MPC-HC thread

κατι που δεν εχουμε αναφερει
για καλυτερη εικονα το D3D fullscreen ενεργοποιημενο οταν τελειωσετε με τα settings.
ουσιαστικα ειναι για το tearing αλλα κανει γενικοτερα δουλεια

leo Μηπως η σειρα ειναι 50αρι και οχι 23.976 (λογω tv)?

Re: Απάντηση: MPC-HC thread

κατι που δεν εχουμε αναφερει
για καλυτερη εικονα το D3D fullscreen ενεργοποιημενο οταν τελειωσετε με τα settings.
ουσιαστικα ειναι για το tearing αλλα κανει γενικοτερα δουλεια

leo Μηπως η σειρα ειναι 50αρι και οχι 23.976 (λογω tv)?

οχι,23.976 είναι στις ρυθμίσεις τις nvidia έχω βάλει 24 μήπως πρέπει 23?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: MPC-HC thread

Double Click στο .bat αρχεί ως administrator και μετά επανεκίνηση.

Για κάποιο λόγο με το .bat αρχείο δεν μπορούσα να καταχωρήσω το MadVR με τίποτα. Άνοιξα το command prompt, έγραψα την εντολή εγκατάστασης και μπήκε κατευθείαν.

Δεν ξέρω πόσο καλή εικόνα βγάζει αλλά είναι φαγανό το άτιμο. Κατάπιε και τα 2 cores του επεξεργαστή και ήθελε κι άλλο :p Πρέπει να ξαναστήσω τον Quad απ' οτι φαίνεται...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: MPC-HC thread

Για κάποιο λόγο με το .bat αρχείο δεν μπορούσα να καταχωρήσω το MadVR με τίποτα. Άνοιξα το command prompt, έγραψα την εντολή εγκατάστασης και μπήκε κατευθείαν.

Δεν ξέρω πόσο καλή εικόνα βγάζει αλλά είναι φαγανό το άτιμο. Κατάπιε και τα 2 cores του επεξεργαστή και ήθελε κι άλλο :p Πρέπει να ξαναστήσω τον Quad απ' οτι φαίνεται...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056119133&postcount=152

Καλησπερα σε ολους σας.
Δεν μου λετε κυριοι?
Μονοι σας τα γραφετε ,μονοι σας τα βλεπετε?
Τι ειναι τελικα αυτο το περιφημο MadVr? Ειναι κατι σαν το FFDShow?
Το κατεβασα (εαν βεβαια ειναι το σωστο) αλλα δεν μπορω να το κανω install.
Αυτο ειναι μονο για MPClassic? Οταν εγκατεσταθει βγαζει κανενα εικονιδιο?
Πως το σεταρουμε?
Για δωστε παραπανω πληροφοριες................

Καλησπερα σε ολους σας.
Δεν μου λετε κυριοι?
Πως το σεταρουμε?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056119257&postcount=156

Απάντηση: Re: MPC-HC thread

Καλησπερα σε ολους σας.
Δεν μου λετε κυριοι?
Πως το σεταρουμε?

υπαρχουν τρια σταδια επεξεργασιας ενος αρχειου βιντεο απο εναν player οποτε και τριων ειδων φιλτρα.
  1. τo spitter (gabest,haali,lav, mpc internal) που χωριζει το αρχειο στο αρχειο audio (mp3,aac,flac,dts,ac3) ,και στο αρχειο video (divx,,xvid,h264,vc1,)
  2. τα transofrm filters που αποκοδικωποιουν την ψηφιακη πληροφορία ,και αποσυμπιεζουν τα δεδομενα, εκει που γινεται το decoding , σαν να λεμε ενα unrar αρχειων ηχου και εικόνας. Τετοιοι ειναι οι audio codecs (οπως ffdshow,nero,arcsoft HD audio decoder,) και video (coreAVC,ffdshow, cybelink video, Microsoft ,Arcsoft Video decoder) .
  3. Tελος υπαρχουν τα Render filters, πχ Video renders ( Evr,haali,ATI VMr9,MPC HC yv12 Shader) και Audio Render το REclock. τΑ φιλτρα που κανουν την ψηφιακη πληροφορια εικονα και ηχο αντιστοιχα. Το προγραμα δηλαδή που ζωγραφιζει την οθονη και το προγραμα που δινει ηχο στην καρτα ηχου.

O πιο καλος video renderer αυτη τη στιμγή ειναι ο MAdVr.
τον κατεβαζεις απο τον ιδιο τον developer εδω(download)
για περισσοτερα εδω : MAdVR

παρε και ενα παραδειγμα της ροης που ακολουθει ενα αρχειο.

hVJrH.png

Μα δεν μπορω να το κανω install. Γιατι? Για δωσε ενα link

κατέβασε το από εδώ http://madshi.net/madVR.zip δεξί κλικ στο install.bat και run as administrator, μετά κατέβασε από εδώ http://forum.doom9.org/showthread.php?t=156191 LAV Filters
και από εδώ http://forum.doom9.org/showthread.php?t=160290 LAV CUVID Decoder
και το mpc-hc http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhj

αν δεν δουλευει το αρχειο .bat
ανοιξε CMD σαν administrator
Πηγαινε στο φακελο που εχεις το madVr
Πχ C:\MAdVr\ και πληκτρολογησε
regsvr32 madVR.ax

Code:
C:\MAdVr>regsvr32 madVR.ax

Εβαλα και εγω τις προτεινομενες ρυθμισεις στον madVR (αφου πρωτα τον αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση απο την 0.61 που ημουν) και οφειλω να ομολογησω οτι το αποτελεσμα κοβει πραγματικα την ανασα!!!

Θα ηθελα παντως να μαθω 5 παραπανω πραγματα γι' αυτους τους αλγοριθμους...Αν ξερει καποιος ή να εχει καποιο link, ας πει :)

@ Portiolo @ leo06
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας.
Εσεις παιδια μου πρεπει να ανοιξετε φροντιστηριο.
Νομιζα οτι ηξερα πεντε πραγματα αλλα εσεις εισαστε φωστηρες.
Θα ακολουθησω τις οδηγιες σας αλλα πρωτα θελω να μου πειτε αυτο το MADVR δουλευει με το XBMC? Η μονο με το MPC?
Εαν δουλευει μονο με το MPC πως θα μπορεσω να σεταρω το MPC να μου δειχνει μονιμα τα εργα μου με γεμισμενη ολη την οθονη?

Δεν μου δειχνει την επιλογη run as administrator αλλα μονο (ανοιξε το).
Τι μου λειπει?

Last edited:
Πηγαινω στο installer filter μετα δεξι κλικ,εδω μου δειχνει την ενδειξη run as administrator και μου βγαζει ενα εικονιδιο InstallFilter (-u)filter.ax του λεω ΟΚ και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η θεση του ειναι C:\XBMC\MadVr\madVR\installFilter.exe
Περιεργα πραγματα,δεν ξερω εαν εχει μπει στο XBMC αλλα το κυριωτερο δεν ειναι ουτε στο C:\ αλλα ουτε και στα install/uninstall programs
Tελικα εχω μπερδευτει

Πηγαινω στο installer filter μετα δεξι κλικ,εδω μου δειχνει την ενδειξη run as administrator και μου βγαζει ενα εικονιδιο InstallFilter (-u)filter.ax του λεω ΟΚ και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η θεση του ειναι C:\XBMC\MadVr\madVR\installFilter.exe
Περιεργα πραγματα,δεν ξερω εαν εχει μπει στο XBMC αλλα το κυριωτερο δεν ειναι ουτε στο C:\ αλλα ουτε και στα install/uninstall programs
Tελικα εχω μπερδευτει

Όχι στο InstallFilter.exe, στο install.bat δεξί κλικ και run as administrator...

Και να το εγκαταστήσεις, στο XBMC δεν θα το δεις παρα μονο αν ορισεις το MPC-HC ή το PotPlayer ως external player.

Last edited:
@σαλανινομαχος
δυστυχως στο Χbmc δεν μπαινουν ουτε προκειται να μπουν ποτε DS φιλτρα.
toylaxiston by default.
κυκλοφορουν builds απο τον tiben νομιζω με ffdshow video η audio αλλα οχι official Ουτε θα μπουν ποτε σε stable εκδοση.
external Ds filters μονο με external player.

@ ιωανα την ωρα που παιζει ενα αρχειο πηγαινε filters-->madvr και edit settings εκει ειναι ολα