Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Φαντάσου Δημήτρη Ντοκατζή, καμιά μέρα να εκφέρω θετική άποψη για τους ομοφιλόφιλους. Θα με βάλεις σούμπιτο στην κατηγορία των gay.
Tι λογική είναι αυτή, δεν το πιστεύω χρυσή μου.
Internet King said:Φίλε, Guru να είσαι καλά. Το μηχανάκι παίζει. Και παίζει πολύ καλά.
Internet King said:Μου αρέσει που φέρνει τις φωνές στο κέντρο της μουσικής σκηνής χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργεί είδωλα, τεράστια σώματα και ηχητικά φαινόμενα που σου δίνουν την αίσθηση του "out-of-phase"
Internet King said:Ο εστιασμός είναι πολύ καλός, συγκεκριμένος και με μεγάλο βάθος μουσικής σκηνής.
Internet King said:Αυτή τη στιγμή ακούω το CD της Verve "Ella and Louis" και πραγματικά το απολαμβάνω. Δεν με ενοχλεί κάτι που θα μπορούσε να μου αποσπάσει την προσοχή από αυτό που ακούω. Ο Oscar Peterson στο πιάνο δίνει ρέστα στο βάθος της σκηνής.
Internet King said:Το μπλουσκατούλι μου αυτή τη στιγμή παίζει ένα πολύ όμορφο CD της Verve με τίτλο : " LUIZ BONFA Plays and Sings BOSSA NOVA"
To ακούω σε χαμηλή ένταση κι ομως πάιζει πανέμορφα.
Internet King said:Ομως, το DV-865 έχει κάποια μαγικά στοιχεία, λίγα αλλα τα έχει, που ενδεχομένως δεν τα έχουν ακόμα ακούσει κάτοχοι πολύ ακριβών CD players της κλασικής oversampling σχολής. Για αυτά και μόνο τα στοιχεία, είναι μοναδικό.
Ε , αμα γράψεις και μερικά τόσο καλά για τους ομοφυλόφιλους αν όχι στην κατηγορία gay , στους συμπαθούντες σίγουρα θα πας