ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Πέτρο θέλει χειρουργείο. Εγώ έχω κλέισει ραντεβού σε κλινική στην Άνω Γλυφάδα.
Οι diyηδες τα έχουν για μπρέκφαστ αυτά.
Καλύτερα άστο όπως είναι γιατί η μεγάλη διαφορά ακούστηκε με συγκεκριμένους αγωγούς από καλώδιο που χαλάστηκε και κάνει 200 ευρώ.

Και επειδή εδώ είμαστε hi-End ,αποσυνδέστε και το scart.

Καλό θα είναι να αποσυνδέσετε κ όλα τα κυκλώματα εικόνας αν τελικά αποφασίσετε να το κρατήσετε ως cdplayer μόνο.
Πολλά μηχανήματα έχουν κουμπί απομόνωσης ως γνωστόν για αυτόν τον λόγο.

Καλό θα είναι να αποσυνδέσετε κ όλα τα κυκλώματα εικόνας αν τελικά αποφασίσετε να το κρατήσετε ως cdplayer μόνο.
Πολλά μηχανήματα έχουν κουμπί απομόνωσης ως γνωστόν για αυτόν τον λόγο.

Ποιός μίλησε για μηχάνημα; :flipout:

Μην ασχολείστε με το καλώδιο ρεύματος γιατί είναι επικίνδυνο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ .

Ελεος , θα σκοτωθείτε στο τέλος με αυτό το μπλεσκατούλι.

Last edited:
Mπαμπίνο και εγώ είχα αμφιβολίες αλλά ψήθηκα μόνος μου.
Πάντως έχει πάρει πιστοποίηση για φέτος από την κατηγορία και σίγουρα δεν είναι κουφός.
Η διαπίστωση έχει να κάνει και με το σφουγγάρι και μέχρι στιγμής λειτουργεί.
Θα γούσταρα να μας πει το όνομα του και να γνωριστούμε καλύτερα.
Εγώ είχα τρελό δίλλημα αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα.
Εντάξει άκουσα ότι άκουσα αλλά είμαι και λίγο αιρετικός σε κάποια πράγματα.
Όμως το πράγμα στανταρίστηκε από πολλές πλευρές.
Το 865 σε τρεις μέρες έπαιξε σε υπερσυστήματα, σε πολύ έμπειρους ακροατές, σε εξαιρετικούς diyηδες, σε μουσικούς.
Όλοι είχαμε την ίδια άποψη.
Μόνο έτσι θα το ανέβαζα ξεχωριστά.
Τώρα και ο ίδιος ο Μαρινόπουλος να είναι θα του το συγχωρήσουμε.
Εάν είναι θα πρέπει να του πω να βάλουν μπαταρίες στη συσκευασία, ένα σφουγγαρι για πλύσιμο αυτοκινήτου, όχι έντονα πορώδες και να ρίξει την τιμή στα 19 ευρώ.

Δημητρη, δεν χρειαζεται να του πεις πολλα για να του εξηγησεις.

Παρομοιασε του το με το πως ψηθηκε εκεινος με το JVC χωρις να τον δει και μαλλον θα το καταλαβει..!!!!

Πριν μία ώρα που πήρα εγώ το δικό μου, απ'το Καρφούρ Φοίνικα, είχε καμιά πενηνταριά κομμάτια στα 29 έουρα. Μάλλον το πήρε χαμπάρι ο Κορεάτης και σκυμμένος πίσω από το ράφι μοντάρει πλακέτες.

Και μία ερώτηση: Μήπως αυτά των 29Ε είναι HiFi και τα άλλα των 35Ε είναι HiEnd? :flipout:

Άσε που θεωρώ υπέρογκη την τιμολόγησή του, αφού δεν περιέχει ούτε μπαταρίες... :violent-smiley-030:

Δεν το έχω ψάξει αρκετά, αλλά υπάρχει περίπτωση οι βρωμιές και οι υπέρηχοι που βγάζει το μπλεσκατούλι στην έξοδο να προέρχονται και από το υποτυπώδες παλμοτροφοδοτικό .

