτε αναβοσβηνει κοκκινο-πρασινο
αυτο σημαινει οτι δουλευει σωστα.
οταν ειναι στο ρευμα και εχει μπαταρια,αν ειναι το λαμπακι πρασινο εχει φορτισει η μπαταρια.
ελπιζω να τα λεω σωστα...νομιζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

Τεο...εισαι σιγουρος? τις μετρησες? το πιο πιθανον ειναι να ειναι 4,25+ Βολτ.

ΚΑΙ ρε παιδια το ειπαμε...ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους φορτιστες καθομαστε απο πανω τους....για ρωτηστε του αερομοντελιστες τι εμπειριες εχουν...
Κωστα, εγω εβγαλα τις μπαταριες μετα απο 24-25 ωρες και ειχαν 4,18 βολτ - τα μετρισα με πολυμετρο.
εκανα καποιο πειραμα - οταν οι μπαταριες φορτονανε στο φορτιστη, συνδεσα με αλουμινοχαρτο καλλωδια του πολυμετρου με επαφες του φορτιστη και ενδειξεις ( βολτ ) του πολυμετρου παιζανε πανω-κατω, μετα την ολοκληρωση τις φορτισης - ενδειξεις του πολυμετρου σταθεροποιηθηκαν και εδειχναν τα βολτ τις μπαταριας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: μπαταριες-φορτιστες

αυτο δεν ειναι παντα σωστο....το κανω κια εγω για να ελεγχω την φορτιση...αλλα αν αφησεις τις μπαταριες εκτος για 1-2 ωρες τοτε θα "πεσουν" λιγο

παιδια απο ebay αν θελουμε να παρουμε cr123 ποια μαρκα να προτιμησουμε.

κωστα καποια στιγμη ειχες γραψει για ολες τις μπαταριες επαν/νες και μη αλλα δεν το βρισκω με τιποτα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις και φυσικα για λογους ασφαλειας ειναι να αγορασεις απ' ευθειας απο τον aw. Στο ebay μπορει να πεσεις και σε καμια μαιμου. Ασε που ο ιδιος εχει και τις καλυτερες τιμες. Παρε λινκ :
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?p=2513217
και εδω σε αυτο γραφουν για τις lifepo4 (μεγεθους r123) 3,2v που εχει :
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=125353