Εμείς που έχουμε το παλιό μοντέλο 855 είμαστε καλά ή πρέπει να αναβαθμίσουμε? Έχει γίνει Α-Β σύγκριση?
Δεν είμαι Hiεντάς.... δεν ξέρω κάν που κατοικεί αυτή η λέξη
Η σχέση μου με τον ήχο και τα ακούσματά του είναι λίγο καλύτερη από αυτή που έχει ο Βύντρα με το τόπι....
Μετά, λοιπόν, ανάγνωσης 30 τόσων σελίδων από εδώ και άλλων 6 από εκεί κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:
Το να πω ότι ο ήχος είναι κάτι υποκειμενικό είναι κλισέ....
Το να διαπιστώσω, εγώ ο άσχετος, τις γνώσεις και την εμπειρία τόσων ανθρώπων εδώ, μέσα στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και άλλων τόσων από εκεί στην αντίστοιχη κατηγορία, είναι περιττό και ανούσιο κουβέντας. Ή εμπιστεύεσαι κάποιους ανθρώπους όταν δεν γνωρίζεις ή κάνεις του κεφαλιού σου και έχεις γνώμη επί παντός επιστητού μιας και τα γνωρίζεις ''όλα μόνο εσύ και κανένας άλλος'' οπότε παίζεις σε δική σου ''κατηγορία''.
Από ό,τι, λοιπόν, κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι αν παίζει καλά το μαραφέτι αλλά εάν κοντράρει στα ίσια μηχανήματα των 800-1000 Ε. Και μόνο ότι αυτή η κουβέντα γίνεται, εμένα μου αρκεί. Και μόνο ότι κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν, υποστηρίζουν μια τέτοια άποψη, εμένα μου αρκεί. Και μόνο ότι αυτοί που το απαξιώνουν συμφωνούν ότι το μηχανάκι δεν κοντράρει επουδενί συστήματα 1000 Ε αλλά χτυπάει χαλαρά αυτά των 200-300, εμένα μου αρκεί.
Και επειδή, τέλος, μου περισσεύουν 29 Ε , χωρίς να μπορώ να ξεχωρίζω τα ''ξυσίματα'', τα ''μπουκώματα'', τα μεσαία και τα ψηλά...
έφυγα τώρα για το Μαρινόπουλο...:award: :award:![]()
![]()
φτηνά dvd Philis 3005 / 3010 κλπ έχει ακούσει / τσεκάρει κανείς ?
μπορείς να το δεις απλά, σαν το εισητήριο γιά να συμμετάσχεις στη συζήτηση, που σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα.
προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και εποικοδομητικό από τότε πριν από 3.5 χρόνια που πήγα και αγόρασα το cd της Πασπαλά στο μέγαρο....(οι παλιοί θυμούνται)
φτηνά dvd Philis 3005 / 3010 κλπ έχει ακούσει / τσεκάρει κανείς ?
Αντε και παιζει σαν cd των 1000 ε. Ποιο cd των 1000 ευρω παιζει μουσικη μαμα;
Παλλουκάρια, εμένα να με συγχωρείτε που δε μπορώ να συνεχίσω να εκφέρω άποψη για το Player.
Χθες μου έστειλε ο θείος Τόμαν το DEQ με καλωδιάκι και μικροφωνάκι, οπότε μπαίνω σε άλλο mode...
ρε μπας και πηγαίνοντας για γάλα να χώσω κι εγώ ένα στο καλάθι? :icon15:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.