ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Στο δικο μου παντως ακουστηκε και σε υψηλες εντασεις αφου το εβαλα πανω σε λαστιχενια ποδαρακια και 2 κιλα σκάγια απο πανω, ωστε εγινε ακλόνητο!!!!

...καλές (και απολαυστικές) ακροάσεις και σε σένα Δημοσθένη...-bye-

Από κάτω χρειάζεται να τοποθετηθεί ένα φύλλο καουτσούκ (rubber mat) για να μην γλυστράει . Από πάνω δεν θέλει τίποτα, είναι όλα υπερβολές.

Το δικό μου πλέον πάιζει ασταμάτητα και διαβάζει τα πάντα χωρίς λάθη ανάγνωσης ακομα και σε χιλιογρατζουνισμένα δισκάκια . Το τσιπάκι ZORAN Vaddis generation 9 (2006) εμπεριέχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή ειδικούς αλγόρυθμους για τη αναπαραγωγή προβληματικών δίσκων.
Ελπίζω να αντέξει ο μηχανισμός ανάγνωσης και να μην χρειαστεί να τον αντικαταστήσουμε με ένα ακριβό επαγγελματικό (!!!).

(Ελπίζω να αντέξει ο μηχανισμός ανάγνωσης και να μην χρειαστεί να τον αντικαταστήσουμε με ένα ακριβό επαγγελματικό (!!!)
Aστο πάνω μου :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:εχω κατι που ταιριάζει!!!!!

6άρια για τις φάσες, 7άρια για τα τριγόνια, 8άρια για τις τσίχλες, 9άρια διαποράς για τις μπεκάτσες και 10άρια για τα μπλεσκατούλια !! :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

:twoguns:Καλα καλα κοροϊδευετε..................:violent-smiley-008::beee: :beee: :beee:

Άστους ρε.

Εδώ δε ντρέπονται να λένε ότι το bs παίζει highendάδικα και ντρέπονται να βάλουνε σκάγια από πάνω του.

Πλάκα-πλάκα τα σκάγια κάνουν δουλειά, χωρίς πλάκα.

Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα. Αυτό πραγματικά με προβληματίζει. Δεν το έχετε ακούσει αγαπητοί μου φίλοι ακόμα το μπλεσκατούλι και αυτό είναι σιγουρο.
Υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο θέμα στην DIY κατηγορία που περιλαμβάνει τις αναβαθμίσεις για όσους ενδιαφέρονται να απογειώσουν το μηχανάκι σε επίπεδα entry level HiEnd και ίσως ακόμα παραπάνω. Σε κανά δυο εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι για συγκριτικά και ότι άλλο ήθελε προκύψει.

Stay tuned γιατί η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Τα πρώτα δείγματα των αναβαθμίσεων μας έχουν ήδη ξετρελάνει και συνεχίζουμε κανονικά.

Οπως πολλές φορες σε αυτό το θέμα έχω αναφέρει, το chipset ZORAN Vaddis 962 (2006) έχει πολύ ζουμί μέσα του. Φανταστείτε τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας μελλοντικά με τα νέα βελτιωμένα chipsets που ετοιμάζουν κάποιοι μεγάλοι κατασκευαστές ολοκληρωμένων κυκλωμάτων να βγάλουν στην αγορά. Δεν συνεχίζω, γιατί αυτά τα chipsets δεν είναι διαθέσημα σήμερα στους κατασκευαστές συστημάτων ήχου και εικόνας. Και το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι αυτά τα chipsets θα είναι φτηνά αφού θα παράγονται σε τεράστιες ποσότητες. Και αυτό άλλωστε είναι το επιθυμητό, πιστεύω για τους περισσότερους από εμάς. Εξαιρούνται όσοι θα συνεχίσουν να αγοράζουν πολύ ακριβά CD players για τους δικούς τους λόγους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δεν μας ενδιαφέρει στο παρόν θέμα μας. Ετσι δεν είναι ?

