MPC-HC thread

Γιάννη, δεν σε βλέπω καλά με το interpolation.. "πίνει" πολύ CPU ο MadVR.. :D

Με χρήση ffdshow ως Decoder, δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο Lav Cuvid και βέβαια η αποκλειστική χρήση των Cuda Cores στο Hardware Acceleration (για Nvidia χρήστες πάντα). Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα συνδυασμού Lav Cuvid (ως decoder) και ffdshow(για τα avisynth) αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε πολύ δυνατό επεξεργαστή. Ούτως η άλλως η κίνηση χωρίς το interpolation είναι πολύ καλή (ειδικά αν καταφέρουμε να πάρουμε 23,976 με Nvidia οδηγούς, εγώ το παλεύω ακόμα).

Πάντως πιστεύω πως με μέτριο επεξεργαστή (π.χ. ι3 530) και μέτρια Nvidia GPU (GT 430) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Όποιος ανεβαίνει τώρα σίγουρα θα ανεβαίνει και η ποιότητα αλλά και η επιλογές σε συνδυασμούς και σετ ρυθμίσεων. Εγώ πάντως το ρημάδι το remote δεν το αποχωρίζομαι και γι' αυτό παλεύω να σετάρω τον MPC-HC μέσα απ' το XBMC.

αντε κουβάλημα το γαιδούρι το thermaltake armor στο καθιστικό

από κάποιες δοκιμές στο 27άρι μόνιτορ το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό.

δοκίμασα και ffdshow με svp (για frame interpolation) και madvr και δούλεψε νεράκι αν και πήγε η ώρα 3 και την έπεσα.

Κ. Παπαδάκη και portioli thanks

Με χρήση ffdshow ως Decoder, δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο Lav Cuvid και βέβαια η αποκλειστική χρήση των Cuda Cores στο Hardware Acceleration (για Nvidia χρήστες πάντα). Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα συνδυασμού Lav Cuvid (ως decoder) και ffdshow(για τα avisynth) αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε πολύ δυνατό επεξεργαστή. Ούτως η άλλως η κίνηση χωρίς το interpolation είναι πολύ καλή (ειδικά αν καταφέρουμε να πάρουμε 23,976 με Nvidia οδηγούς, εγώ το παλεύω ακόμα).

Ελπίζω, σήμερα το βράδυ να κάνω δοκιμές και αύριο να αναφέρω ευπειθώς!!!

Θα βγω λιγάκι οφ τοπικ, αν και όχι τελείως...;)

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιος πετυχαίνει το πολυπόθητο 23,976. Ποιος μας λέει ότι το μηχανάκι μας τα παίζει στα 47,952 ή στα 71,928 Hz και όχι στα 48 ή στα 72?

Απάντηση: Re: MPC-HC thread

αντε κουβάλημα το γαιδούρι το thermaltake armor στο καθιστικό

από κάποιες δοκιμές στο 27άρι μόνιτορ το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό.

δοκίμασα και ffdshow με svp (για frame interpolation) και madvr και δούλεψε νεράκι αν και πήγε η ώρα 3 και την έπεσα.

Κ. Παπαδάκη και portioli thanks

Hardware? Τι υλικό (720, 1080, mkv, BD)? Που πήγε ο επεξεργαστής-ram?

Δεν θέλω να σας στεναχωρησω αλλα o madvr δεν υποστηρίζεται με dxva.
Οποτε για όσους έχουν ΑΤΙ frame interpolation μόνο με CPU δύσκολα τα πράγματα. Εγώ με phenom 955 και 4Gb ram δεν μπορώ να παίξω 1080p
Είμαι μόνιμως πάνω απο το 95% CPU .

Αυγερινε με το yCMS έχεις καταλάβει πως δουλεύει;
Έφτιαξε δυο αρχεία 3dlut αλλα δεν μου τα περνει.

Ελπίζω, σήμερα το βράδυ να κάνω δοκιμές και αύριο να αναφέρω ευπειθώς!!!

Θα βγω λιγάκι οφ τοπικ, αν και όχι τελείως...;)

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιος πετυχαίνει το πολυπόθητο 23,976. Ποιος μας λέει ότι το μηχανάκι μας τα παίζει στα 47,952 ή στα 71,928 Hz και όχι στα 48 ή στα 72?

Τα μάτια μας.. :D

Αν δεν πηδάει, παίζει σωστά. :D

Στα μάτια μου εδώ και τρείς μέρες δεν "πηδάει" τίποτα. Η ρημαδοκάρτα μου όμως (Nvidia GT 430) όταν της θέτεις το 23p κλειδώνει στα 23,971.. (Bug οδηγών Nvidia) με custom resolution όμως κλείδωσε στα 23,977 και στην θεωρία απ' το info (Ctrl+J) έχανε ένα frame ανα 16', το οποίο όμως δεν ήταν ορατό στα μάτια μου. Και έβλεπα σε 50" Plasma στα δύο μέτρα.

Δεν θέλω να σας στεναχωρησω αλλα o madvr δεν υποστηρίζεται με dxva.
Οποτε για όσους έχουν ΑΤΙ frame interpolation μόνο με CPU δύσκολα τα πράγματα. Εγώ με phenom 955 και 4Gb ram δεν μπορώ να παίξω 1080p
Είμαι μόνιμως πάνω απο το 95% CPU .

Αυγερινε με το yCMS έχεις καταλάβει πως δουλεύει;
Έφτιαξε δυο αρχεία 3dlut αλλα δεν μου τα περνει.

Όχι ακόμα. Χθές πάλευα με τους οδηγούς της Nvidia και με key mapping στο XBMC. Σήμερα όμως θα ασχοληθώ και με αυτό, αλλά και με τις αναλύσεις στα settings του MadVr.

Στα μάτια μου εδώ και τρείς μέρες δεν "πηδάει" τίποτα. Η ρημαδοκάρτα μου όμως (Nvidia GT 430) όταν της θέτεις το 23p κλειδώνει στα 23,971.. (Bug οδηγών Nvidia) με custom resolution όμως κλείδωσε στα 23,977 και στην θεωρία απ' το info (Ctrl+J) έχανε ένα frame ανα 16', το οποίο όμως δεν ήταν ορατό στα μάτια μου. Και έβλεπα σε 50" Plasma στα δύο μέτρα.

Με την Ati μου χτες, κάποια στιγμή το Ctrl+J έλεγε ένα frame ανά μιάμιση ώρα.. :p

Με την Ati μου χτες, κάποια στιγμή το Ctrl+J έλεγε ένα frame ανά μιάμιση ώρα.. :p

Και να φανταστείς ότι πούλησα την ATI και πήρα Nvidia γι' αυτο τον λόγο....Και ενώ στην θεωρία έδειχνε πως χάνετε frame, τα dropped frames είχαν παραμείνει 17 απ' το μισάωρο της ταινίας μέχρι το τέλος.:smash:

Αυγερινε ο assassin και τα αλλα σκυλιά του avs
Είχαν κάνει θέμα , δεν Υπάρχει κάρτα που να βγάζει απο την αρχή 23,976.
Όλες έχουν μια απόκλιση.

Αυγερινε ο assassin και τα αλλα σκυλιά του avs
Είχαν κάνει θέμα , δεν Υπάρχει κάρτα που να βγάζει απο την αρχή 23,976.
Όλες έχουν μια απόκλιση.

Καλά κρασιά. Οπότε αφού δεν το βλέπω "το πήδημα" και εφόσον τρέχει και reclock ως Audio Renderer δεν θα κάτσω να σκάσω. Όμως το απόγευμα θα παίξω με yCMS.