Λέει να γίνιε κάτι τέτοιο περι αναβάθμισης γιατί οι άσχετοι με ηλεκτρονικά σαν εμένα δεν μπορούν να το κάνουν.
Εγώ σκέφτομαι να καθίσω να σχεδιάσω ένα νέο σασί για το μηχανάκη γιατί το υπάρχον δεν λέει και πολλά.
Για να μην νομίζουν οι Ιταλοί ότι είναι καλύτεροι από εμάς τους Ελληνες στο design. Mε τη διαφορά ότι εμείς οι Ελληνες φροντιζουμε και για το περιεχόμενο, κι όχι μόνο για το ωραίο κουτί !!!![]()
εντάξει , δεν είμαι και industrial designer , μια προσπάθεια θα κάνω.
μόνο μια ερώτηση, πόσο χώρο χρειαζόαμστε στο εσωτερικό για να είνια όλα άνετα και να υπάρχει σωστός εξαερισμός ;;; μπορώ να έχω τις διαστάσεις ενώς παραλληλεπιπέδου για το οποίο θα ισχύουν τα παραπάνω ;
ευχαριστώ.
Ρε γα..το,
στο δικό μου, το default στο night mode είναι στο on, που όμως σύμφωνα με το εγχειρίδιο είναι η ρύθμιση που δεν εμπλέκει αυτήν την 'ισοστάθμιση'. Το ανάποδο από ότι θα περίμενε κανείς.
I. King είσαι σίγουρος γιαυτό που γράφεις ; το δοκίμασες μόνος σου ; ή απλώς εμπιστεύεσαι το εγχειρίδιο ;
Επίσης θα μελετήσω το κύκλωμα στο πορτοκαλί BS, που λένε ορισμένοι ότι ακούγεται πολύ καλύτερα από τα κίτρινα. Nα δω αν είναι θέμα display panel, ή βασικού κυκλώματος κύριας πλακετας, ή μειωμένης τάσης τροφοδοσίας, ή κάποιας πρόσθετης αντίστασης που περιορίζει το ρεύμα που τροφοδοτεί το display.
Στο manual αναφέρει ότι το Night Mode =ΟΝ είναι η κατάλληλη ρύθμιση για ακρόαση κατά την διάρκεια της ημέρας.
Πιστεύουμε ότι έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Kινέζικα στα Αγγλικά και στη συνέχεια στα Ελληνικά.
Δεν αποκλέιω και το ενδεχόμενο λάθους σε ψηφιακό επίπεδο.
Πάντως μου αρέσει περισσότερο σε Night Mode= ON.
Δοκιμάστε το και εσείς , είναι εύκολο .
Λέτε κάποια να έρχονται με default Night Mode=ON ????? . Μόνο ετσι θα μπορούσα να εξηγήσω τις μεγαλες ηχητικές διαφορές από δείγμα σε δείγμα.
Επίσης θα μελετήσω το κύκλωμα στο πορτοκαλί BS, που λένε ορισμένοι ότι ακούγεται πολύ καλύτερα από τα κίτρινα. Nα δω αν είναι θέμα display panel, ή βασικού κυκλώματος κύριας πλακετας, ή μειωμένης τάσης τροφοδοσίας, ή κάποιας πρόσθετης αντίστασης που περιορίζει το ρεύμα που τροφοδοτεί το display.
Καλά εσείς ξεφύγατε τελείως.. :antlers: Μου δίνετε την εντύπωση πως ότι θυμάστε χαίρεστε.. :SFGSFGSF: Το Night Mode είναι compression και βρίσκει εφαρμογή μόνο σε dvd disk και μόνο στο σύστημα ήχου dolby digital!!:sleepey: Αν δεν γνωρίζετε κάτι, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στην κατάλληλη κατηγορία για να μάθετε δεν είναι ντροπή.. :lehrer: Ουδείς άσφαλτος..![]()
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=52
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.