Last edited:
Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα. Αυτό πραγματικά με προβληματίζει. Δεν το έχετε ακούσει αγαπητοί μου φίλοι ακόμα το μπλεσκατούλι και αυτό είναι σιγουρο.
Υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο θέμα στην DIY κατηγορία που περιλαμβάνει τις αναβαθμίσεις για όσους ενδιαφέρονται να απογειώσουν το μηχανάκι σε επίπεδα entry level HiEnd και ίσως ακόμα παραπάνω.

Το διαβαζω ανελλιπως αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω εμπειρία κόλλησης ολοκληρωμενων και δεν φιανεται καλα που μπαινουν οι πυκνωτες οποτε ή θα αναλάβει καποιο παλληκαρι που γνωριζει ή θα μεινουμε με την όρεξη!:blush:

Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα.

Nα σου λύσω την απορία...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Nα σου λύσω την απορία...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΚ , μόλις τελειώσουμε με τις βασικές αναβαθμίσεις και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι συγκριτικές ακροάσεις, θα εκδοθεί αναλυτικό σχέδιο αναβάθμισης. Θα μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε έμπειρος ηλεκτρονικός που αναλαμβάνει και service συσκευών .

Θα ψάξουμε στην αγορά και θα βρούμε κάποιους υποψήφιους ηλεκτρονικούς με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος που θα μπορούσαν να αναλάβουν με κάποιο τίμημα φυσικά όλες τις εγγεκριμένες αναβαθμίσεις. Θα πάρουμε και προσφορές. Ο καλύτερος και ο φτηνότερος θα πάρει τη δουλειά. Θα βάλει τα υλικά που θα του πούμε εμείς.

Το εξωτερικό τροφοδοτικό θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί είτε σε μορφή κιτ είτε έτοιμο. Αυτό είναι και το ποιο σημαντικό κομμάτι της αναβάθμισης. Υπάρχουν και έτοιμα πολύ καλά τροφοδοτικά στο Internet. Μπορούμε να δούμε και την περίπτωση ενός power buy.

Eχουμε χρόνο, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ηρεμία χρειάζεται γιατί αυτό που θα ακούσετε στο τέλος δεν περιγράφεται με λόγια.

Εάν μαζευτούμε πολλοί, θα πετύχουμε και καλή τιμή. Τι λέτε ?

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ ακόμα απορώ πως μπορείτε και το ακούτε το μπλεσκατούλι με το μαμάτο τροφοδοτικό και χωρίς να έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιώσεις στο ίδιο το κύκλωμα. Αυτό πραγματικά με προβληματίζει. ?

Θελεις να μας βοηθησεις να τις κανουμε γιατι ειμαστε ασχετοι??????????

Εννοείται ότι όποιος θέλει μπορεί να ξεκινήσει τις αναβαθμίσεις από μόνος του.
Το κόστος της αναβάθμισης θα είναι προσιτό για όλους. Ισως γίνουν και κάποες ειδικές αναβαθμίσεις προαιρετικές (optiional) . Για παραδειγμα κάποιος μπορεί να θέλει να αντικαταστήσει τα απλά τενεκεδένια βύσματα με επίχρυσα των 3-10 ευρώ ή με WBT NextGen. Δικαίωμά του και επιλογή του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Θελεις να μας βοηθησεις να τις κανουμε γιατι ειμαστε ασχετοι??????????

Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα μου, όπου προτείνω να βρούμε κάποιον ή κάποιους ηλεκτρονικούς ανά την Ελλαδα που θα μπορούσαν υπεύθυνα να αναλάβουν για λογαριασμό μας την αναβάθμιση. Εάν υπάρχουν και κάποιες άλλες ιδέες, καλό θα ήταν να τις συζητήσουμε είτε εδώ είτε στο άλλο θέμα της DIY κατηγορίας.

Last edited: