nikoskouklos
Supreme Member
- 20 September 2008
- 3,631
16-235 όμως τα δειχνει πολύ αχνά. Λόγω αυξησης brightness μπορεί να χάσεις λεπτομέρεια. Εγώ τα έχω όλα σε 0-255 με hd4350. Και madVR
16-235 όμως τα δειχνει πολύ αχνά. Λόγω αυξησης brightness μπορεί να χάσεις λεπτομέρεια. Εγώ τα έχω όλα σε 0-255 με hd4350. Και madVR
Οκ θα τα βαλω.
Αλλα το pixel format στο RGB Full 4:4:4 οπως λεει ο οδηγος ετσι ?
Οκ !! :ernaehrung004:
Και εφοσον το γυρισω στον MPC σε 16-235 εννοειται πως το ξαναγυριζω στον MAD ετσι ?
Εγώ, τουλάχιστον, παίζω με 16-235. Είχε γίνει μια κουβέντα στο παρελθόν και αναφέρθηκε ότι ο developer του MAD πρότεινε σε όλους 0-255. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί αν και δοκίμασα και με τις 2 ρυθμίσεις. Οπότε το άφησα στο 16-235.
Στο θεμα του ηχου εχεις καμια ιδεα πως να απενεργοποιησω τον ac3 ? Ελεγα να μην τον απεγκαταστησω....
Γιατί να τον απεγκαταστήσεις? Το decoding ο lav audio δεν το κάνει? Δεν είναι τσεκαρισμένο στη λίστα?
HDMI® output support
- All display resolutions up to 1920x1080[SUP]2[/SUP]
- Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS & Dolby True-HD[SUP]4[/SUP], enabling a plug-and-play audio solution over HDMI®
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.