Επειδή σήμερα δεν μπορώ να το δω, θα παρακαλούσα την DIY κατηγορια να το μετρήσει υπεύθυνα και να μας ανακοινώσει εδώ τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Οι επεμβάσεις να γίνονται μόνο από ηλεκτρονικούς και όχι από απλούς χομπίστες.

Πήρα κι εγώ ρε παιδια πρίν λίγο ένα απο τον Μαρινόπουλο στη Ναυαρίνου όπου υπάρχουν καμιά 10αριά ακόμα.

Η τιμή 34, 90 και απο έξω γράφει " Limited Edition " και το σώμα είναι σε σαμπανιζέ απόχρωση.:flipout: (Πλάκα κάνω).

Βαριόμουν να τρέχω στα καρφούρ αυτό είναι όλο.
Πέρα απο τον ήχο αφού παίζει και xvid θα μας βολέψει και σε άλλους τομείς.:music-smiley-005:

Last edited:
Παιδιά, προσέξτε με τα ρευματα και τα τροφοδοτικά! Μην παίζετε με τα καλώδια αν δεν ξέρετε 100% τι κάνετε με το ρεύμα. Απ' ότι άκουσα το blue sky δεν διαθέτει γείωση οπότε οποιαδήποτε λάθος σύνδεση μπορεί να μεταφέρει το ρευμα στην συσκευή. Προσοχή λοιπόν!

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Παιδιά, προσέξτε με τα ρευματα και τα τροφοδοτικά! Μην παίζετε με τα καλώδια αν δεν ξέρετε 100% τι κάνετε με το ρεύμα. Απ' ότι άκουσα το blue sky δεν διαθέτει γείωση οπότε οποιαδήποτε λάθος σύνδεση μπορεί να μεταφέρει το ρευμα στην συσκευή. Προσοχή λοιπόν!

Παιδιά, μη τρελαίνεστε.
Καμία ψηφιακή πηγή του εμπορίου απ'όσο γνωρίζω δε διαθέτει τρίτο αγωγό γείωσης.

Εκτός αυτού, ο "μπλε ουρανός" εσωτερικά συμμορφώνεται σε όλες τις προδιαγραφές προστασίας (διπλή μόνωση, καλυμμένα μεταλλικά μέρη ,κά), και αυτό σας το λέω εγώ που είμαι "ντιούης".

Τώρα για παρεμβάσεις συμφωνώ απολύτως. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Η τάση λειτουργίας του μηχανήματος δεν αστιεύεται.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ζήστε πρώτα με τον ήχο του και μετά απευθυνθείτε σε ειδικό ηλεκτρονικό για οποιαδήποτε παρέμβαση.

BRe seis.

Πριν λίγο εντόπισα το θέμα και θα με κάνετε να βγω επιτόπου να πάω να το πάρω. Από περιέργεια και μόνο δεν μπορώ να αντισταθώ!!!

Εμείς που έχουμε το παλιό μοντέλο 855 είμαστε καλά ή πρέπει να αναβαθμίσουμε? Έχει γίνει Α-Β σύγκριση?

BRe seis.

Πριν λίγο εντόπισα το θέμα και θα με κάνετε να βγω επιτόπου να πάω να το πάρω. Από περιέργεια και μόνο δεν μπορώ να αντισταθώ!!!

Μαρία, ξέρεις ότι εδώ διακρινόμαστε αν μη τι άλλο για τη σοβαρότητά μας (!).
Οπότε, αν σε παίρνει, αγόρασε και δεύτερο από τώρα μη σου πάθει τίποτα το main.
Είμαι βέβαιος ότι θα το αγαπήσεις!
Xαιρετισμούς και φιλιά από τη καρδιά του Συλλαλητηρίου :smile:

Στο θέμα που είχε ανοιχτεί στο avsite εν ολίγοις είπαν ότι έχει ήχο monitor, σκληρό, μονοδιάστατο και ξυρίζει.
Έγινε σύγκριση με ένα Arcam a8+musical fidelity a 3.24.