Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
Στο δικο μου παντως ακουστηκε και σε υψηλες εντασεις αφου το εβαλα πανω σε λαστιχενια ποδαρακια και 2 κιλα σκάγια απο πανω, ωστε εγινε ακλόνητο!!!!
Τι νουμερο σκαγια???:chinscratch: :chinscratch:Στο δικο μου παντως ακουστηκε και σε υψηλες εντασεις αφου το εβαλα πανω σε λαστιχενια ποδαρακια και 2 κιλα σκάγια απο πανω, ωστε εγινε ακλόνητο!!!!
:twoguns:Καλα καλα κοροϊδευετε..................:violent-smiley-008::beee: :beee: :beee:
Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα. Αυτό πραγματικά με προβληματίζει. Δεν το έχετε ακούσει αγαπητοί μου φίλοι ακόμα το μπλεσκατούλι και αυτό είναι σιγουρο.
Υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο θέμα στην DIY κατηγορία που περιλαμβάνει τις αναβαθμίσεις για όσους ενδιαφέρονται να απογειώσουν το μηχανάκι σε επίπεδα entry level HiEnd και ίσως ακόμα παραπάνω.
Ανάλογα ποσα ποστ ανα σελιδα εχεις ρυθμίσει. Σ εμενα ειναι 34!ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΕΚΑΤΟΟΟΟΟΟ:award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award:
ΣΕΛΙΔΕς
Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα.
Nα σου λύσω την απορία...
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Nα σου λύσω την απορία...
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα. Αυτό πραγματικά με προβληματίζει. ?
Θελεις να μας βοηθησεις να τις κανουμε γιατι ειμαστε ασχετοι??????????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.