Re: Απάντηση: MPC-HC thread

Τώρα στον Lav Cuvid δεν πειράζουμε τίποτα ....
Εγω εχω τον Media Player Classic Home Cinema 1.5.0.2827
Βγηκε νεωτερη εκδοση?!
Εγω εχω τον Media Player Classic Home Cinema 1.5.0.2827
Βγηκε νεωτερη εκδοση?!
Κάθε 2-3 μέρες βγάζουν καινούρια beta.
Γιατι δεν μπορώ να επιλέξω το MadVR? Το έχει γκριζαρισμένο στο Options>Output.
Double Click στο .bat αρχεί ως administrator και μετά επανεκίνηση.
Αυγερινε σε ευχαριστώ παρα πολυ για την άμεση απάντηση, το βράδυ που ηα πάω σπίτι θα τα κάνω όλα.
Κώστα ακόμα και win7 x64 να έχεις όλα αυτά θέλουν τον mpc-hc x32.
Έπειδη θα παίξετε πολυ με φίλτρα , καλύτερα να βάλετε potplayer η km για αρχή γιατί ο mpc -hc μπερδεύεται Εύκολα κατα την παραμετροποιηση , πιο φιλτρο να παίξει και πιο όχι.
Καλο είμαι να βάλετε και τον lav splitter
Γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος ότι παιΖει ο madvr με τον internal
Στα bluray τουλάχιστον
Όλα 32bit ειναι...Θα δοκιμάσω αύριο την 0.63 μήπως και αλλάξει τίποτα.
Δοκίμασε τα όλα στα 32bit και πάντα τις τελευταίες εκδόσεις ιδιαίτερα ο MPC-HC.
Παρακαλω μπορει καποιος (κατα προτιμηση ο κ. Παπαδακης) να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει αυτο εδω που ειπα?
Ευχαριστω.
ps: να επιβεβαιωσω και εγω την εξαιρετικη εικονα και κινηση που πηρα απο το προτεινομενο set up - ειπα οτι θα γυρισω με εντυπωσεις αλλα το αμελησα... Ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω δει και εγω ποτε απο την τηλεοραση μου, αν και παραδεχομαι οτι ειμαι απειρη και εχω δει ελαχιστες ταινιες μεχρι τωρα (< 20). Περα λοιπον απο τα υποκειμενικα ετσι κι αλλιως συμπερασματα, αναφορικα με την ποιοτητα της εικονας, να πω για την κινηση που ειναι πραγματικα αψογη και φαινεται για παραδειγμα σε ταινιες οπως αυτη η εξαιρετικη ή και αυτη! Μεγαλειο....
Προσωπική επιλογή:
1. Chroma Upscaling = Catmull Rom
2. Luma Upscaling = Softcubic 50 Sharpness
3. Luma Downscaling = Softcubic 50 Sharpness
Τώρα βλέπω Avatar και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό. Ένας απ' τους λόγους που λατρεύω το HTPC σε σχέση με τα Media Player.
Υ.Γ. Το πόσο καλή δουλειά κάνει ο MadVr στο Rendering το καταλαβαίνεται και απ' την ποιότητα των υπότιτλων.
να πω οτι εκανα ακριβως οτι προτεινει
ο Aυγερινος και εβαλα και την ιδια ταινια σε 1080 remux
και οτι γινεται χαμός και πανικός.
ΝΑ πω επισης οτι χρησιμοποιω PotPlayer γιατι μου φαινεται πιο συνεργασιμος με ολα τα φιλτρα.
Εχω κανει διαφορες αποπειρες με FFdshow,με CoreAVC και με τον ArcSoft Video Decoder (με moda) ουσιαστικα μεταξυ των codecs δεν υπαρχει διαφορά.
(εκτος του απαραδεκτου Dxva για τις Ατι) μια ανουσια συζητηση που κανουμε συνεχεια.
την μεγαλυτερη βελτιωση στην εικονα την κανει ο ΜΑdVr ως renderer που "ζωγραφίζει" την οθονη.
Στην ιωαννα να πω οτι, οσο ειναι το φιλμ τετοιο πρεπει να ειναι και η ρυθμιση στην καρτα/οθονη/προγραμα.
και τα μισα 25/30 ειναι Interlaced των 50/60.
το 90% των ταινιων ειναι 23.976 οποτε κλειδωνε οσο πιο χαμηλα 23/24p(δεν ξερω ποσο λεει η nvidia).
δυστυχώς σε όσες σειρές δοκίμασα η κίνηση δεν είναι οτι καλύτερο σε αντίθεση με τις ταινίες που είναι άψογη,α και η εικόνα που παίρνω είναι για πρώτη φορά καλύτερη από το boxeebox
Τι σειρές βρε Leo, εγώ βλέπω τώρα games of thrones και μου πέφτει το σαγόνι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.