Kostas_Y
AVClub Fanatic
Απο εδω
OK, θα το έχω υπ' όψιν όταν αντικαταστήσω την ΑΤΙ που έχω με nVidia.
Απο εδω
Εγώ αν και XBMCάκιας θέλω να επιβεβαιώσω πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για ποιότητα εικόνας απ' τον κάτωθι.
MPC-HC - Madvr - Lav Cuvid (για κατόχους Nvidia) - Lav Filters.
Σου πέφτει κυριολεκτικά το σαγόνι, ειδικά σε μεγάλες ίντσες, καθώς το πακέτο ανάλυση - κίνηση - χρωματικό εύρος είναι σε απίστευτα επίπεδα και βέβαια δεν υπάρχει όμοιο του.
Το τίμημα βέβαια είναι πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα με κάποιο frontend και οτι ο εμπνευστής του Madshi, έχει κλειστό τον κώδικα. Φοβερό θα ήταν αν καταφέρει κάποιος να περάσει τον παραπάνω συνδυασμό μέσα απ' το XBMC ως external player.
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αν ορισεις το MPC-HC, με τον παραπάνω συνδυασμο φιλτρων, ως external player του XBMC. Θα παίζει όπως παίζει και όταν το τρέχεις κανονικά, εκτός XBMC
Εγώ αν και XBMCάκιας θέλω να επιβεβαιώσω πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για ποιότητα εικόνας απ' τον κάτωθι.
Σου πέφτει κυριολεκτικά το σαγόνι, ειδικά σε μεγάλες ίντσες, καθώς το πακέτο ανάλυση - κίνηση - χρωματικό εύρος είναι σε απίστευτα επίπεδα και βέβαια δεν υπάρχει όμοιο του.
Το τίμημα βέβαια είναι πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα με κάποιο frontend και οτι ο εμπνευστής του Madshi, έχει κλειστό τον κώδικα. Φοβερό θα ήταν αν καταφέρει κάποιος να περάσει τον παραπάνω συνδυασμό μέσα απ' το XBMC ως external player.
Λοιπον...
Κατεβασα το LAV CUVID Decoder 0.7 64-bit (CUDA 4.0+) και το εγκατεστησα (δηλαδη ετρεξα το .bat αρχειο σαν administrator και το εκανε register).
Ωραια, και τωρα?
Δουλευει??
Παιζω μια ταινια με το MPC-HC αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα και κυριως δεν βλεπω πουθενα αυτο το lav cuvid! Απο ΠΟΥ μπορω να δω αν οντως λειτουργει??
Γειά σου Ιωάννα. Λοιπόν αφού τα εγκαταστήσεις όλα (με την μέθοδο που αναφέρεις διπλο κλίκ στο .bat) πηγαίνεις στο external filters του mpc-hc και τα κάνεις add (Lac Cuvid, Lav Audio κ.λ.π) και κάντα και ένα prefer έτσι για να μην μπερδεύεται το πρόγραμμα.
Τώρα μόλις ξεκινήσει μια ταινία, πατάς δεξί κλικ και ελέγχεις το Filters.
Επειδή έχεις δυνατή κάρτα Nvidia τότε αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς. Προσωπικά νομίζω πως είναι αυτή την στιγμή η αναφορά στην ποιότητα εικόνας. (Και δεν είμαι μόνος!)
σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνει ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών?
Με Lav Cuvid η κάρτα γραφικών (Nvidia), με όποιονδήποτε άλλο Decoder ο επεξεργαστής. Τώρα όσο ποιο πολλούς Cuda Cores έχει η κάρτα τόσο το καλύτερο. Καταλαβαίνεις τι μηχάνημα θέλεις όμως μετά.
Αυγερινε επειδή βλέπω ότι είσαι ο πιο "μοντέρνος" και απο τους πιο απαιτητικούς θα μπορούσες κάποια στιγμη να κανείς
Έναν πιο advanced οδηγό για θέματα εικόνας;
Ρυθμίσεις κάρτας γραφικών, avisynth scripts , output settings στον player & στον codec , και ρυθμίσεις στα shaders;
Αυγερινε επειδή βλέπω ότι είσαι ο πιο "μοντέρνος" και απο τους πιο απαιτητικούς θα μπορούσες κάποια στιγμη να κανείς
Έναν πιο advanced οδηγό για θέματα εικόνας;
Ρυθμίσεις κάρτας γραφικών, avisynth scripts , output settings στον player & στον codec , και ρυθμίσεις στα shaders;
συμφωνώ, ειδικά για MPC-HC - Madvr - Lav Cuvid (για κατόχους Nvidia) - Lav Filters.
δεν μου παίζει υπότιτλους,δεν φορτώνει καν το directvobsub
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.